belki ilginizi çeker
  1. · thriller
  2. · yanından kız geçerken geğiren yaratık
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · babaların garip huyları
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · smyrna
  9. · orhangazi

yanından kız geçerken şarkı söyleyen yaratık  

sayfa  / 2
  1. (bkz: the thing)
    (kekecadam, 03.08.2007 14:51)
  2. yanında bir arkadaş daha vardır bu yaratığın. birbirlerine bişi anlatırken kız karşı yönden gelmektedir.

-adam göz göre göre hakkımızı yedi be! maçtan sonra başladık hakeme bağırmaya. (kızla göz göze gelir, kızın yanından geçerken) "kalbimi sana verdim, yüreğim yangın yeeeriii" (melodik şekilde)
    +abi, hakeme böyle mi bağırdınız?
    -ne hakemi be, yavruya bak oolum.
    (saçmaladı yine bu, 03.08.2007 14:53)
  3. bu tarz kişi kendi dünyasında yaşar.kız yanından geçerken başlar şarkı söylemeye bunu yapmasındaki amaç kızın hoşlanacağını zannetmesidir.söylediği şarkı çogunlukla bir türküdür yada arabesk bir şarkı acıklı bir şeklde söylenir, kızı etkilemeye çalışır, baktı ki olmadı kızı gözleriyle yer bitirir.
    (granata35, 03.08.2007 14:57 ~ 15:01)
  4. ankara'da karanfil sokak'ta bol bol bulunan yaratıklardır. bir de şarkı söylerken üstünüze doğru gelip tam çarpacakken sıyırıp geçme gibi bir özellikleri de vardır.
    (for no one, 03.08.2007 15:06)
  5. +kız ben sana demedim mi karşıki dağlar ....
    -ne dedin ne dağı?
    +şipşak
    -dursana be ayı niye fotoğrafımı çekiyosun?
    +ohh kaydet -> sevgilim.jpg hıh dur ali'ye de göndereyim.
    (glomerulus, 03.08.2007 15:07)
  6. - kız "pardon" diyor "başım döndü", "mfö yakar gönlümü"
    + rica ederim, gelebilir her genç kızın başına. yardım edeyim size isterseniz, evinize götüreyim icabında

(bkz: ali desidero)
    (bilgez, 03.08.2007 15:14 ~ 15:22)
  7. (ven, 03.08.2007 16:05)
  8. kendi silahıyla vurmak gereken yaratıktır.

-yalnız benim için bak yeşil yeşil of ulen offf...
    +ne dedin sen?
    -sarı sarı sarı çiçek her şey yalan sensin gerçek
    +anlıyorum
    -yemyeşil bir deniz senin gözlerin ne bi sandal ne bi ada bıdı bıdı bik bik
    +allah belanı versin allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin bıdı bıdı bik bik...
    -karı kafayı üşüttü yürü hacı gidelim
    +git git git, gitmee noolursun gitme kal yalan söyledim...
    (poisontendre, 03.08.2007 16:22 ~ 16:30)
  9. kendini marc anthony ile karıştırmakta olan aklı karışık kişidir.
    (medium, 03.08.2007 16:50)
  10. bu şekilde bir kez olsun kız tavlamayı başaramamış yaratıktır...ve bu kadar yenilginin kızların ona küfretmesine rağmen hala devam etmektedir...yaptığı tek şey kızı rahatsız etmektir.
    (blondie, 03.08.2007 17:40)
  11. bu yaratık genelde kotun içine sokulmuş bir gömlek ve klasik ayakkabı giyer.şarkı söyleme esnasında olayı abartıp kulağınıza eğilen cinsi de mevcuttur.
    (butterflyeffect, 03.08.2007 18:11)
  12. bazı aptal karıların da her söylenen şarkıyı türküyü üstlerine alınma hastalıklarına anlam verebilmiş değilim. belki oturmuş yalnız başıma bi yerde efrafa aylak aylak bakarak sigara tellendirerek şarkı mırıldanıyorum. belki bir arkadaşımı bekliyorum yada bilmemne... benden habersiz önümden kendi amına hayran bir kevaşe geçmiş.

"bak bak bak bana şarkı türkü söyleyerek etkileyeceğini sanıyor mal,öküz,pis kıro bidi bidi bik bik bik...."

"siktir git amına kodumun karısı geçme o zaman önümden içimdeki şahin k yı ortaya çıkartıyosun!"
    (semestersami, 03.08.2007 18:13)
  13. evrim açısından yanından kız geçerken geğiren yaratıktan kesinlikle bir kaç adım önde olan, şaşırtıcı bir şekilde geğirmeyi önce anlamlı sese, sonra kelimelere ve hatta hepsini bir araya getirip nihai olarak melodiye dönüştürebilmiş takdir edilesi yaratık cinsidir. bu kadar aşamayı geçip de hala küfür yiyor ya anlamış değilim, bunlar uzun süreçler arkadaşlar, öyle ha deyince birden homo sapiens olunmuyor işte. hepsi yavaş yavaş, sırayla olacak.
    doğal seçilime inanın, geleceğe güvenle bakın.
    (atalante, 24.04.2008 19:27 ~ 15.05.2008 15:21)
  14. beyaz çorap, sarı gömlek ve burun direği kırma etkili ağır ter kokusu barındırma ihtimali yüksektir bunların. bir de anlamsızca lafları hızla geçiş sahnesine sığdırmak isteyen versiyonu da vardır ki yazıcıoğlu’nda bizzat tecrübe etme şanssızlığına düşülmüştür.

kıro bünye: ...sırf senle tanışmak için...
    jeanne: babam da ananla tanışcaktı..
    kıro bünye: ?!/*#??!

bu kesimde yaratığın kendini tatmin yolu genellikle kıza "cd lazım mı abla?" şeklinde soru yöneltmesidir ki kız ona cevap verirse orgazm seviyesine ulaşacaktır.

(bkz: yazıcıoğlu kırolardan arındırılsın)
    (jeanne darc, 08.06.2008 13:03)
  15. rüya gördüğüne delâlettir.
    (triangle, 26.06.2009 00:21)
  16. çok güzel sesi olduğunu mu zanneder bu tipler acaba? dönüp iki dakika bağırmak istersin yüzüne karşı ama itle it olunmaz diye eğer kafanı masum masum uzaklaşırsın
    (instinct, 26.06.2009 00:25)
  17. şarkı söylerken kız geçiyodur belki.üstüne düşmemek lazımdır.
    (hebenneka, 26.06.2009 00:27)
  18. laf atmak isteyen ama beceremeyen evrim süreci kişisidir. kekelememek için ritim tutar gibi... yaptığı angutluğun -laf atmanın- farkına varılmayacağını sanıp bu davranışı sergileyendir.
    (ddestiny, 26.06.2009 00:27)
  19. bunların toplumun alt kesiminden,kro,varoş,yaratık diye lanse edilmesi çok yanlış.herkes gibi içimizden,bizden insanlardır aslında...nitekim yanımda kızlar varken yabancı bi parçayı mırıldama isteği uyanıyor bende de zaman zaman.hangi psikolojiyle yapıyorum bilmiyorum ama engel de olamıyorum...
    (mocococo, 26.06.2009 00:33)
  20. şarkı söylemek kavramı bir yana dursun türlü reklam jingleları ve özlü sözler de kullanabiliyorlar. tabi varyasyonları arttırmak mümkün. iç çeken,ah çeken,of çeken, kafayı çeken vs.

(bkz: pardon siz gerçek misiniz)
    (standbymode, 26.06.2009 00:49 ~ 00:50)
  21. insan olmayandır. domates olabilir. ne bilim patates olabilir.
    (ömer ben ömer ömer, 26.06.2009 00:50)
  22. dış görünüş itibariyle insan ve türü bariz olan yaratık.
    ulan o şarkıyı al bir tarafına diyesi var insanın ama işte sözlüğe aykırı
    (bkz: sustum)
    (bkz: terbiyeli sözlük yazarı)
    efendim aslında bu iletişim yolu eskiden köy meydanlarında,çeşme başlarında olan muhabbetmiş o zaman tabi telefon yok, internet yok, sözlük hiç yok ...
    ee adamcağız ne yapsın konuşamıyor bile sevdiceğiyle şarkılarla ifade ediyor aşkını buraya dikkat aşkını
    şimdi öyle mi adam laf atmak için kullanıyor güzelim iletişim aracı olan şarkıyı (bkz: yazık lan)
    (equilibriumm, 26.06.2009 00:57)
  23. (bkz: thriller)
    (wondrous, 26.06.2009 00:57)
  24. bakmayınız: yanından geçerken şarkı söyleyen yaratıktan hoşlanan kız *

(bkz: ben de bunu gördüm)
    (bkz: hadi bakalım)
    (beyazleblebi, 26.06.2009 01:05)
  25. ezik tiplerdir.doğrudüzgün laf bile atmaya çekinirler. herhangi "bi ne dedin sen" çemkirmesine karşılık "ne dedikki bacım kendi kendime şarkı söylemekte mi yasak " kozunu ellerinde tutmak isterler. hatta bazıları fısıltı şeklinde atarlar bu lafı gidip yanına "ne diyorsun merak ettim" desen sesi iyice sinek vızıltısı şeklinde çıkıcak hatta ağlayabilicek nitelikte tiplerdir. koala gibi yanlarındaki alfa erkeğine sarılarak dolaştıkları çok görülür.(örn:kola girmek, bi eli omza atmaya çalışmak)
    (fluwn, 26.06.2009 01:12)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil