belki ilginizi çeker
  1. · yakışıklı olduğunun farkında olmayan erkek
  2. · sikör
  3. · gelsin vericem
  4. · sevgili olarak tercih edilmeyecek erkekler
  5. · yaran yanlış başlık okumaları
gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · prison brake
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · gözyaşı ağacı seni çağırıyor
  9. · kuduruk makamı

yakışıklı olduğunun farkında olan erkek  

sayfa  / 2
  1. muhtemelen götü tavan yapmış erkektir. zira türk insanı beğendiği insana, göğün 7 kat üstüne çıkaracak şekilde muamele eder. siz de bu durumda kendinizi x7 yakışıklı&güzel zannedersiniz. sakin olun.
    (kaçınkurbaası, 28.10.2008 17:06)
  2. poposu tavan yapmış erkektir.
    (sickthread, 28.10.2008 20:27)
  3. - brad bu gün çok yakışıklısın.
    - eyvallah angelina. biliyorum zaten.
    - lan bi çocuk yaptık hemen götün kalktı ha.
    - allah belanı versin be.
    (ruhanileştirilmiş, 28.10.2008 20:31)
  4. sağlam bir karakteri varsa, bu durumu ciddiye almayacak erkektir.

nitekim yakışıklılık konusunda aşmış biri bile olsa, yalanını yakaladığımız zaman ''şerefsiz'' diyoruz biz.
    (juliette, 28.10.2008 20:32)
  5. (camel, 28.10.2008 20:32)
  6. bunun farkında olarak kendini yakışıksız erkeklerden üstün görüyor ise burnu havada sopa yutmuş gibi yürür bunlar. ama yok hem yakışıklı hem bunun farkında hemde mütevazi ise kendileri tadından yenmez.
    (nick bulmak pek zor iş, 28.10.2008 20:35)
  7. potansiyel sikör.
    (ceyyar kermit, 28.10.2008 20:51)
  8. piç olabilitesi yüksektir.

ayrıca kime göre yakışıklı neye göre yakışıklı? sadece kendine göreyse işi zordur, yazık lan.
    (nisan cadısı, 28.10.2008 20:53)
  9. birde zeki olursa dadından yinmez.

(bkz: gelsin vericem)
    (amele mektebi, 28.10.2008 22:32)
  10. durum: "yakışıklı olduğunun farkında olmak"

ispat 1: kısmen boş olan bir otobüste ortalama üstü sayılabilecek bir güzellikteki bayanın oturmak için yanınızdaki boş koltuğu seçmesi..

ispat 2: kalabalık bir barda ya da gece klübünde hoş bir bayan tarafından, elde ince sigara, size şu sorunun yöneltilmesi; "afadersiniz, ateşiniz var mıydı?"

ispat 3: küçük bir kağıt parçası, üzerinde bir kaç rakam ve dile gelen şu cümle; "bana bu numaradan ulaşabilirsin!"

(nitekim, hipotezimi teoriye dönüştürmek için sadece %33'lük bir performans daha göstermem gerekecek)
    (zeus, 01.11.2008 11:24 ~ 11:43)
  11. çekilemeyecek erkek tipidir. durmadan yakışıklı olduğunun farkına varılıp sözle ifade edilmesini isteyecek ve bir süre sonra kız erkek rolleri değiştirecek, deli kanlı kız tiki sevgiliye sahip şeklinde yorumlara maruz kalınacaktır.

allah kızları böyle erkeklerden korusun*
    (idiot, 01.11.2008 11:52 ~ 11:59)
  12. potansiyel piç.
    (always alone, 01.11.2008 13:27)
  13. tehlikelidir bu adam.
    fakat güzel olduğunun farkında olan bir kadın yahut güzel olduğunu bilen ama bunu hiç de önemsemeyen bir kadın bu adamı dağıtabilir, yakışıklı olduğuna olacağına bin pişman edebilir..
    (dirtypain, 01.11.2008 13:47)
  14. yaşlanınca kimsenin yüzüne bile bakmayacağı erkektir.
    (minpietro, 01.11.2008 16:52)
  15. sadece yakışıklı olduğunun farkındaysa ve bunu sürekli dile getiriyorsa evin bir köşesinde biblo olarak kullanılması gereken erkek.
    (bana bir nick bulun, 01.11.2008 16:52)
  16. kafa tıntın'sa, işi bilen hatunların bir gecede -bilemedin bir haftada- tüketip çöpe atacağı erkektir.

az-biraz kafası basıyorsa, "birden çok insanı" idare etmeyi kesinlikle bilmesi ve hatta bu konuda uzman olması gereken erkektir. aksi halde birbirlerine saçsaça-başbaşa dalanları izlemek zorunda kalır.
    (sinirliyim ezelden, 01.11.2008 17:11 ~ 02.11.2008 00:17)
  17. bir yere kadar o göt kalkar, kalkar, kalkar........... sonra birini sever............ ve o göt birden iniverir hemi de büyük bir gürültü ile. bir daha da toparlanamaz zaten.
    (anlasılmayan, 01.11.2008 17:15)
  18. şöyle köpek gibi aşık olsa da azına bi sıçılsa dilediğim , ne yağuşukluluk kalsa ne özgüven dediğim erkek modelidir.
    (deaftones, 01.11.2008 17:26)
  19. bi' dakika ama: her yakışıklılığının farkında olan erkek havalı, tripcan, kendini beğenmiş, götü kalkık olmak zorunda değil ki.. gelmeyin üstümüze.

meal: ben de yakışıklıyım ve suçsuzum. saygılar.
    (anlasılmayan, 01.11.2008 17:33)
  20. genelde yazılanlar pek iç açıcı değil. bir önyargı seziyorum.
    arkadaşlar bu kadar üstümüze gelmeyin biz de insanız, bizim de duygularımız var. yakışıklı olmak, dışarıdaki kadınların ve erkeklerin seni arzuladığını bilerek yollarda yürümek hiç kolay değil. inanın şu anda yağmur yağıyor ve ben başımı cama dayamış vaziyette uzaklara bakıyorum(monitöre bakmadan yazıyorum) hatta belki ağlarım ve belli olmasın diye dışarı çıkar, yağmur damlalarının ardına gizlenirim. evet duygusal zekam çok yüksek ve bunun farkındayım. sayısal zeka mı?
    (bkz: ben aptal değilim makine mühendisiyim)
    (hopeless, 01.11.2008 17:38 ~ 03.01.2009 18:47)
  21. tabi canım hepimiz yakışıklıyız, hepimiz bunun farkındayız ama aynı zamanda çok da mütevazi alçak gönüllü kimseleriz.hatta o kadar mütevaziyiz ki bu üstün meziyetlerimizi sözlük halkına bildirmekten geri kalmayız.tabi aramızda bazı hıyarlar var açık açık "ben yakışıklıyım ulen kralını tanımam sikerim" diyorlar.bunu da çocukluklarına verip geçiştiriyoruz çünkü aynı zamanda hatayı affetmesini bilen yüce gönüllü kimseleriz de.zekamızdan bahsetmiyorum bile zira onu anlatmaya kelimeler yetmez.
    (dynamite, 01.11.2008 17:48 ~ 17:52)
  22. belli ki hem kızlara hem de yakışıklı olmayan erkeklere çok çektirmiş erkektir. bir insan yakışıklı olduğunun bilincine varamazsa bence maldır. beyin kullanmaya falan hiç gerek yok anlamak için. 1 ay 2 ay çevresinde kız olmazsa bile 3. ayda mutlaka bir kız olur adam yakışıklıysa. aksi nasıl olur bilmiyorum. aynı şey güzel olan kızlar için de açık seçik geçerli. adam çevresinde ortalamadan fazla kız olduğunu niye anlamasın ki.

ha yakışıklı olduğunun farkında olan erkekler iyidir demiyorum da nasıl olur da böyle bir özellik itici veya kötü bir özellik olur. bir de bu erkek modelini savunduğum için yakışıklı olduğumu bildirdiğimi düşünebilecek kişiler de olabilir. merak etmeyin siz de sözlük kızlarını elinizden alma gibi bir planım yok.
    (badanaadanadanaana, 01.11.2008 21:51)
  23. en kısa zamanda(burada hem virgül var hem yok) kızları nasıl yatağa tacağının planlarını yapacak olan adamdır. biraz para, gözünü boyayacak yalancı bir dünya boyaları, ortam ve mekan bilgilerini hemen özümseyecektir.

voila! artık erkeğimiz çıtırların tadını almıştır. bu çıtırlar ise tatlarını alan elemanın ardından "böhüüğnnneee!! aşk yok tamam mie, erkekler aldatır hemm,erkekler hepiniz adiğğsiniz, yok sana da inanmayorum beğğn" diye dolaşmaya başlayacaktır. e suçu ne adamın kızım, sen o kadar basit yürekli ve sığ akıllıysan.

afferim ona.devam et koçum.
    (kuntay uralhan, 01.11.2008 22:04)
  24. çok güzel güler, gülünce dudakları güle benzer, eğlenceli ve zekidir, hayata can, canlara hayat katar, ''sayenizde'' der, rüku ile karşılamak, huşu ile dinlemek istersiniz.
    bunları çok yakışıklı olduğundan yapmaz, böyle davrandığı için yakışıklıdır da aynı zamanda. dünyanın en güzel gözlerine sahiptir, o en güzel gözler hizab eder durur denizler üzerinde. ahverinden solan anlar ancak bunu, böyledir yakışıklı olduğunun farkında olan erkek.
    (özlemce, 04.11.2008 15:23)
  25. havasından yanına yaklaşılamayacak erkektir.en kısa yoldan havası alınmaya çalışılmalı, karizması yerle bir edilmelidir.
    (ceyus, 04.11.2008 15:26)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil