görseller
yaşlı çocuk 

belki ilginizi çeker
  1. · sagopa kajmer
  2. · eski kral ve konta yeni isim aranıyor
  3. · delicaponcadı
  4. · abc partisi
  5. · the fast and the furious 4
  6. · öğrenci indirimli dans eğlence zirvesi
  7. · neden küfür
  8. · günün tek şarkılık özeti
  9. · sokağa çıkması yasaklanan çocuk
  10. · hep aynı tiplerin gittiği bir zirve değil zirvesi
gündem
  1. · recep tayyip erdoğan
  2. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  3. · rasim ozan kütahyalı
  4. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · geniş aile
  8. · doğu perinçek
  9. · hatırla sevgili

yaşlı çocuk  

sayfa  / 3
  1. (bkz: sagopa kajmer)
    (thedewil, 01.05.2007 00:01)
  2. bana bulduğu lakabı beğenmedim. sorun değil ama. yazdığı giriyle mensubu bulunduğu beşinci nesiller arasında da samimi, komplekssiz, kendiyle barışık, erkek yazarlar olduğunu kanıtlayarak bu giriyi hak etti. yüzde 97 gibi içinde gizli eşcinsel nüfusu barınan böyle bi nesilden demek ki delikanlılar da çıkabiliyormuş. utanın lan kendinizden. shame on you!! neyse eski kral ve konta yeni isim aranıyor kampayasının nick altı ödülünü bu arkadaş kaptı. ismi bulamasa da samimi yazısından dolayı. ben sözümü tutarım yavrularım. gördünüz. koskaca kayser sozer'den nick altı almak öyle herkesin harcı değil. siz benim sırtımı kaşıyın ki ben de sizin sırtınızı kaşıyım. buralarda barınabilmek için bi takım şeyler yapmanız gerekiyor. bu işler çocuk oyuncağı değil. şimdi geriye kaldı bi yazarı bitirme ödülü. ismimi bulun, kapın, dilediğiniz yazar kavşak oğlanına dönsün.
    (kayser sozer, 07.07.2008 10:20 ~ 10:23)
  3. muhabbetinden çok zevk aldığım abim. büyüğüm. ellerinden öperim, saygıda kusur etmem. gerçi bana sikerim filan dedi, yine de bozmadım ağzımı kendisine karşı. ama motoru bozdum. sıçıcam bi ara.
    (busburak, 24.09.2008 00:47 ~ 00:52)
  4. unutkan yazar. kimi zaman da çaylak, neden? çünkü unutkan. icabında çok güzel şeyler de yazsa gün geliyor aynı hataları yeniden yapıyor. tabi sadece sözlükte değil bu, hayatta da böyle bu çocuk, biraz yaşlanmış ama hâlâ tam olarak öğrenememiş bazı şeyleri. gün geçmesin ki aynı hataları tekrardan tekerrür ettirmesin, az şey kaybetmedi de bu yüzden. bir an önce akıllanmasını dilediğimiz beşinci nesil.

(bkz: rahmetli de yazardı)
    (yaşlı çocuk, 12.10.2008 15:37 ~ 13.10.2008 00:37)
  5. gözü, beyni sik gibi olmuş, çok yorulmuş, başı da ağrıyan yazar. geçmiş olsun dileklerimi istek ve arzuyla belirtiyorum.

vücut olayı çözemedi tabi.. çocuk gibi dinç oliim diyo, ama yaşlı.. yaşlı gibi efendi duriim diyo, ama içi kıpır kıpır. kendi kendini sikip atmış yazar ben naapiim amına koyiim. novalgin versem çocuğa ağır mı gelir, yoksa yaşlıya etki mi etmez kestiremiyorum.
    (busburak, 19.11.2008 01:31)
  6. açmış olduğu zirveye* tüm katılanların ardından binbir ricayla teşrif eden zirve organizatörü.
    (jassmine, 14.12.2008 00:30)
  7. zirveye* elinde karanfillerle gelmiş çaylak. böylelikle; affettirdi geç kalışını.

aynı zamanda: ankara zirvelerindeki yegane itülü*. selam ederim.

(bkz: ah bu şarkıların gözü kör olsun)
    (bkz: ankara zirveleri bambaşka)

edit: (bkz: old boy)
    (zinkafnun, 14.12.2008 00:38 ~ 00:41)
  8. bir süredir yolunu gözlediğimiz tekrar hoş gelmiş yazar
    (bukalemun, 21.12.2008 22:14)
  9. (bkz: http://www.soules.fr/...)
    (görsel: yaşlı çocuk/47034)
    (sarmalak, 22.12.2008 19:57 ~ 20:02)
  10. (bkz: maazallah)
    "bana nickaltı yazın"

al sana nickaltı *çat!!* çok sevimli çocuk ama, o kadar olur maazallah. akrep sandım değilmiş, teraziymyiş maazallah. sakalları balköpüğü rengiymiş bilemedik, maazallah. zirvede katiyen bayan yazar kesmezmiş, ilgisi çok başka bir yöne kayıyomuş maazallah. "seni sevdim", "seni seviyorum", "bu gece bendensin", "bence senle benden çok güzel 'biz' olur"ları asla ve kat'a unutmayan yazarmış maazallah.

o değil de; makinacıymış. "maazallah"
    (damdanakan, 11.01.2009 03:51 ~ 03:52)
  11. (bkz: benjamin button)
    (idiot, 11.01.2009 14:48)
  12. (bkz: büyümüş de küçülmüş)
    (merveilleux, 11.01.2009 14:48)
  13. ben, "bu devasa hamburgerin, hangi köşesinden nasıl bir açıyla ısırırsam dağılmaz, elime gözüme sıvanmaz" gibi düşüncelere gark olmuşken, aynı hamburgeri üç buçuk lokmada yutarak beni dondurmuş insan. "kiminle yarıştığını bilmiyorsun" diye pis de bir sırıtışı vardı ki, asabım bozuldu yiyemedim önümdeki nimeti. cık cık. gün boyu hayatından sunduğu nezih kuplelerle kırıp geçirmiştir maazallah, o ayrı.
    (tatalu, 12.01.2009 01:17)
  14. (bkz: süfer çocuk)
    (nilay, 13.01.2009 03:30)
  15. "e dinli imanlı kız da mesaja tamah eder ama vermez" tespitiyle gönlüme su serpmiş yazardır.(bkz: @2971030)

erkek olduğum halde bile neden hep millete 'veresim' geldiğini düşünür dururdum.bakkala,manava,tamirciye verişimin haddi hesabı yok.meğersem hep dinden imandan kaynaklanıyomuş...büyük dertten kurtardı beni.teşekkürü borç bilirim.
    (ezgisel olarak, 19.01.2009 00:40)
  16. geçen bana nickaltı yazmadım diye öyle bir ses tonuyla sitem etti ki yeni doğmuş bebeğin üzerine ispirto döküp yakmış kadar üzülüp, vicdan azabı çektim.

bu adam sözlüğe yazmamalı, sadece birkaç bira içip anlatmalı. ses tonu, vurgular, mimikler coştukça coşuyor. sözlüğe sesli giri, veya videolu giri özelliği koyulursa belki değeri bilinir. celebrity olacak. o kadar.
    (alkolik2000, 27.01.2009 10:12)
  17. etkileyici ve bir o kadar da komik bir anlatıma sahip başarılı bir yazar. girilerini ilgiyle takip ediyoruz.
    (absent, 03.02.2009 02:26)
  18. an itibariyle ismine ukde sini doldurmaya nail olduğum arı.
    (vertigo, 04.02.2009 04:22)
  19. (bkz: progeria)
    (vertigo, 04.02.2009 04:33)
  20. açık çayla kıvama gelen, bir anda şarkıların arasına rap bölümler ekleyerek ilgileri kendisi üzerine çeken şahsiyet (ilk önce sallıyor sandım ama akşamları ayna karşısında çalışıyormuş meğer baya da iyi sallıyor) sözlüğün yeni cezası kendisini ilgi ile izliyoruz. hee birde illede nick altı ister kendileri al sana.
    (digerati, 07.02.2009 23:13)
  21. (bkz: rapstar)
    (ambrassador, 08.02.2009 11:14)
  22. yerli malı zirvesi nde gerçekten yaşlı bir çocuk gibi davranmıştır. yaşlılığı tembelliğiyle, çocukluğu şarkılarıylaydı. insan o kadar acayip kafiyeli ankara türkülerinin yanında, cankan ve sagopa kajmer söyler mi canım!!

söyledi ve bizi bol bol güldürdü. geleceği parlak iyi bir yazar kendisi.

bu arada organizatör adı altında yer almış ama organizatörlüğü sadece hesabı ödeyip fazla parayla midye dolmalar yerken aklına gelmiştir. helali hoş olsun canım. haketmedi diyemeyiz!!
    (roselife, 08.02.2009 11:46)
  23. yerli malı zirvesi şeysinde görüdüğümde bir yerlerden tanıdık geldi lakin uzun uğraşlarım olsa da hatırlamakta başarıya ulaşamamıştım, meğersem aynı bölümdeymişiz. havuçlu tarçınlı kek vaadiyle birçok kişinin hayalleriyle oynadı oysa ki herkesin ıssız adamı olacaktı. şaka bir yana damdanakan ile birlikte mükemmel bir zirve organize ettiler , gerçekten tebrik ettim.
    (cyclops1988, 08.02.2009 17:09 ~ 17:12)
  24. yerli malı zirvesinde sürekli yan yanaydık. çok önemli kritikler yaptık kendisiyle. yeri geldi angara ağzıyla yeri geldi şeyy, istanbul türkçesiyle konuştuk. önemli tespitler yaptık. yaptığı espirilerin hepsi tutmuyor o ayrı. ama yanında olmamdan mütevellit "ahahaha yaşlı çocuk çok komiksin. " gibi yalancı gülümsememin yanına bi kaç iltifat yerleştirdim.

o değil de, yaşlı çocuk zirvetörü kapamak için liste hazırlıyor. a geldi, b geldi, c geldi, x geldi, y gelmedi, z geldi, ben geldim, çişim geldi!
    (simliboya, 09.02.2009 09:02 ~ 09:06)
  25. yerli malı zirvesinde muhabbeti çeviren baş elemandır kendisi. eğlence adamıgibi geldi bana. benim ilk zirvemdi ama böyle insanların olduğunu gördükten sonra son olmayacağına eminim.
    (perfect, 09.02.2009 15:50)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil