belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · okan bayülgen
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · disko kralı
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · yaran diyaloglar
  8. · kabusname
  9. · arianizm

yaşanmışlıklı mikrofonlarla karaoke partisi  

1. anlamazdın söyleyeni vuracağım zirve. şaka lan. "benim sesim kötü, ay beceremem ki, hacı bu iş nasıl olur" demeyin, gelin. ben mi? tabi ki ordayım. iğrenç ve detone sesimle, ajdar'ımsı sahne hareketlerimle şovumu yapacağım.

dipnot: people are strange'i ben söyleyeceğim ona göre.
    (ceyyar kermit, 30.01.2009 22:44)
  2. "bugüne kadar gittiğim zirveler içinde, açık ara en eğlenceli olanıydı" diyebileceğim inanılmaz güzel bir zirve olmuştur. zirveye gelen sözlük yazarları gece boyunca performansları ile göz doldurmuş, sadece bizim masanın değil, tüm mekanın beğenisi kazanmışlardır. geceyle ilgili unutamayacağım en önemli ayrıntı ise, noscho'nun gömleğinin içine (yanlışlıkla) yanan sigara atmamdı. kendisinden tekrar özür diliyor, yanan göğüs kılları için bir çare aradığımı belirtmek istiyorum.

ben, merdaneli çamaşır makinesi, torbaci sirin ve ıssız, eminem'den without me patlatmış ve mekanda bir "rap partisi" ortamı yaratmışızdır. hey yo, mothafucka check this out...

ayrıca enter sandman performansımdan sonra lars ulrich aramış ve "james'i kovmaya hazırız. tek evetine bakar." demiştir. teklifleri değerlendirme aşamasındayım.
    (ceyyar kermit, 22.02.2009 13:07 ~ 13:28)
  3. az biraz bile eğlenmek için gelmiş olan herkesin ağzı kulaklarında dolaştığı zirvedir. kesinlikle tekrarının olması gerekir yoksa zirve hakkındaki girileri okuyan yazarlar pişmanlıktan dolayı isyan çıkarabilirler. aslında gayet seviyeli bir konser havası vardı ortamda. herkes masalardan büyük alkışlarla sahneye çıkıyordu, (sadece sözlükçülerin masaları değil diğer masalarda pek bir kaynaştılar yazarlarla.) şarkısını söyleyip iniyordu ve yine alkışını topluyordu. bir süre böyle seviyeli bir şekilde devam etti (gerçi ceyyar kermit, ben ve ıssız açılış parçası olarak ele güne karşı patlattık) ne zaman ki barış manço - kara sevda çaldı işte o zaman "bu akşam yorulacağız" dedim. yoruldukta...

bi ara bi abinin teki anlamsız bir şekilde hadise'den deli oğlan'ı tek başına söylemek için kalktı fakat şarkı sözleri yerine arkada çalan hadise parçasının üstüne hit the road jack sözlerini giydirip öyle söyledi. kimse zaten ne olduğunu anlamadı (lan bu rüyamıydı yoksa, böyle şey mi olurmuş). biz zaten çılgınlar gibi eğlenmiştik hit the road jack söyleyip yazık, demek abinin içinde kalmış..ama oynasaydın be abim sen de.niye hırs yapmışsın ki...

heralde geceyi efsaneleştiren sadece yazarların gününde olması değil ortamda bulunan herkesin birbirine kaynaması oldu. hangi masadan kalkılmış olursa olsun deli gibi alkış aldı her kalkan. ve şarkıyı söyleyenlerde tanımadıkları insanların masalarına gidip süper ilgi gördüler. gecenin orjinal olmasında en büyük etkenlerden biri buydu sanırım.ayrıca yan masaya gönderdikleri pasta için buradan da teşekkür ederiz.
    (torbaci sirin, 22.02.2009 13:42)
  4. ismail yk-bas gaza söyleyemeden ayrıldığım zirvedir. oysa ne hayallerim vardı. merdaneli in da house diyip milleti gaza getirecek, yan masadan bikinili kızları yanıma alıp nakarat kısmındaki bas gaza aşkım kısmını söyletecektim. pehey pehey..

tabi bu uktemi fatih ürek-hadi hadi söyleyerek savuşturdum. orası ayrı.
    (merdaneli çamaşır makinesi, 22.02.2009 21:18)
  5. son anda karar verip, gecenin 01:00' inde katıldığım, bu kadar eğleneceğimi hiç tahmin etmediğim zirve. +1' imin bile uykusu geldi, ben hala ortada dans edip, şarkı söylüyordum. eve yalnız gönderdim kendisini, o derece... şarkılarına ortak olduğum, benimle mikrofonlarını paylaşan zirvedeki bütün arkadaşlara buradan teşekkürü bir borç bilirim.

ve evet mümkünse ikincisi mutlaka yapılsın. solo performansımı sergileyip, bir alkış almazsam bu dünyadan gözlerim açık gidecek*
    (yer yer çoğu zaman, 23.02.2009 10:14 ~ 11:04)
  6. bi karaoke zirvesi açmak lazım derken akabinde açıldığını gördüğüm zirvedir. ankara'daki zirveye katılmam nedeniyle gelemedim, gelmeyecektim de zaten yalan söylemeyeyim şimdi. herkesin şarkı söyleyip gaza gelmeye, beğenilmeye, prim yapmaya hakkı var, onu da ellerinden almak istemiyorum. bi anda dikkatleri üzerime toplamak tarzım değil, gerek yok. "lütfen bi daha olursa gel" dediğinizi duyar gibiyim, bakarız.

edit: şaka yapıyorum lan hep birlikte söyleriz. hemen coşmaya gerek yok.
    (müslüm, 23.02.2009 10:29 ~ 14:02)
  7. her ne kadar "5.yıl partisinde karaoke olsun yaeeeeeee" çığırtkanlığı yapmamış olsam da katılmayı düşündüğüm zirveydi ve lakin kayıtlı yazarlara baktım, hiçbiriyle bir yaşanmışlığım yok, dedim olmaz olsun böyle zirve. pişmanım tabi o ayrı ":(((((99999dokuz" tribini de yaparım ayrıyetten. üstelik zirve mekanı da tanıdıkdı sölemeye bile utandım. o derece bir yaşanmamışlık.
    (guanoapes, 23.02.2009 10:33 ~ 10:36)
  8. eklenen fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere, gece gerçekten renkli geçmiştir. ayrıca sırf 5.yıl beyin fırtınası kısmına artık "karaoke olsun yeaa" yazmasınlar artık anlasın insanlar isteklerinin çok saçma olduğunu diye 2.si yapılmalı...sırf bu yüzden değil aslında tekrar böyle çılgınlar gibi eğlenebilelim diye de olmalı 2.si
    (torbaci sirin, 23.02.2009 16:54)
  9. "evet,belki sesimizi kaybettik,belki tepinmekten her yanımız ağrıdı ama hangimiz ,hangimiz eğlenmekdik ki" dedirten ,ortalıkta +1 kimliğiyle dolaştığım (ki meğersem o saatlere tekabülen yazarmışım) yan masadan bile mikrofonu kapıp hunharca şakıdığım kesinlikle tekrarlanası parti.
    (üşengenç, 23.02.2009 19:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil