belki ilginizi çeker
  1. · giannis
gündem
  1. · thierry henry
  2. · aşk
  3. · ugg
  4. · onur öymen
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · recep tayyip erdoğan
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · charles darwin
  9. · kör

yannis  

1. eserlerini karşıma çıkaranlar sayesinde sevdiğim yazardır.
    haklıdır haksızdır o ayrı konudur ama öğrenci vs. tayyip karşılaşmasında tayyip i savundu diye vurun kahpeye politikası uygulanamaz. daha dün ikinci öğretim burslarını %300 arttırmaya çalışan yök * karşısında dim dik durup iptal etmiştir zam olayını.
    konuya dönersek bi yazarı sevmezsin, yazılarını takip etmezsin, eksi oy verirsin her yazısına tamam ama bu şekilde düşmanca saldırmak nedir? ayıptır, yuhtur, yuh artık tır.

neyse, yannis hoş gelmiştir. iyi bir sözlük yazarıdır.

haydi şimdi yannis düşmanları eksilemeye başlayın. çok da sikimde.
    kimse herkes tarafından beğenilemez.

(bkz: herkes tarafından sevilmeye çalışmak)
    (goxel, 10.08.2009 14:22 ~ 14:38)
  2. nick altını piç edeceğim için kendisinden özür dilediğim yazar.

ama böyle bir mantık yürütmeyi bir daha hiç bir yerde göremezdim galiba, "düz mantık kölesiyim hacı ben" diyerek kurulmuş şu cümleler kendi için;

"(...)
    haklıdır haksızdır o ayrı konudur ama öğrenci vs. tayyip karşılaşmasında tayyip i savundu diye vurun kahpeye politikası uygulanamaz. daha dün ikinci öğretim burslarını %300 arttırmaya çalışan yök * karşısında dim dik durup iptal etmiştir zam olayını.
    (...)"

lan nedir bu sizin tek adam tapınmacılığınız anlamıyorum ki ben. yani bu kadar mı meraklısınız, iktidara, otoriteriliğe, köleliğe. zannediyorsunuz, adam oturduğu koltuktan tek parmağını şıklatıyor ve zamlar geri alınıyor. nerede yaşıyorsunuz siz, sokağa hiç mi çıkmıyorsunuz? hadi sokağa çıkmayıp, bir eliniz klavyenizde bir eliniz bilmem nerede oturmadığınız anlardan birinde taksim'de veya ana haber bültenlerinde veya arada posta harici karıştırdığınız gazetelerde hiç mi raslamadınız burslardaki zam oranına karşılık eylemliliklere, etkinliklere. at gözlüklerini bedava dağıtıyorlar biliyorum da, bir kere olsun çıkarın yahu.

yök karşısında dimdik durmuşmuş, yök'ü istemese kaldırılması için adım atar, ama kendisi de biliyor ki kendisi ne kadar sistem bekçisi ise, yök de o kadar sistemi temsil eder. yani yök'ün karşısında dimdik duran sizin uzun boylu karizmatik tek adamınız (!); yökle beraber aynı bokun rengini temsil ediyorlar.

ve o seçimleri bir daha kaybetmemek için de; bu kadar tepkiye karşı bal gibi de zamları geri çekiyor. krizin teğet meğet geçmemesi nedeniyle bütçede çıkan açık kapatılmak için, bugün burslara olmazsa yarın sağlık alanında, orada olmazsa vergilerde, orada olmazsa başka alanda o bütçe bizden seve seve çıkacak.

o yüzden orada burada eksik gedik bilgilerle bari savunmayın birini, savunun ama dayanaklarınız sağlam olsun yahu!
    (aglaures, 10.08.2009 14:48)
  3. ben onun küçük kardeşiyim *
    (yüzbir dalmaçyalının yüzüncüsünün sahibesi, 13.08.2009 09:43)
  4. girilerine at gözlükleriyle bakmadığım, eleştriceksemde adam gibi "insan" gibi eleştireceğim yazardır.
    ayrıca nick altı yazıları, bana eleştri ile hakaret etmek arasındaki farkı bir kez daha göstermiştir.
    ve bazı andavalların, kendi girilerinin %99 unu sildiği halde, sebep ne olursa olsun kendisine hunharca saldırmasıda çok komiktir. sen kimsin oolum ki dedirtir adam. hey allaam ya ne kişiler var emi*
    (goxel, 17.08.2009 12:22 ~ 12:26)
  5. (bkz: giannis)
    (dirtypain, 24.10.2009 17:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil