|
|
- haddini aşmış sevgilidir. insan hiç ayran ile kendisini karşılaştırır mı? ayıp. tabiki ayran. güle güle denilip sevgiliye veda edilebilir. sınır sorlamanın anlamı yok. insanın sınırı vardır canım. bu ne ya? aaa.
- -ya ayran ya bismillah
+iyice şaşırdın ha. kendinden geçtin.
- bu tür sevgililere karşı ayran gönüllü olup, ayran tercih edilmelidir.
(bkz: ayran candır)
- eski sevgilimdir.
günde 2,5 litre ayran tükettiğim için, her defasında oluşan o beyaz bıyıktan sebep görüntü kirliliği yaratıyormuşum. sonra "ya ayran ya ben" dedi. ben de, "tabii ki ayran" deyip bir kutu daha açtım karşısında. sikeyim ben böyle aşkın ızdırabını.
- "aşk şarabından içmek varken ayran da ne ola ki canım" diye cevaplanabilecek sevgili dayatması. hani palavranın da bir sınırı var neticede.
- üstünde ayran yazan eti gördüğünden dolayı psikolojisi bozulan. bazen böyle doğaüstü olaylar insanın dengesinde bir takım problemler doğurmakla beraber, örs, üzengi, çekiç kemiklerinin yeterli fermantasyon seviyesine ulaşamamasından mütevellit, adımlarını atmakta zorlanırlar, hayata.
yardımcı olalım, olmayanları uyaralım. insan o da bir yerde. yüzüne vurmayın.
- - ya ayran ya ben ali!
- defol sevda, defol!
- nooooldu be?
- ayran ile kendini karşılaştırabildiğine inanamıyorum. nasıl yaparsın bunu nasıl yaparsın ha?
- özür dilerim.
- hayır özür kabul etmiyorum. ayrandan özür dileyeceksin.
- ??
- siktirip gidebilecek sevgilidir; üstelik kime siktireceği de "ya ayran, ya ben" dedikten sonra hiç umrumuzda olmaz. yahu sevgili dediğin her yerde bulunur, ama ayran dediğinin optimum sıcaklığı vardır, o an tüketilmezse piç olur. tercih tabi ki ayrandan yana.
- ayran içip ayrı düşeceğine, içmeyip birlikte olmayı isteyen sevgili. * bu yüzden baştan sınırı zorlamak gerek diye düşünüp, olmazsa yolum da yakınken ben döneyim derdir.
- sinbo sevgili yapma makinesinden haberi yoktur. postalayınız gitsin.
- (bkz: ayran budalası)
- (bkz: oha diyen sözlük yazarı)
|