|
|
- yılanlar'la oynamak.
başını timsahın ağzının içine sokmak.
kızınca duvara kafa atmak.
siyanür içmek.
- yapılması gereken ölümcül hatalar olmadığı için , ölümcül hataların tümüdür.
(weirdlola, 29.03.2007 20:02 ~ 14.12.2007 18:36)
- (bkz: çatıdan çatıya atlamak)
- hala hakan şükür den medet ummak.
- sözlükte anket başlığı açmak ve anket doldurmak
(bkz: çelişki)
(bkz: bile bile lades)
edit : hatta o kadar ölümcüldür ki en sevilmeyenlerde başrolde durur. *(melodis, 29.03.2007 20:14 ~ 28.08.2007 11:30)
- (bkz: mermiye kafa atmak)
- (bkz: tıp fakültesi)
(bkz: ühü)
- (bkz: abi sen nasıl öldün sorusuna süper cevaplar)
- msnde aynı anda kankayla ve hoşlanılan kızla konuşurken birine yazacağını diğerine yazmak. misal ;
- gözlerin çok güzel
- hacım ne diyon sen ??
ya da;
- olm adam bi çıkardı kol gibi alet ! karının gözler pörtledi imanıma.
- ???!!!?!?!!
sakınınız.
- cam silerken yanlışlıklan iki elinide bırakmak.
- 50.000 kişilik stadyumda yanlışlıkla rakip taraftarın arasına oturmak ve kendi takımı gol atınca formasının üzerindeki ceket'i çıkarıp ''nasıl koyduk ama?'' diye bağırmak.
- (bkz: uyuyan ayıyı değnekle dürten adam)
karadeniz de yaşanmıştı sanırım,adamı ayının elinde almaları için ayıyı vurmaları gerekmişti.
(bkz: 3 kişi ile anaconda yakalamaya kalkan adam)
afrika de bir belgesel çekimi esnasında yaşanmıştı.yılan saniyeler içinde kendini kurtarmış,bir kişiyi yüzünden ısırarak diğerini bacağından sıkarak ağır yaralamıştı.
son kişi dakikalar sonra olay yerine geldiğinde arkadaşlarına yardım bulmaya gittiğini söylemişti.
(bkz: arkadaşının götüne şakasına kompresör sokan adam)
güzide illerimizden birinde bir sanayi de gerçekleşmişti.rezalet.açıklamya ihtiyaç bile duymuyorum.
biri mezara,biri mapusa...*(adrian, 06.08.2007 00:45 ~ 16:05)
- (bkz: çıplak ayakla betona basmak)
(bkz: terli terli su içmek)
(bkz: yoğurtla balıkğı beraber yemek)
- gazetede bir haber okumuştum, sanıyorum çoğumuz da okumuşuzdur. oradan aklımda kalanlar:
-yanlışlıkla sinek yutmuşsak, ağza sheltox sıkmak,
-2500 santigratlık bir fırından sigaramızı yakmaya çalışmak
-karadenizdeysek, ayağımızdaki taşı çıkarmak için elektrik direğine yaslanıp ayağımızı silkelemek
-temde seyir halindeyken oynak bir şarkı duyarsak, araçtan inip otoyolda göbek atmak
-lunaparkta gece bekçisi olarak çalışıyorsak, gece etrafta (makineyi durduracak) kimse yokken uçan sandalyelere binmek
evet efendim.. bunlar ne yazık ki yapmamamız gereken ölümcül hatalardan sadece bazıları... dikkat.(sadalet, 06.08.2007 01:14 ~ 08.08.2007 22:54)
- (bkz: bir zenci ile pipi yarıştırmak)
- aileden habersiz kredi kartı çıkarttırılırken,forma salak gibi size ulaşılabilecekler telefonlar kısmına kendi numaranızdan sonra babanızın cep telefonu numarasını yazmak.
- hatalı sollama yapılmaması gerekir. ölümcüldür.
- bilmediğiniz, çalışan makinaların orasını burasını ellemek, dürtmek. ondan sonra da falanca fabrikanın makinası benim kolumu kaptı diye tazminat davası açmak.
- (bkz: kırmızı düğmeye basmak)
(dbk21, 06.08.2007 16:04)
- sarılır gibi yaparak sevgilinin üzerine burnunu silmek.
|