|
|
- tam emin olmamakla birlikte güzel sanatlarda okuduğunu sandığım yazar.müzikle ilgili birşeyler var onda.
- (bkz: pirenses)
- sıcak davranışlarıyla kendini sevdiren kendiside benim gibi bir cumok olan sevilesi sözlük yazarı
- anladığım kadarıyla gayet canayakın,sempatik bir üçüncü nesil.ama daha da önemlisi aklıbaşında,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayan,girilerine bakıldığında yeni gençliğin başbelası dejenerasyonun yakınlarından geçmediği hemen anlaşılan yazar.ayrıca tertibim.(bkz: sözlükte tertipçilik)
- sözlükte yeni bir mafya oluşturmuş yazar.. elebaşının bizzat o olduğunu tahmin ediyorum, kendisini en kısa zamanda da statüsüyle görmeyi umuyoruz..*
- küllerinden doğma yolunda bi şeker portakalı. çok sevimli çok cici. tam bir sevgi kelebeği. konser verebilme hayalerimiz gerçek olucak ilerde hayırlısıynan bu doğuştan çift kalpli kızla. (şöyle ki; solundaki kalbi kan pompalıyor, sağındaki kalbi bale için atıyor.*)
ha bi de her ne kadar iyi flüt çalamadığını iddia etse de, tevazu sahibi olmanın dayanılmaz hafifliği ile hareket ettiğine inandığım bu zat-ı müstesnanın, muhteşem ötesi ayar verme yeteneğini de keşfetmediğim zannedilmesin.
pirensesim nihayetinde bu kız benim. bazı bazı beni benden çok düşündüğünün farkına vardım. bunu fazla yapmamasini salık veriyorum zira sonrasında feci şımarıyorum.*
bir halit turgay türevi...*
(bkz: allah benzetmesin)
hoşsohbetlik abidesi...
(bkz: benzetebilir)
ve son olarak...
(bkz: benim ayım senin maymununu döver)(vera, 23.06.2006 13:33 ~ 14.04.2007 18:47)
- tüm hayatının, flütünden çıkarabildiği muhteşem sesler kadar güzel geçmesini dileyebileceğim sevgi yumağım ve benim canım ortak'ım. ne sadece söz, ne de kafiye olsun diye. ortak işte!
mutlu, mutlu, mutlu, mutlu, mutlu, mutlu yıllar!*
ek: hediyen hazır. pointe kucağımda. aslında chixculub ile birlikte 60 derecelik açı ile doğum günü sahibinin yüzüne dondurma atma işini pek de çekici bulmadım değil. ama zor ne yazık ki..
(bkz: doğum günün kutlu olsun)
(bkz: yaşın kemale ermesi)
(bkz: ihtiyar)(vera, 04.07.2006 12:48 ~ 14.04.2007 18:53)
- bir giriyle başlayan söyleşiler, ne kadar ortak fikirlerimizin olduğunu gösterdi bana.
girdiği giriler o kadar doğru ve güzel ki, bu girilerinin hep devam etmesini diliyorum, bilgili insanın hali bir başka oluyor..(sükun, 25.07.2006 15:22)
- vivaldi'nin barok dönemi bestecisi olduğunu bilmeme epey şaşırmış, müzikten anlayan arkadaş.. sözlük içi mafya macerasına de tam gaz devam etmekte. olsun, biz onu öyle de seviyoruz..
(rasmus, 31.07.2006 23:58 ~ 04.08.2006 04:01)
- müzikle haşır neşir bir yazar galiba izlenimi uyandıran yazar.
(deulu, 18.10.2006 17:32 ~ 17:34)
- flütist olarak sürdürdüğü öğrenimini dansçı olarak devam ettirecek olan kirpi dostu hatun. hatun deyince hoşuna gidiyor.
- belki ben öyle hissediyorum ama yazılarında bir hüzün var. müzikten haz alan ve ona değer veren şahıs. takip edilesi.
- bir iki giriden okuduğum kadarıyla canavar gibi deşifre yaptığını tahmin ettiğim yazar.
- tongaya düşürendir.
köpeği olandır.
lise öğrencisidir. zirvelere yerler beni orda diye gitmeye korkmaktadır. ya da sorun daha büyüktür. zik kafalı sistemin salak performans göstergesi öğseğseğ'si* ile başı beladadır.
ayrıca
"aa flüt mü çalıyosun? düz mü yan mı?" diyenlere güdümlü terlik atıyo ki çok acaip.
yan mı blok mu diye soranlara efendi gibi açıklıyo.
sanatçı kişilik işte, normal kızıp bağırmıyo ki...başınıza çıkabilir.
tripsinojendir, ağzı bozuktur. çemkirmeye başlayınca bilgisayarına saydırmaya başlar.
adam da dövebiliyomuş soru sorunca. bırakın sormayın o anlatır..
vefasızdır da.
canavarı vardır. gönderir size. tehdit eder. korkutur.
--genişleyecek giri--
- an itibariyle aysel gürel'in köpek versiyonu olan 12 yaşındaki (12x7=84) bunak ve azgın köpeği yavrusu sandığı terlikleri bırakmak istemediği için onu sokağa çıkaramayandır. sinir olandır. bu hayvan neredeyse 12 saattir çiş kaka yapmamaktadır ve yakında patlayacaktır. oh olsundur.
edit: an itibariyle en sevilmeyen eserim olmuştur. gelin siz çıkarın madem kolaysa! zaten sinirlerim tepemde. la havlee..
- okul birincisi akıllı, efendi, cici sanatsal mekanizma.
- doğumgünü çocuğu, ama mutsuz. kocaman bişey eksik çünkü, çok kocaman bişey. doğumgünü pastasından daha önemli olan şey.
edit: ohhh..
- doğumgünü kutlu olsundur. nice yıllaradır. öyle ota boka çemkirip yok doğumgünüm ama mutusuzum ben şeklinde triplere girmesindir, kafasını kırdırmasındır.
- katiyyen doğum günü hırsızıdır.
hırsızlık bi yana doğum günümü paylaştığım nadide insandır.
eksikleri varmış. fazlalarıyla amorti eder umarım
|