tarihi gerçekliği her zaman sorgulanabilecek, bilimsel fizibilite açısından ise mümkün görünmeyen hadise. haftalarca toplama kamplarında kaldıkları iddia edilen yahudi'lerden ne kadar yağ çıkar ki?
"israil'in 12 temmuzda başlattığı saldırılar 29'uncu gününe girerken, 1087 kişinin öldüğü, 3568 kişinin yaralandığı belirtildi. lübnan kurtarma komisyonu, yüzde 30'u 12 yaşın altındaki çocuk olmak üzere en az 990 sivilin yaşamını yitirdiğini açıkladı."
sabah gazetesinin bu güzide haberini okuduktan sonra, ufak bi matematikle, ölen her üç kişiden birinin çocuk olduğunu hesaplıyorum. soy kıranların annelerine bulunduğum iddiaların arkasında, kimse kusura bakmasın; masum olanlara karışmayacağımı belirterek sabun imalatında görev alabileceğimi beyan ediyorum.
sonra soykırım kelimesiyle kıvrım kıvrım kıvranan ülkeme çeviriyorum kafamı. parası olası geliyor insanın. dünyaları alacak, dünyayı yöneten ülkeleri yönetecek, kul köpek yapacak kadar çok param olsun istiyorum. bu parayı silaha çevirerek, soykırım iddialarını (yalan çünkü israilin yaptığı soykırım mı? kaka! pis! olmaz öyle şey) satın almak, herkesi susturmak istiyorum. her türlü iddiayı kendime çevirmek, hayatla dalga geçmek, ama sonra cehennemde cayır cayır yanmak istiyorum. oraya param yetmiyor ama bakıcaz bi görüşme ayarlarız tanrı'yla...
bir liposakşın merkezinde bulunan yahudi bir hastadan alınan yağ ile sabun yapmak anlamına geldiğini düşündüğüm cümlecik. başlığı görünce ilk olarak naziler , ikinci olarak dövüş kulübü filmi aklıma gelmiştir.
yahudilerin gelişmiş ticari zekasının ürünü olarak kendilerinden aldırdıkları yağlarla yaptırıp astronomik fiyatlara satabilecekleri sabun...
(bkz:
sinekten yağ çıkarmak)
(bora, 24.01.2007 00:30 ~ 00:31)
işte size kısaca bir yahudiden sabun elde etme yöntemi:
ilk önce etine dolgun besili bir yahudi alınır.daha sonra gerekli katliam prosesleri uygulanarak er veya hatun kişinin yağları ortamdan izole edilir.elde edilen bu yağlar sırasıyla bir kaç çeşit saflaştırma işlemine tabii tutulur.verim hesapları düzenli bir şekilde yapıldıktan sonra,hidrojenerasyon işlemine geçilir.burada katı yağ,hidrojen ile iyice doyurulduktan sonra sıvı yağ elde edilmiş olur.sıvı yağın eldesinden sonra,gerekli sıcaklığı sağlayan bir ısıtıcı ortamında naoh,nacl gibi kimyasalların belirli zamanlarda ve miktarlarda eklenmesi ile kimyasal işlemleri bitirmiş sayılırız.fakat işlem sürekli karıştırma gerektirir ve son kimyasal ekleme safhasından sonra en az 1gün beklemek gerekir(gliserollerin çökmesi için).daha sonra sabunumuzu bu gliserollerden iyi bir süzme ile ayırarak kurutmaya bırakırız.ve eğer işlemleri düzgün yaptıysak yüksek bir verimde yahudi sabunu elde etmiş oluruz.
(bkz:
life is beautiful)
-diğer
çocuklar, bizi
sabun yapacaklarını söylüyorlar
baba.
buda sanırsam o sahne olsa gerek.
http://www.filmfestivals.com/...
abartılmaması gereken bi durumdur çünkü yeryüzünde hiçbir millet(abd hariç)yahudiden yapılmiş sabunla kendini temizlemek istemez
kimin olduğunu hatırlamadığım bir karikatüre konu olan durumdur.
asker : (telefonda hitlerle konuşmaktadır) efendim bu yahudileri napalım?
hitlerin yeğeni : (elinde bulmaca eki var) dayııı dayııı, elimizi yıkadığımız şeye ne denir?
hitler : (çocuğa dönerek) sabun.
asker : peki efendim.
(bkz:
bok yoluna gitmek)
temiz insan hareketi.
doğru anlatımı "insan yağından sabun elde etmek" şeklinde olması gereken olaydır. bu haliyle iğrenç bir olaydır. yahudiden sabun yapmak değildir iğrenç ve canice olan, insandan sabun yapmaktır.
olayın gerçekliği veya yalanlığına gelince, doğru olduğuna dair bir bulgu henüz yok. olmadığına dair de kesin birşey yok. bir takım rivayetler var, bu şekilde elde edilmiş olduğu iddia edilen sabunlar sergileniyor çeşitli müzelerde, bazı reçeteler de var.
okuduğum ve bildiğim kadarıyla olayın aslı şu şekilde cereyan ediyor, toplama kamplarında katledilen "insan"ların cesetleri fırınlarda yakılıyor, bu yanma işlemi sırasında buharlaşan yağ tabakası, bacanın ağzına gelince, tekrar soğuyup katı halde orda birikiyor, ve yağmurda köpürmeye başlıyor. ve bu görüntünün ardından ağızdan ağıza dolaşarak bir şehir efsanesine dönüyor.
olayı mantık açısından irdelersek, yahudileri "aşağı ırk" olarak gören ve bu ırkı öpmeyi bile suç sayan bir zihniyetin, sabun gibi en mahrem yerlerde, kendi bedenlerine en yakın kullanılacak bir maddede bu insanlardan herhangi bir parça kullanmak istemesi pek tutarlı gelmiyor.
ortalarda bulunan reçete konusunda ise, bir çılgının yazdığı uygulanmamış birşey de olabilir. yıllar sonra bu sözlükleri okuyan biri de bu tip reçetelerle, onu geçtim "kabinde am sikmek" rakun boğarken dikkat edilmesi gereken hususlar" tarzı yazılarla karşılaşınca "lan ne psikopatmış bu sözlük yazarları" şeklinde de düşünebilir.
ha tabi ki ispatlanmış olan ve sabun yapımından daha kötü olan birtakım deneyler var. bu deneyler vahşeti ortaya koyuyor. ama dediğim gibi "insan"a yönelik yapılmış bir vahşet bu.
inançları gereği insanlara hiç bir değeri vermeyen, aşılması gereken (katlederek) engeller olarak gören bir topluma yapıldığında; basit mahluklara, sabun olarak değer katacağı düşüncesindeyim. yapmayın etmeyin ayıptır..
onu yapan yapmış ta biz faşistten nasıl insan yapıcaz peki? diye düşünmeden edemediğim aktivite..
(robadan, 30.12.2008 02:25 ~ 14.01.2009 01:58)