belki ilginizi çeker
  1. · öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz
  2. · gramofon
  3. · kırık plak
gündem
  1. · fotoğraf makinası olmayan japon
  2. · google wave
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · okan bayülgen
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  8. · kan grubunun 0 rh negatif olması
  9. · imge

yaşanmışlıklı gramofon  

1. içinden kanlar akıyor bu gramofonun. yaşanmışlık dolu, acı dolu, hatıra dolu, kan ve pislik dolu. hani damarı, dolaşım sistemi olsa damardan fışkırarak kanayacak, bileklerini dik kesecek ama biz suni kan torbası patlatırıyoruz içinde, kan akıyormuş gibi duruyor. tadı kekremsi adeta soba borusu gibi, ne yaptığını bilmiyorum ama kesinlikle umarsızca yapıyor bunu. oluk oluk kanıyor, dexter görse kaçar ya da cinayet aleti olarak kullanır. bu gramofon birinci el plak çalmaz, en az ikinci el olmalı ve kendine has yaşanmışlık taşıyan bir kokusu olmalı çalan plakların.

çok yönlüdür, aynı anda kanarken, ağlayıp sevişebilir. yepyeni formülüyle tüm gramofonlardan çok daha etkili.
    (iao, 14.01.2009 16:56)
  2. geçenlerde çıkardım bunu dolaptan tozunu alıyorum, dünyada bunca yalnızlık varken inadına ve ölümüne sevişmek geldi içimden ansızın. sonra düşündüm, bütün o vücut sıvıları falan, üşendim.
    (tembel, 14.01.2009 17:11)
  3. o kadar para verip aldık, düş sokağı sakinleri'nden başka bir şey çalmıyor. kilit koymuş adamlar.
    (tembel, 14.01.2009 17:25)
  4. gramofon avratın ta kendisidir.
    (camel, 14.01.2009 17:27)
  5. sadece sıkıştırılmamış saf sesin duyulmasına izin verir.
    (iao, 14.01.2009 17:46 ~ 19:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil