|
|
- o biir alanya anadolu lisesi mezunu. artık itü'lü. selamlar kendisine.
- (bkz: yaki da)
- 99dan beri kullandığım,adımın kısaltması olan ve ilk olarak kuzenim tarafından bana takılan biricik nickim
- bir de yako fresko diye bir drenaj pompası üreticisi vardır ki, sanırım başlıkla pek bir alakası yok.
(solti, 10.01.2006 15:03)
- tanışalı çok olmamasına rağmen anladım ve şüphem yok ki, günümüzde nadir rastlanan insan gibi insanlardan. çalışkanlığından bahsetmeye başlamasam daha iyi, anlat anlat bitmez. stajı bitmiş olmasına rağmen hala çalışmaya devam ediyor olması onun ne kadar çalışkan, sorumlu ve mesleğini (gelecekteki mesleğini desek daha doğru belki) seven biri olduğunu anlatmaya yeter sanırım **. başından beri söylüyorum profesör olacak adamsın diye ama, akademik ortamda o tatlı canını sıkmana gerek yok tabi. dilerim hayatın boyunca hep kendin gibi iyi niyetli insanlarla dolu olur çevren (bkz: yıllık yazar gibi nick altı girmek). daha fazla yazmaya gerek yok, şımartmamak lazım*.
- ...ben seninle bir gün van'daki bir kahvaltı salonunda
ben seninle sadece bilmek zorunda kalanların bildiği
bir yol üstü lokantasında
ben seninle, ağrı dağına mistik ve demli bir çay kıvamında bakan
doğubeyazıt'ın herhangi bir toprak damında
ben seninle herhangi bir insan elinin...
diye sonlanmaktaydı şiir ama şair tatmin olamamıştı başka düşler başka hayatlar başka yaşantılar peşindeydi oradan sakladığı boxer iskambil kağıtlarını çıkar falım reklamındaki amca modunda ooooooooooooowwwwww yaptık ve ya oooooooooooooo her ne haltsa şarkılar bitmekte şiirler sonlanmaktaydı fakat sonlanmasın türden diyeceğiniz bir yazarlardandı yako ailecek sevmekteyiz.
- (bkz: oğlak burcu erkeği)
- sıkıldığımı söyleyince canla başla keyfimi yerine getirmeye çalışıp,sonunda başaran,tanımaktan ziyadesiyle memnun kaldığım ve sayesinde günümün güzelleştiği cana yakın insan.
- dört yıl boyunca uzaktan takip ettiğim karizmatik insandır kendileri. ama yaklaşınca gördüm ki tam bir itülü olmuş, ortamlardan elini ayağını çekmiş,kendisini derslerine ve kariyerine adamış. iyi de yapmış... bugün de doğum günüymüş. nice yıllara dileğimi buradan iletmek istedim kendisine...
- liseden arkadasımdır kendisi,gitar çalardı bir zamanlar hala devam ediyor mu bilemesem de umuyorum.iletişimin kolaylaştıkça soğuduğu çağımız da aynı şehir de okumamıza rağmen msn den görüşebildiğimiz gerçeğinin yanına burada da tesadüfen rastladığım olgusunuda eklersen dünya ne garip bir yer oldu be yakup demekten kendimi alamıyorum.
- giriyi ispiklemek yerine kibarca "şöyle şöyle bir durum var, değiştirin isterseniz" diyebilen kibar biriymiş kendisi. gördüm ve güzel duygular doldu içime.
...derken bir baktım an itibariyle en fazla ispiyon yapanlar listesinde 4. sıradaymış. ispiyon yaptığının yarısı kadar mesaj atsa sözlüğün götünü en çok toplayanlardan biri olduğunu söyleyebilir miyim? söylerim tabi. kim tutar beni.
- süper bir insandır.
- yemek konusunda çok maharetli olan hoşsohbet insan..
çeşitli deneyimlerden sonra gelen edit: duaları kabul olan insan.. benim için ettiği dualar kabul oldu en azından.. nefesi kuvvetli arı..(crimson, 24.08.2007 21:08 ~ 21.01.2008 21:28)
- o bir gönül adamı selamlar kendisine
- giriyi ispiklemeden önce 'şöyle şöyle bir durum var düzelt istersen' derse eğer akıllı olun,itiraz etmeyin ispikler;şakası yoktur zaten bunu istatistiklerden de rahatlıkla görebilirsiniz.ha ama ispiklenmenize rağmen sevebileceğiniz kadar müthiş biridir o ayrı
- aldığım duyumlara göre iki ay kadar sahalardan* uzak kalıcakmış arkadaş, hayırlısı.
- ispiklemek yerine önce uyaran iyi insan. umarım 2 ay kadar ortalıktan yok olmaz.
- (bkz: jaco)
- (bkz: dogum gunu cocugu)
mutlu yillar
- hiç bitmeyecekmiş gibi görünen tıp çevirisinin ortasında, muhhabetiyle insanı rahatlatan yazar. ha bir de çoook çalışkan ve çook kafa anladığım kadarıyla. dünyanın sandığımızdan da küçük olduğınun kanıtı benim açımdan.
(bkz: saygılar sevgiler)
- komşum. beraber meyve-sebze işine gireceğiz.
|