sevdiğim şarkılar albümünün tanıtımı sırasında "yeni albüm de yolda" açıklaması yapan ancak ses çıkmayan sevdiğimiz bir şarkıcı. ona popçu diyemiyorum, buğulu sese sahip, çok sigara içenler karizmatik mi olur sorunsalını yaşadığım insan
özellikle slow parçaları ile insanı etkileyen, ilk albümüyle (yanılmıyorsam 'divane') meşhur olan fakat bu şöhreti kaldıramayarak alkol tedavisi gören başarılı ses sanatçısı ve besteci.
yarın itibariyle 5 (yazıyla beş!) yıl aranın ardından yepyeni albümünü piyasaya sürecek olan kişidir. hatırla isimli şarkısı winamp playlistlerde an itibariyle yerini almıştır.
"hatırla o eski günlerimizi,
kafanı vur duvarlara taşlara,
aklın gelse de başına
dönemem asla sana.." diye sözleri vardır bu eserin..
romantik şarkılarını patlatmasını bekliyoruz ailecek...
yaşarım sensizliği sanki sen varmışçasına
koşarım bilsem de çalan zillere kapılara
yoksun ya
dünya durdukça esirinim yar
yemelerden içmelerden kesilirim yar...
diyen ve cemal süreya hastası olan çok değerli sanatçımız
mükemmel yorumuyla slow şarkılara verdiği eşsiz tatla ayrı bir tarzı olan şarkıcı.bela sevadan,o'nun vedası,kör bıçak,beni koyup gitme,masal ve bir çok slow şarkısıyla,yüreğinde birşeyler hisseden çoğu insanı alıp başka diyarlara götürür.divane ve masal albümlerini bıkmadan yüzlerce kez dinlemişimdir ve hala dinliyorum.
son albümündeki şarkı sözlerinden biri " senin aşkın bana şampuan hem gözümü yakmayan " diyerek bütün karizmasını çizdiren sanırım en kısa sürede bir şampuan reklamına çıkacak olan ve dahi sanırsam sinepol sinemalarına yalakalık olsun amacı ile albümüne sevda sinemalarda ismini veren düne kadar çok sevdiğim şarkıcı.
ilk albümü olan divane'den sonra ki hiç bir albümü tat vermemiş şair, müzisyen. ha içlerinde 2, 3 tane dinlenilebilir şarkı oluyor ama sadece bir süre dinlenilebiliyor,