1-2 çürük dışında bütün kızların güzel olduğunu, kendimi evvelki gece sabaha karşı 4'te bu programı izlerken bulduğumda anladım. rus, macar, litvanyalı...hepsi güzel lan. ama parmak basmak istediğim kanayan bir yara var:
şimdi biz ki, taksim'e çıkıp turistleri elleyen, turistik mekanlarda ecnebilere "can i touch you?" diyen,
her sevgilim versin ama karım bakire olsun mottosunu benimseyen bir neslin evlatlarıyız. yakışıyor mu bizim gibi bir milleti bu dilenci kılıklı heriflerle temsil etmeye? standart türk erkeği bu mudur? evlenmek için sokulduğu evde, saksının arkasına geçip, "ne yapıyon orda?" diyenlere "av arıyorum!" diyen bir erkek yakışıyor mu bizlere?
18 yaşın üstündeki erkek nüfusunun %20-25'inin eline kadın eli değmemiş erkekler olduğu bir ülkede yaşıyoruz biz. gözüne bir kız kestirince soğukkanlı davrananlar, apaçi gibi eline, gözüne, götüne hakim olamayanların yanında azınlıkta kalıyor türkiye'de. ne bekliyordunuz ki? yakışıklı, karizmatik, zeki ve centilmen bir erkeğin yarışmaya katılıp en güzel kızı tavlayıp mutlu mesut bir hayat sürmesini ve türk erkeğinin itibarının temizlenmesini mi? öyle bir erkek varsa bile o kızlara bakmaz zaten. gider, yurdumun para için yarışmalarda kendini madara etmeyen güzel bir kızını alır evlenir.
önemli not: macar kızın ismini, yaşını, vücut ölçülerini, fotoğrafını, adresini, telefonunu (ne varsa) bulabilen varsa yollasın. türk erkeklerini en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum bu bağyana!