|
|
- başlığın olması gereken şeklini yazarak sözlerime başlayayım efendim ; yalnızken boş vakitlerini cep telefonuyla açılı fotoğraf çekerek değerlendiren ergen genç modeli. 50 karakter sınırına selam ediyorum. saygılar.
öncelikle açılı fotoğraf konusuna değineyim. nedir cep telefonuyla açılı fotoğraf çekme? efendim teknoloji sağolsun, cep telefonuna fotoğraf çekme özelliği iliştirildi iliştirileli, fotoğrafçılık sanatı ayaklar altına düştü farketmiştirsiniz eminim. bunun sebebidir bu uğraş. fotoğraf çekme özelliği olan cep telefonunu eline alan şahıs kendine yöneltir kadrajı. açıyı kendisi ayarlar, gülümser, yakalar pozisyonu. bakar fotoğrafa, beğenmezse siler, boş vakti bolsa, yeniden çeker kendini. bu tekrar oldukça uzun sürer.
bunu birde insan içindeyken yapan ergenler var ki bu konuya girmeyi istemiyorum. çünkü onlardaki özgüven bende yok, kıskanıyorum bu arkadaşları. ciddiyim. gerçekten diğer insanların onlara bakarken bu eylemi gerçekleştirmeleri müthiş bir özgüven gerektirir. imreniyorum.
erkek ya da dişi, her iki cinste ergen yaşlardayken bu tarz vakit değerlendirme hareketini bolca kullanır. popüler sosyalleşme ve arkadaş edinme sitelerinde bu tarz "sanatsal" çalışmalara sıkça rastlayabilirsiniz. ergen yaşlarını geçmiş ama halen açılı çalışma yapan insanlar yok değil midir ? vardır. onlarda yapmasınlar artık. o kadar büyümüşler. gitsinler bir dijital makine alsınlar. kınamaktan başka birşey gelmiyor elimden. neyse.
dışlar mısınız, söver misiniz, insandır ne yapsa yeridir mi dersiniz, yoksa candır, ben de onlardan biriyim mi dersiniz? bilemem. bu arkadaşları topluma kazandırmak için gerekli toplumsal örgütlenmeler devletçe desteklenmelidir. bir ülke gençliği bu şekilde heba olmamalıdır. buradan yetkililere sesleniyorum. bu bağımlılıktan kurtaralım gençlerimizi. hadi bakalım.
- bir de bunun "tuvalette sıçarkene açılı fotoğraf çeken ergen genç" versiyonu var. fonda klozet, fayans falan.. o da güzel.
- (bkz: banyo gotiği)
|