|
|
- yarattığı rahatsızlık kat sayısı yüzünden tez zamanda mekanı terk etmeyi sağlayan dişi insandır. neşesinde gözümüz yok. hatta allah daha da arttırsın. ancak insan toplum içindeyken daha bir derli toplu, daha bir düşünceli hareket ederse herkes için memnuniyet yükselir. çığlık şeklindeki kahkahalardan yalnız ben mi bu şekilde etkileniyorum derken, ''kalksak mı acaba'' gibi bir soru cümlesine maruz kalmak insanı hiç de hoş olmayan bir hissiyat içine salar. mesaj alınmıştır. çevrenin keyfi tehtit altındadır. o tiz ses kulaklarda daha fazla çınlamamalıdır. muhabbeti fincanda yarım kalan kahve masada bırakılır. hesap ödenir. yan masaya iyi akşamlar dilenir. arkaya bakmadan huzura kapı açılır.
- aslında eğlenmeyip sadece dış ortama "bakın o kadar eğleniyorum ki sizi rahatsız ettiğimin farkında bile değilim" mesajı vermeye çalışan kızdır. bunlar gülmelerinin yanı sıra hayvan gibi de bağırarak konuşurlar. sizin dışınızda kendi masasında oturan arkadaşları bile rahatsız olurlar ancak muhatap olmamak adına ağızlarını açıp iki çift laf edemezler.
masaya kızı uyarmak için gittiğinizde orada bulunanlar size tepki göstermek yerine "hey arkadaş! sağol" bakışı yaparlar. ama bu kız maalesef size de bağırır ve gecenizin içine sıçar. en etkili yol ondan daha fazla kişnemektir ki her babayiğidin harcı değildir.
- "ulan acaba o kadar da abazan değil miyim?" dedirten kız.
- aynı zamanda sürekli size de bakıyorsa muhtemelen şaşıdır.
(alajuve, 09.12.2007 22:49 ~ 22:51)
- garsona bir miktar rüşvet verip kızın masasına, alevli bir tabak dolusu arpa göndermek lazımdır. kız anlarsa bozulur bi daha gülmez öyle veya kalkar gider o sinirle. gerçekten hayvansa hapur hupur yer tabaktakini o ayrı. en azından denenmiş olur.
- ağzınızı açıp uyarmayın sakın. sanki kafasında böyle bi uyarı geldiğinde ne diyeceğini hesaplamış. siz karşılık veremeyince kahkaha şiddetini arttırarak devam eder. burdan şu anlaşılmasın çok güzel lafı gediğine oturtuyo sizde cevap veremiyosunuz hayır aksine o kadar saçma cevaplar verirlerki bunlar, neye uğradığınızı şaşırırsınız içinizden bu hayvanlığını hala savunuyosa benim yapabilceğim bişey yok deyip sessizce önünüze dönersiniz.
(salladım, 09.12.2007 23:06 ~ 09.02.2008 02:16)
- meşe odunu severler derneği üyesidir.
- tahminimce bu bir kişi ve tüm türkiye'yi dolaşıyor, üniversite kantinlerini tek tek geziyor, restonlara gidiyor her şehirde; yoksa imkanı yok nereye gitsem karşıma çıkamaz bunlar.
a tribute to umut sarıkaya
- en ters zamanda dibinizdeki masada bitiveren, ne konuştuğunuzu ne de dinlediğinizi anlamanıza sebep olan, genelde kendi masasındaki yakışıklının esprilerine gülmek olsun diye gülen ve onun gözüne girmeye çalıştığı için sürekli kasmaktan artık böğürme kıvamına gelmiş kızdır. sinirlerinizi ciddi ciddi zorlayandır.
- martı insan karışımı kızdır. zira gülmeye en yakın efekt verebilen hayvan, bildiğim kadarıyla martıdır. şaşırmayın, bu daha hiçbi şeydir. az sonra oraya sıçıp, uçup gidecektir.
- hayvan gibi gülmesinden mütevellit; (bkz: bineceğim üstüne vuracağım kırbacı)
- bir kemal sunal (allah rahmet eylesin) filminin (sanırım bekçiler kralı idi) repliğini hatırlatan durumdur.
replik de sanırım şöyleydi,
-ne gülüyorsunuz lan, aygır görmüş kancık beygir gibi.
edit: poisontendre nin uyarısıyla filmin adı şark bülbülüymüş.(solt, 09.12.2007 23:48 ~ 10.12.2007 00:46)
- bakınız: hayvan nasıl güler
(bkz: hayvan gülüşü)
- sinemada hayvan gibi gülen insandan sinir bozuculuk statüsünde bir kademe daha alttadır.
- sevgilinizle bile aranızı bozabilecek kızdır. nasıl mı ;
kuzeniyle bir cafe de buluşacağını söyleyen sevgili cep telefonuyla aranır
billy : canım napıyosun?
sevgili : iyiyiz aşkım selim (sevgilinin kuzeni ) ile kaynatıyoruz uzun zamandır görüşemedik ya iyi oldu ( derken bir kadın kahkahası patlar ve billy'nin kulakların da çınlar)
billy : aaaaaa!!! kim o kız? kim var senin yanındaaaa ( çığlık halinde )
sevgili : ya aşkım yan masadan bir kız vallahi sabahtan beri öyle bağrıp duruyor kim olacak yapma lütfenn
billy : nerdesin??? geliyorum görelim yan masada ki kızı!!!
gerçekten mekanı basma edasıyla evden çıkılır.allah tarafından mekan eve yakındır. ama sevgili doğruyu söylemiştir.kız gözle görülür.ve kafa atarcasına bakışlara maruz kalır. derin bir ohh çekilir. biraz kızan sevgili trip yapar o ayrı...(billy, 10.12.2007 16:15 ~ 01.09.2008 14:49)
- (bkz: laughing hyena)
|