msn'deki avatar alanını ilgi alanları sergisine çeviren, 'basket oynuyorum ahanda resmi', 'go karta gittim işte belgesi', 'discoya aktık işte kanıt' adamlarıdır. yaptıkları aktiviteler genelde sınırlı ya da uzun zaman aralıklarına yayıldığı için, giriştiği eylem bunu diğer insanlarla paylaşıp +rep toplamaya yöneliktir.
go karta giden adamla msn sohbeti: (avatarda olmazsa olmaz kasklı bir resim)
nuri:
abi naber nasıl gidiyo
go karttan geldim yorgunum ne güzeldi ama, beğenin beni:
yorgunum hacı sonra konuşalım
nuri:
abi nasıldı go kart?
go karttan geldim yorgunum ne güzeldi ama, beğenin beni:
olum süperdi birsürü para verdik acayip eğlendik, sen burda pc başında pineklerken biz eğlencenin mına koyuyorduk ayrıca seni çok pis ezdiğimin farkındayım, bana itaat et.
nuri:
siktir laa
sanırım avatarına sevgilisiyle gittiği tatilden resimler koyan insan da (genelde kız oluyo bunlar) bu kısma dahildir. işte havuz başında, plajda, akşam barda eğlenirkenki resimleri koyarlar ve ne kadar mutlu olduğunu anlamamızı isterler. sıkıyosa sevişirkenki resmini koysana oraya. yer mi bakalım. aktiviteyse aktivite.
bir takım işlerde bilhassa ilerde sorun olabilecek durumlarda tutanak vs. gibi imkanların dışında fotoğraflada işi belgeleyerek ilerde kanıt olara sunabilirsiniz. sağlamcı bir insandır. çok graldır.
mağara adamıdır efendim. çeşitli şekil ve sembollerle bir tür tanıtma, kendini reklam etme politikası uygular.
(nothing, 30.06.2007 11:38 ~ 11:38)
eğer fotoğrafla değil de resimle belgeliyorsa şu tarz bir diyalog geçebilir.
- bak şimdi şu çöp adam benim,
- şu da köpek balığı (tamam biraz kediye benzedi ama) (lan bu arada bende john travoltaya benzemişim baksana kafa aynı)
+abi o değilde anlatsan merak ettik.
- he nerde kalmıştık, şimdi bu köpek balığının burada küçük gibi olduğuna bakma ben diyeyim 5 sen de 15 metre o derece yani.
- neyse ben yüzüyorum o geliyor ben yüzüyorum o geliyor.
+ eee abi sonra ne oldu
- dur oğlum sabırsızlanma anlatacağım
- bak şimdi bu çiziklerde deniz, hani olay denizde geçiyor yani bizde yalan yok
+eee abi
- şimdi köpek balığı geliyor üstüme geliyor üstüme
+ eee abi hadi anlatmaya devam et
+ abi o kibriti niye çizdin oraya
- oğlum zıpkın lan o ne kibriti
+ abi zıpkın nerden geldi
- bak şu kıyıdaki adam, hani memoliye benzeyen varya
+ abi hangisi orda bir iki çöp adam daha var
- lan oğlum adamın kollarını ve ayaklarını uzun çizdik memoliye benzeyen işte bu
+heee tamam abi
- ne diyorduk şu memoliye benzeyen attı zıpkını bana kıyıdan
+ eee abi
- bak şimdi liseden kalma eğik atış tecrübemle sana zıpkının karadan bana kadar geldiği yörüngeyi çiziyom buraya, şu kesikli çizgi
+ abi nasıl oluyor bu bir alçalmış bir yükselmiş
- lan oğlum sende hiç bişey bilmiyon,sinusoidal bir eğri o adamın kollar uzun ya, ara ara ivme kazandı 400 metre sonra köpek balığından kaçarken bile yakaladım ben
+eee abi sonra
- sonra zıpkınla tek bir atış yaptım, vurdum köpek balığını
+ vaaay, valla abi resimle anlatmasan inanmazdım
- tabi oğlum bizde yalan yok..
(options, 30.06.2007 11:56 ~ 11:58)