yazları bodrumda çalıp söyleyen ve bu ara acayip meşhur olmuş şarkıcı.valla şarkıları güzel baya işallah yıldızı parlayıp hemen sönenlerden olmaz.ellerine sağlııık...
biraz önce bir arkadaşımın icq dan gönderdiği zalim parçasıyla kendisini tanıdığım şarkıcı.ilk tepkim " nev in taklidi lan bu" oldu.parça da nevin parçalarına benziyor,sesi de nev e çok benziyor.
şarkısı güzel olan sesini bir şeye benzetemediğim kenan doğulu klonu.taksimde,kadıköyde kısaca her yerde duyabileceğiniz kuyruğuna basılmış kedi sesli şarkıcının her "değişebileceeğeak misin?" deyişinde tüylerimin her biri farklı yöne dikenleşmekte, sadece benim kulağım mı tırmalanıyor diye merak içerisine düşmekteyim.
(bkz. yılandan korkmam yalın'dan korktuğum kadar)
herkesin dillerinde olan zalim şarkısının ve diğer şarkılarının söz yazarı olan ayrıca kenan doğulu ve nev e sesi çok benzeyen ayrıca ve ayrıca candan erçetine sesi benzetildiğinde şok olduğum şahıs
benim için kenan doğulu' yla mirkelam karışımından öteye gidemeyen, tanıdığım çoğu insanda kaseti, cdsi olan ve birkaç ay sonra unutulacağına inandığım şarkıcı.
millet şu star, bu star diye ıkınıp dururken, sade ve sessizce, kafa yormayan müziğiyle piyasada yerini bulmuş genç insan. projesinin pazarlanma taktiğini, zamanını, şeklini takdir etmek lazım. bu arada alakasız olacak ama sanki portekizli decoyla bir akrabalığı var gibi gibi.
5 ay içinde yepyeni bi albüm yaparak "silinmiyorum uleyyn" diye sessizce haykıran kişilik.
bu gece itibariyle şahan gökbakar ve bir sürü mankenle zaga da imiş kendisi..
winamp'ın shuffle özelliği sayesinde, rammstein'in ich will'inden sonra sonsuz ol adlı şarkısıyla çıkagelince içimde kendisine karşı bir acıma duygusuyla karışık şefkat uyandı.
kendisini evimde beslemeye karar verdim,
sevaptır diye,
sevaptır diyee..