belki ilginizi çeker
  1. · yaşamayan adam
  2. · yağmura aldırmadan sokakta yürüyen adam
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · ezel
  6. · aşk ı memnu
  7. · öğretmenler günü
  8. · ire
  9. · maç seyrederken orta diye bağıran adam

yaşamayan adam  

1. yıllarboyunca,hayatın anlamını aramış kendi halinde bir adam dı bu.her yağtığı te, uğraş da geleceğini düşünen bu adam, ne yaptıysa hayatına bir anlamverememiştir.belki bu satırları yazarken bile ne yaptığını bilmiyordu.gel zaman, git zaman derken,hayatına anlamkatıcak ve hayatın ne anlama geldiğini onla birlikteyken anlamıştı.bu kalbi hasret ve acıdolu adam.yalnız tek sorun ise, hayatın acımasızolduğun unutmuştu.

çok güzeldi, çok tatlıydı, elleri pamuklar kadar yumuşak, gözleri denizler kadar engin ve erişilmezdi.sigarasını yaktı ve her zaman ki gibi, bahçesinin bir köşesinde,hayatına anlam katan o insanı düşünüp durdu.sabahlara kadar.lakin, bu insan çok uzaklardan gelmiş ve bu adamın yalnızlığını gidermiş, eşi benzeri olmayan bir varlıktı.her giden gibi bu adamı yine yalnızlıkla baş başa bırakıp gitmişti.

an itibari ile, geleceği olmayan bu adam, sevdiğinin hasretine dayanamamış ve kendini yunus emre gibi yollara vermiştir.lakin evi her terk edişinde, daha evinden 2 kilometreuzaklaşmadan, yorulup geri dönmüştür.belki de kafayı yemişti.her zaman ki gibi yine düşündü. '' niye terk etti beni '' diye.oysa ki ne hayalleri vardı.şimdi hepsi bir hayalolarak kaldı.şuan herşeyden nefretettiğini, açık bir şekilde dile getiriyor yaşamayan adam.

saat 23-00 itibari ile elini, kalbine koydu ''lan bu atmıyor artık'' diye düşündü.valizini, eşyalarını hazırlayıp, yola çıkacaktı bilmediği diyarlara doğru.tabi ki yanına en yakın 2 dosttunu almadan gidemezdi.evin içinde buldu dostlarını koydu valizine.hiç bir şeye isyanı, küslüğü yoktu.tek isyanı , küslüğü kendine idi.her zaman kendine sorduğu soruyu,tekrar sordu kendine.
    ''ben canımdan çok severken,neden o beni sevemez ki ?''

hiç bir zaman cevap bulamadığı bu soruya, aylarsonra cevap bulmuştu.
    aylar sonra ilk defa gülümseyerek ''ben artık yaşamıyorum ki '' dedi.lakin aylar sonra gülmenin verdiği,heyacan ile uzun uzun aynada kendisine baktı.''gülmek bana yakışıyormuş'' diye söylenip durdu.en yakın dostundan bir yudum alıp çıkıp ve gitti.oda tüm gidenler gibi, gitmeyi tercih etti.belki de bir daha dönmemek üzere.

not:en yakın 2 dosttu; alkol ve sigara.

(bkz: hayata inanılmaz derecede küsmüş insan)
    (bkz: seni seviyorum)
    (bkz: işte gidiyorum)
    (bkz: vazgeçtim)
    (karakurt57, 22.01.2009 23:00 ~ 23:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil