yağmurlar 

adana çık aradan

1. emrah ın iğrenç yorumladığı şebnem ferah şarkısı

sokaklar sakin geceler karabasan
    ellerim titrer kim bu ben kim bu susan
    ne soran var ne bilen sebebim yok
    bana kıyan erkeğim sen gül vazgeçtim rüyalardan
    beni sevmezsen yağmurları sev
    bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden
    gidiyorum gözüm yaşlı
    hatıran har yüreğime
    sen sev yağmurları
    yağmurlar yağsın üzerime
    gidiyorum gözüm yaşlı
    ah yine yol yol üstüne
    sen sev yağmurları
    yağmurlar yağsın yüzüme
    (lethe, 29.03.2004 01:32)
  2. şebnem ferah maçka konseri esnasında yağmur eşliğinde söyleme ve dinleme keyfini yaratmış şebo harikası.
    (mazzo, 29.03.2004 04:14)
  3. klibiyle etkileyiliceği hat safhaya ulaşan mükemmel bir şebnem ferah şarkısı.
    (poloxis, 02.04.2004 02:01)
  4. bir insan bunu nasıl yazar dedirten cinsten sözlere sahip, can acıtan şebnem ferah şarkısı.
    (mavi kedi, 10.04.2004 00:48)
  5. herşeyden çok sevdiğim birinin de en sevdiği şarkı olması sebebiyle sanırım artık 2. milli marşım.daha iyi sözler yazılabilir mi acaba böyle bir şarkıya diye düşündürür gece gece.
    (palanthaser, 22.06.2004 03:13)
  6. şebnem'in olay budur, şarkı böyle söylenir diyerek olaya el attığı şarkıdır.
    (gülümsün, 10.04.2005 20:51)
  7. sen sev yağmurları
    yağmurlar yağsın üzerime..
    nasıl bir kabulleniştir bu sözler, nasıl bir vokaldir şebnem ferah, nasıl da kalp atışlarını yavaşlatırken aynı zamanda fırtınalar koparmayı başarır bu şarkı..en güzel parçasıdır bana göre, hatırası, bıraktığı değerler vardır üzerimde, kadrini kıymetini bilmeli bilmeyenlere öğretmelidir sevenler..
    (beatrice, 30.10.2005 12:52)
  8. klibi için (bkz: http://www.youtube.com/...)
    (everestk, 26.10.2006 02:17)
  9. sözleri şebnem ferah & sezen aksu ortak yapımıdır. beste şebnem ferah'ın.
    (jugis nomen, 27.01.2007 07:21)
  10. şebnem ferah'ın insanın canını en fazla yakan şarkısı denebilecek şarkı.
    artık aşkın doruğa,umudun da dibe vurduğu bir durumdur...artık siz kendinizden vazgeçmişsinizdir,rüyalarınızdan vazgeçmişsinizdir yeter ki o gülsün,mutlu olsun diye..."erkeğim sen gül,vazgeçtim rüyalardan..." bu sözleri ancak gerçekten seven bir insan söyleyebilir,sizi ne kadar yaralayacağını bile bile onun nasıl isterse öyle,nerde isterse orda mutlu olmasını dilersiniz çünkü bilirsiniz ki onun gözyaşı size kurşun gibidir,bir gülüşü ise ömrünüzdür.varsın o gülsün,siz vazgeçersiniz rüyalarınızdan,rüyalarınızdakinden...bana kıyan erkeğim sendin ama sen gül yeter...
    çok seversiniz onu,yüreğiniz kanar bilirsiniz ama artık tükenmişsinizdir...yağmurlar yağar üzerinize ıslanır tüm varlığınız,ruhunuz...siz yağmurları da seversiniz bulutları da çünkü vakit olmuş bulut olup yağmurlar gibi ağlamışsınızdır,ağlıyorsunuzdur.belki beni sevmezsin dersiniz sevdiğinize ama yağmurları sev..gözyaşımdır onlar benim...bulutlar ağlasın,sen gül güneş doğsun yeniden...bir gülüşünle yağmurları bile dindirirsin sen,gözyaşlarımı bile dindirirsin sen...belki beni sevmezsin ama yağmurları sev yeter!
    işte benim böyle dediğini düşündüğüm ya da benim için böyle anlam ifade eden bir şarkıdır işte.
    bulut olur ağlarım ben de,sevdiğim gülsün diye...
    işte böyle de bir şarkıdır,acıtır,ağlatır.
    (angelic lover, 08.07.2007 15:56)
  11. bulutlar ağlasın, sen gül..

sadece bir şarkıdır, belki de değildir
    (leyl, 20.11.2007 22:04)
  12. beni sevmezsen yağmurları sev
    bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden...

dizeleriyle insanın gözlerini çooook uzağa daldıran mükemmel bir şebnem ferah şarkısı...
    (billy, 28.12.2007 15:20)