sözlüğün en üretken ve verimli zamanını yaşayacağını zannettiğim zaman.
gene bilişim enstitüsünün "kayıtlarla biz değil otomasyon ilgileniyor, gidin onlara sövün" diye
tümokula mail atacağı zamanlar.
birgün öncesinden maslak kampüsünün kamp yerine dönmesine neden olacak olan durum.
bu veciz şenliğe her itülü ücretsiz davetlidir. yine her itülü, otomasyon sayfasındaki sakallı amcaya (galile, yazılışını hatırlamıyorum neyse) "suratını ......." şeklinde küfür edecektir.
(bkz.
itü kayıt şenlikleri)
gün içinde huzursuzluk hissi,titreyen eller,kabus akabininde gece ter içinde uyanmalar.biliyorum ki yaklaşan facianın habercileri.çok tedirginim.
evinden katılacak olan arkadaşlara şimdiden okuldan kayıtlarını sildirmelerini tavsiye ederim. t1'den aşağı olan bağlantılara itbler haricinde şans verilmemektedir. adsller karambolden geniş kontenjanlı havuzlara girebilir belki.
itünün,zorluklara karşı dayanıksız olan
arıları eleme yöntemidir bu
yaklaştıkça insanın ruhsal hali yavaş yavaş bozulmaya başladığı durum
eğer gidebilirsem !:@197051!: italya'dan döndükten bir kaç saat sonra başlayacak olan, benim için iğrenç geçmesi muhtemel bok
unutulmaz kayıt gecelerinden birinin daha idrak edileceği, bu olayın bazı süzme itülüler tarafından-bir şekilde- orada olamayan başka insanlarla da paylaşmasını dilediğimiz olay.
itülünün dönemlik kabuslarından birinin daha yaklaşması. tanrı yardımcımız olsun.
sis'teki akademik takvime göre bugün(31 ağustos) itibariyle ders programlarının açıklanması gerekirken havamızı almamızla ayak sesleri duyulan rezillik.
2004 bahar dönemi kayıt günü ekşisözlükteki başlıklardan birisini hatırlamama sebep olan cinnet geçirici olay
itü koş ananı tüpçüler sikiyo
(mavio, 10.09.2004 22:18)