|
|
- ali rıza sergen yalçın
- aziz pierre - pierre van hoijdonk
- (bkz: michael schumacher)
- majesteleri michael jordan
(okang, 29.10.2004 19:53)
- (bkz: abdullah anketoğlu)
- (bkz: jenna jameson)
son filmi için bkz jenna loves anketors
- madem anketin boku çıkmış. o zaman yazmamak olmaz.
(bkz: mikael akerfeldt)**
- (bkz: erkin koray)
- yaşarken efsane olmayı başarabilmiş, çölde açan zambaklar kadar nadide, evliyalar gibi nur yüzlü, elvis the king gibi çekici, yalanası yazarlarımızdır bunlar. evrenin sırrına vakıf oldukları yolunda söylentiler döner durur.
ammmaaa...! aralarına otun sapın karıştığı da yadsınamaz bir gerçektir. böylesi sikini çıkarıp masaya şlakk!! diye vurur gibi, "ahanda bakın lan kol kimin statü.. nahhh!!! işte görün, hey hey!! duyun bakın bana, var mı benimkinden büyük olan!!" diye bağırırlar. neden böyle yaparlar? danalık, anlamsızlık değil midir bu? ama dikkat ediniz, bu yanlıştır demiyorum, bir tercihtir. adam istediğini der ve dana olmak özgür toplumun vazgeçilmezlerindendir. ama diğerleri de danaya bakıp, gülmek haklarını kendinde saklı tutarlar. olay budur, öperim.
+ ben de elvis hayranıyım ve yalarım.
- (bkz: 90 orhan)
- (bkz: ahmet necdet sezer)
- ip conflicttir, endless looptur.
tdk efsane tanımı:gerçeğe dayanmayan, asılsız söz, hikaye.
son olarak (bkz: ironiden anlamayan nesle aşina değilim)
- (bkz: cem yılmaz)
- ne kadar gayret etsede öldükten sonraki değeri anlaşılacak efsanedir. ne demişler "kör ölür badem gözlü olur; kel ölür sırma saçlı olur.
- (bkz: fabio cannavaro)
- (bkz: robert de niro)
- (bkz: murat 124)
- 21 numaralı formasıyla... pascaaaaal.... noumaaaaaaaaaa.... pascaaaaaaaal.... noumaaaaaaa..... "pascal bizi diskoya götür" diye devam eder bu efsane. ve kapalı'nın kalbinde yaşar, yaşayacaktır.
- (bkz: michael jackson)
- (bkz: gheorghe hagi)
nası unutulur bu ya?
|