kesinlikle bir çok güzel öğeyi içinde barındırmasına rağmen bazı özelliklerin eksikliği hakkında sorular sorulması gereken erkektir.
mesela bu erkek sadık mıdır? vay!!!
ya da aşık olunabilecek kadar romantik midir?...nezaket dediğin nedir ki?
her şey nezaket midir...
yalancı mıdır?
popülarizmin bir ürünü olabileceği aşikardır ama gerisi de gereklidir,
herşeyden önce aşk lazım aşk
aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
kadınların devamlı olarak sayıkladıkları ama genelde sadece kullanmak sonra da bir kenara atmak için tercih ettikleri erkek tipi.
genelde tercih sadece görünüş, cüzdan ve yatakta hayvanlıktır, kalanlar yani kaliteli ve nazik ise sadece büyük dişi yalanlarındandır. ** (en kuzeyinden en güneyine bütün dişi milleti böle palavaracı)
dişicanların her daim aradıklarını iddaa ettikleri ancak hiç bakınmadıkları, aksine bilumum kıro, ayı, tipsiz ne kadar herif varsa peşinden koştukları zibidilerin oluşturduğu grupla * sadece bir miktar para sahibi olmalarının ortak olduğu grup
yunan mitolojisine göre dünya üzerinde yaşayan en güzel erkek paris'tir..her ne kadar gerçek ismi "aleksandros" olsa da; kendisi troya şehrinin varisidir, kralın oğludur, yani zengindir de..nazik olduğu kesin, aşkına saygılıdır..kalitelidir, çünkü evrendeki ilk güzellik yarışmasının tek jurisi olmuştur..en güzeli seçmesini bilir ve zevklidir..ayrıca aşkı için kral kocasından kaçacak kadar abayı yakmış (bkz: helena) bir ölümlü hatun ile beraberdir..ki bu da bize en son madde olan; iyi sevişmeyi de becerebildiğini gösterir..
"hanım koş adıma başlık açmışlar" diye çırpınmak isterdim ancak ben maalesef çirkin, fakir, vasıfsız, kaba bir erkeğim ve yatakta da acayip kötüyüm.
aslında bu sıfatların hepsine sahip olan çok erkek var, ama kızlar tanımıyorlar o cevherleri, gidip dallamalara gönül veriyorlar. iki grup adına da üzülüyorum; gotham'sız batman gibi kalan süfer oğlanlar için de, yana döne "tarzaaaan nerdesin" diye inleyen kızlar için de.
(bkz: dallamalara gönül veren kızlar)