|
|
- o sadece yaşam meleği değil; dostlarının da meleği.*
(viola, 25.01.2005 17:51)
- hoşgelmiş,safalar getirmiş.
- bazen bana melek gibi gelir. belki süt gibi beyaz olduğu içindir belki de yumuşak huylu, ılımlı olduğu içindir. ama kendisi hakkında böyle bir cümlenin topluma açık bir yerde sarf edilmesinden de pek hoşlanmaz.(biliyorum iğrencim.) kapalılığı tercih eder.
bir kez olsun sesini yükselttiğini hatırlamıyorum. karşısındaki insanların haklı nedenleri olduğuna dair kanaati sarsılmaz. (hatta asla bile diyebilirim.)
onun için çoğu şey halledilebilirdir. yani etrafındaki şeyleri en az sorun edenlerdendir kırılgan bir ruh yapısına sahip olsa dahi. sorunları olsa bile bunları içine atmayı ne yazık ki becerir.
bir de hakkındaki tescilli bir gerçek ise filmleri süper anlattığıdır. genelde bir filmi başkasından dinlerken gözümüzde canlandıramadığımız için sıkılırız ya, o anlattı mı filmi seyretmiş kadar oluruz. biz dinlerken çok zevk almamıza rağmen başka konuşacak kimse yoksa anlatayım diye de hala bizim sıkılabilme ihtimalimizi düşünür.
ondan çok iyi ev hanımı olacağını düşünmüşümdür hep. ama yakında doktor olacak kendisi<ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum> o yüzden bu tespiti çöpe atıyoruz.
ayriyeten iki sene aynı odayı paylaştığım sınıfta önümde oturduğu için türlü geyikler çevirdiğim nadide insandır. bir de benim türlü iğrenç esprilerime her daim gülmüş, beni yalnız bırakmamıştır.(viola, 31.07.2005 17:38)
- dolabında bulunan su ve bisküvi kaynağıyla çok gece hayatımızı kurtarmışlığı olan,gelecekte de çok hayatlar kurtaracak olan meleğimiz.
- "türlü dertlere derman oldum,
dillendirilmeyen aşklara ferman,
gönülden gönüle köprü oldum,
kalp kırıklıklarına törpü,
karanlığın azrail'i oldum,
bendeniz yaşam meleği" ,derdi eminim, burda olsaydı onayepheton.
|