|
|
- hayatında türkten başka milliyette insan görmemiş insanların sık yaptığı iştir. soran kişi abaza cinsten bir yaratık ise soruların dozu daha ilginç olur. mesela "do you came here to fuck?", "we are looking some chicks, can you help?" tarzı sorular örnek verilebilir.
(devil, 18.03.2007 16:01)
- (bkz: are you love me)
yemin ederim şahit oldum.
- (bkz: @388024)
- taksim'e nasıl giderim ?
- yabancıların türklere sorduğu salak sorulardan daha salak olmayan sorulardır.
- turist görmemiş yurdum kırosunun orda burda gördüğü turistlere öğrendiği yegane yabancı dil ifadesi olan "hello, how are you?" cümlelerini sarfetmesidir.
- " i am a student. can u speak with me-can i speak with u, in english?"
(epilofs, 05.06.2007 01:36 ~ 01:37)
- çoğunlukla ''türkleri nasıl buluyorsunuz?'' şeklindedir.
e tabi o da ''arama motoruyla hahaha'' şeklinde bir cevap veremeyeceği için nezaket icabı ''türkler çok sıcak kanlı çok seviyoruz onları'' şeklinde cevap vermek zorunda kalırlar.
buna benzer bir salaklık için (bkz: yabancı kadınlar türk erkeklerden hoşlanır muhabbeti)
- what do you think about turkish women / men?
(ibrik, 05.06.2007 01:44)
- "how can i go to sultanahmet?" işin komik tarafı turistin size yolu göstermesidir... (bir arkadaşım...)(şaka şaka ben yaptım...)
- how did you find turkish men?
is your head turning?
- - ülkemizi nasıl buldunuz, yemeklerimizi beğendiniz mi?
devamlı bu soru kütlesi saçılır ve salakçadır, yazıktır. nasıl bi' tatmin açlığındaysak, adamlara zorla güzel şeyler söyletiriz.
- ülkemizi nasıl buldunuz, yemeklerimizi beğendiniz mi?
+ hemen bulduk, turkish kebap...
falan dediklerinde "ahanda sen artık türksün!" tribine gireriz. yüzyıllardır heriflerin bize bakış açısını kendi ülke sınırları içinde yarattığımız intibayla bildiğimiz için de gayet tatminkar olabilmektedir bu soru yeri geldiğinde...
- olm sen ne diyosun cennette yaşıyoruz lan, ahanda bak şimdi...
canıtın; ülkemizi nasıl buldunuz, yemeklerimizi beğendiniz mi?
+ super super, i love ale nazik kebap and raki...
- göt oldun mu göt oldun mu?!!
ulan adam turist, national geographic ekibi değil ki sana analiz yapsın. herif basmış parayı gelmiş, bok gibi senden beş yüz kat daha lüks yaşamış, tabii beğenecek. senin ülken herifin çok da sikinde, adam özgür iradesiyle, seçebilme hakkını kullanarak, tamamiyle tecimsel bi' alışveriş içerisinde senin tarihinle, kültürünle, yemeğinle, götünle, başınla... zaten bu kadar gerzek bi' haldeyken, ağzının salyasını akıtıp herifin cevabını beklemek, ötesi buna ihtiyaç duymak kadar salakça bi' şey yoktur heralde.
sanki turistler havalimanın anket dolduruyo, beğenmemişlerse amerika saldırıyo yok ediyo ülkeyi... bunlar hep böyle bi' arada yaşıyorlar ya, amerika böyle mahallenin bıçkın delikanlısı, ingiltere görmüş etmiş abi, rusya zorla amatem'e yatırılmış, taburcu olmuş felsefik amca...
- evet arkadaşlar ırak için sonuçları açıklıyorum; isviçre van point, fransa siks point...
saçmalamanın alemi yok.
- bülent abi az önce norveçli turist grubunu yolcu ettim...
+ eee sordun mu?
- sordum abi, ülkeyi de beğenmişler, yemekleri de...
+ ohh... vatanımızı bi' gün daha düşman işgalinden koruduk osman!
- ama havluları çalmışlar abi giderken...
+ lan onların hepsi orospu çocuğu zate!(zoser, 17.05.2008 00:36)
- (bkz: eee daha daha how are you)
- are you foreigner ?
(seroo, 17.05.2008 00:40)
- lisede iken, müze gezisinde ingiliz turistlere rastladık. tabii ki atılgan ve sosyal olan kız arkadaşlarımız hemen çevrelerini saldırdılar. ingiliz turist ve arkaşdaım n.ç. arasında aynen şöyle bir konuşma geçti:
n.ç - where are you from?
turist - from england. where did you learn english?
n.ç - at high-school. and where did you learn english?
yarıldık tabe...
|