görseller
yapı kredi bankasıyapı kredi bankası
yapı kredi bankası 
belki ilginizi çeker
  1. · part time gişe destek yetkilisi
  2. · kaan girgin
  3. · yapı kredi bankacılık üssü
  4. · hüsnü özyeğin
  5. · adioscard
  6. · ykb
  7. · koçbank
  8. · layla
  9. · yapı kredi internet bankacılığı
  10. · garanti bankası
gündem
  1. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  2. · okan bayülgen
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · boylumlama
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  7. · the twilight saga new moon
  8. · senin şarkın
  9. · sinemada yiyişmek

yapı kredi bankası  

sayfa  / 2
  1. mehmet emin karamehmet'in büyük hissedarı olduğu türkiye'nin en iyi üç dört bankasından biri
    (agust bocuu muittin, 06.09.2004 18:56)
  2. (bkz. vadaaaaa)
    (skubidu, 06.09.2004 18:58)
  3. gün itibariyle koç grubuna satılan bankadır.
    (creepingdeath, 31.01.2005 20:33)
  4. (comatose, 31.01.2005 21:16)
  5. bugünden itibaren koç grubu'na satışı onaylanan banka. bankanın emekli sandığı ile ilgili pürüzler var, satış gecikecek diyorlardı ama... bddk onaylayıverdi. demek ki koç grubu da bu onaya kesin gözüyle bakıyordu ki, geçtiğimiz günlerde yeni logonun bile hazırlandığını açıklamıştı.

hatırlatma: koç finansal hizmetler, yapı kredi bankası’nın yüzde 57.4 hissesini 1 milyar 176 milyon euro’ya devralmak için mayıs ayında sözleşme imzalamıştı. devir için banka munzam sandığı ile ilgili yeni düzenlemeler yapılması beklenirken, bankacılık yasası’na eklenen ilgili madde veto edilmişti. hükümetin bankacılık yasası’nın meclis’ten aynen geçirileceğini açıklamasının ardından koç grubu, 3 ağustos’ta bddk’ya başvurarak devir işlemlerinin tamamlanmasını istemişti.

hayırlı uğurlu olsun, ne diyelim.
    (balta, 11.08.2005 22:03)
  6. gözlemlerim neticesinde her üniversite öğrencisine bir şekilde ulaşıp university telecard yollayıp şubelerimize de bekleriz diyen banka.
    (dedi ki normal, 04.11.2005 15:59)
  7. (bkz: telecard)
    (bkz: worldcard)
    (wondrous, 18.12.2005 15:27)
  8. geçen yıl university telecard ile film festivalinden indirimli bilet alınabilmesini sağlayarak sempatimi kazanan bankadır.
    (season of change, 18.12.2005 20:04)
  9. (bkz: layla) anladın sen..
    (universalmind, 04.10.2006 17:31)
  10. yeni imajı ve renkleri pek soğuk kalan banka. sıcak renkler olmalıydı bence.
    gerçi diğer bankalar kendi renklerini buldu. büyük kırmızı ev ismiyle akbank kırmızıyı, portakal adam advantage ile hasanbacı da diğer kritik ve göze batan rengi sahiplendi. hatta fortis, eti puf'un 1001 renkli granül şekerlerinin hepsini kapatmış. kala kala buz gibi soğuk, 1950 senesinin soluk renkleri kalmış garibim ykb'ye. kısfmet.
    (azureel, 10.10.2006 21:37)
  11. koçbankla birleşmelerinden dolayı iki gündür sistem değişikliği sebebiyle sistemlerinin alt üst olduğu, hiç bir bankacılık işlemi yapılamayan banka.
    (katinanınelindemakası, 31.10.2006 16:16)
  12. dün gece 2.5 saat sesli yanıt sisteminin gazabına uğradığım,tek bir allahın kulunun cevap vermediği bir müşteri hizmetlerine sahip,cevap versinler diye çalıntı kart işlemlerini bile denediğim ama yine de sonuç alamadığım (demek gerçekten çalınsa boku yedik,limit o yarım saatte sıfırlanacaktı sanırım),belki yabancılara daha ihtimam gösterirler, bekletmezler umuduyla 9'u tuşladığım ama gördüm ki yabancıların da pek bir önemi yok yine hayal kırıklığına uğradığım ve en nihayetinde saat 01:40 civarında yanıtlanan telefonuma verilen saçma ötesi cevapların verildiği banka.koçbank ile yaptığı çiftleşme yüzündenmiş bunca faiz yemem,bunca telefon faturası,bunca sinir bozukluğu.valla helal olsun bu çiftleşme nasıl üremelerle sonuçlanacak merak konusu.akraba evliliği üremeleri gibi prematüre olabilir mesela.şimdiden çalışanları prematürelik örnekleri sergilemekte çünkü.
    (fitnefücur, 31.10.2006 16:31)
  13. koçbankla birleşmeleri sürecinde ortaya çıkan ve şiddetli müşteri memnuniyetsizliğine sebep olan rezil rüsva durumlar müşteri kaybetmelerine sebep olmuştur .
    (hattori, 12.11.2006 21:22)
  14. 01/10/2006 tarihi itibari ile koçbank ile birleşmesini resmi olarak tamamlayan, müşterilerinin her birinde 3-4 tane worldcard bulunan, migros adı altında birtane daha worldcard yönlendirmesi yapmayı planlayan ve bunu yapmakta olan, ayrıca müşteri hizmetleri patlamış olan banka.
    (soldier in the army, 07.01.2007 22:01)
  15. telefonda onca uğraşmama rağmen bir türlü kredi kartı şifresini alamadığım ve onca telefon faturası bir yana,birde koçbank kredi kartından world card a dönmüş olan kartıma 25 ytl kart ücreti kesmiş bir bankadır kendisi.ya banka birleştiyse kart değiştiyse bunun maliyeti müşteriden çıkarılırmı,hem ben belki world card kullanmak istemiyorum.
    (dreamlike, 09.01.2007 16:39)
  16. artık koç gibi boynuzu olan banka ya da koç tarafından bir güzel "boynuzlanan banka" desek daha doğru olur herhalde... tabi boynuzun ucu bazı çalışanlarının yanında müşterilerine de batmıştır...
    (levantine, 09.01.2007 17:00)
  17. (dr conners, 16.01.2007 22:52)
  18. yıllardır kullandığınız internet bankacılığı şifrenizi hatırlayamadığınızda sistem geçişinden sonra sizi şubelere yönlendiren banka.
    (kubilay, 16.01.2007 23:46)
  19. türkiye'nin sayılı bankaları arasında olmasına rağmen halen mailleri spam'a düşen nadir kuruluşlardandır..hiç yakıştıramadım, adam akıllı bir mailing entegrasyonu sağlayamamışlar..
    (zeus, 21.03.2007 10:15)
  20. öğrenciyken bir kere şöyle bir telefon konuşması yaşamıştım bu bankanın elemanıyla:
    beni arar eleman.
    ben: alo
    eleman: efendim yapı krediden arıyoruz. world kartın son hede hödösü hakkında bilgi vermek istiyorum. falan da filan da.(yaklaşık olarak 5 dakika kadar anlatır.) beyefendi eğer isterseniz world kartınız işyeri adresinize hemen postalanacaktır.
    o ana kadar tepkisiz dinleyen ben: iyi de ben çalışmıyorum ki öğrenciyim.
    e: peki teşekkürler iyi günler.
    (semih cumhuriyeti vatandaşı, 02.04.2007 23:22 ~ 23:24)
  21. eski günlerine geri dönmekte olan bankadır. koçbank'la birleşme sürecinde bana krizler geçirtmiş olmasına rağmen, yeni uygulamaları, yenilikleri, hizmetleri ile kendini affettirmiştir.
    (thedewil, 16.04.2007 21:28)
  22. para çekme makinalarında* yaptığı demagojiyle müşterilerini etkilemeye çalıştığını düşündüğüm banka.şöyle ki:

atm’ye gidilir ve makbuz gerektirecek bir işlem yapılır.ardından,”makbuz ister misiniz?” şeklinde bir ekranla karşılaşılır.ekranın sol altında “hayır” eşliğinde bodur ağaçlar,sağ altında da “evet” eşliğinde kesilmiş birkaç ağaç.maksat,”bakın,biz çevreye önem veriyoruz” tadında bir mesaj vermeye çalışmak olsa gerek ki aklıma başka bir şey gelmiyor.beni rahatsız eden de işin bu kısmı.

sen değil misin ki 15 yıllık makbuz kağıdı stokunu yapmışsın(yıllık da yapıyor olabilirler,yaptığım mübalağa misâli değiştirmez).sonra da milletin karşısına geçip:

- bak,eğer o evet düğmesine basarsan ağaçlar kesilecek…

diyorsun.ağaçları zaten kestirmişsin,kağıtların üzerinede “yapı kredi bankası” yazdırmışsın.yani olan olmuş.sonra sen kalkıp benim almak istediğim o 1 tane makbuz için duygu sömürüsü yap.sanki ben o makbuzu almayınca artık hiç ağaç kesilmeyecek,küresel ısınma olmayacak.burada:

- herkes 1 tane makbuz almasa küresel ısınmayı zaten engelleriz…

gibi ütopik yaklaşımlara da sonuna kadar karşıyım.sen önce amerika’nın atmosfere her yıl saldığı sera gazlarının bütün dünyaya göre ortalamasını %25’in altına indir(kyoto protokolünün ne kadar yeterli olabileceği de muamma.),ondan sonra:

- türkiye nükleer enerji kullanmasın…

türünden sloganlar atmaya başla,bunu dövizlere yazıp meydanlara çık(gerçi bunu yaparken de nükleer enerjiye alternatif bir yol sunmaktan da uzaklar.her yere rüzgar santralleri ya da hidroelektrik barajlar kurularak bu işin de önüne geçilemez).

velhâsıl-ı kelâm,bu tür mesajı veren ne ilk kuruluştur,ne de son kuruluş olacaktır yapı kredi bankası.kanaatimce:

- a planet…a danger…bi’ şeyler yapmak lâzım…

mesajını vermeye çalışan garanti bankası reklamları gibi yapmacık bir olgudur bu yapılan.ufak bir detay olabilir,ama yapılanların söylediklerine uymadıklarına görünce çileden çıkıyorum muntazaman.
    (stone cold, 30.04.2007 17:23)
  23. (kanatlı kapının demir sürgüsü, 30.04.2007 17:58)
  24. yıllardır kullandığım banka olmasına rağmen, sözlerini tutmaması ve keyfi uygulamaları nedeniyle bir an önce terk edeceğim bankadır. belki de havale için bir başka banka kullanmalıyım. neden derseniz, vakti zamanında ailemiz bize havale ücreti ödemeden rahat rahat para yollasın diye bir üniversite hesabı açtırdık. yıllardır ailemin hesaplarından benim hesabıma havale ücreti alınmadan giden bu paralar, ne olduysa son 2 aydır, 1 ytl dahi gönderseniz 23 ytl havale ücreti ile gelmeye başladı. olayı banka çalışanına anlattık, yeni yasa çıktı dedi, nedense garanti bankası uygulamıyor ama yeni yasayı ilginç, masrafsız gönderiyoruz havalemizi. bir müşteri temsilcisi, koç bankası ile birleşmemiz de böyle sistem arızaları olabilir derken bir diğeri bahsettiğiniz sistem değişti gibisinden bir şeyler dedi. kısacası kimseden bir yanıt da alamadık. sonuç, yapı ve kredi tarafından dolandırılmış sayıldık, fark burada...
    (1925, 12.06.2007 13:23)
  25. ağustos ve eylül aylarında zibil gibi şube açan banka.yeni açılan şubelerin hepsine kullanılmış network cihazlarını göndererek kurulumu yapana kadar kabinetin içinden simsiyah olarak çıkmanızı sağlayan eşsiz kuruluş.
    (mantle brothers, 29.09.2007 03:30)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil