dizinin* bu haftaki fragmanında görüldüğü üzere, iyi aile çocuğumuz zengin koca cem, eşi necla'ya 3 sezonun en sonunda "kes" diyerek patlamıştır.
görülen ve yaşanan en orgazmik anlardandır.
bu sessiz sakin çocuğun nasıl kes diyeceğini merak ediyorum lan. bana dese gülerim galiba o tatlı suratlı. herif pek bir yakışıklı. ama sert olunca komik duruyor valla. bak yine gülesim geldi.
nejla'nın bu duruma cevaben verdiği tepki, türkçe gramer dersi gibiydi: "benimle doğru konuş, doğru konuş benimle".
ha olur da cem malı ilk cümleyi anlayamaz deyü nejla kızımız aynı cümleyi bir de devrik tonajlı söylüyor ki, 3 sezondur beynine kan gitmeyen cem anlasın. anlamış mı dersen, cem'e bir nejla'ya özcan derim, ne diyeyim daha ben?
vay anasını diye tepki verdidit bu olay bana. ben bu tipin daha ilk sezonki hallerini hatırlarım.
necla: ceemm hadi dışarı çıkalım nişanımızı kutlayalım
cem: olmaz necla ders çalışmamız lazım sınavın var yarın.
ya allahın malı sınav kızın sınavı sana ne? dua et o sümsüklüğüne rağmen kız evlendi seninle sonunda. nişanlınla dans etmek için kızın abisinden ders almanda ayrı bi muammaydi.
neyse koçumsun cem diyorum. böyle devam et.sen yakında el de kaldırırsın bu neclaya.