|
|
- sınav filminin müziklerinden güzel bir nil karaibrahimgil * şarkısı.
uyudum büyüdüm gibi göründüm
ama büyümedim birgün bile büyümedim
sorular vardı cevapları çok şıktı
ama giyemedim, birini bile giyemedim
ve bunu sen bile bilemedin / göremedin
ben daha onsekizim
ya hepsi ya da hiç biriyim
sanma ki şu son 3 saatte
hiçkimse ya da birisiyim
- nil karaibrahimgil den beklenmeyecek kadar güzel söz ve besteye sahip şarkı.
(dna, 19.01.2007 18:26 ~ 18:32)
- (bkz: yaş 35)
- sınav filmiyle çok iyi örtüşmüş, öss mağduru gençliğin duygularına tercüman olan, başarılı ve hisli soundtrack.
- (bkz: 18 and life)
- çoğu konuda sınır olan önemli bir yaştır.özgürsünüzdür, kısıtlamalar kalkmıştır.kısıtlamaları aşmanın verdiği coşkunlukla sapıtılabilir, dikkat edilmelidir...
- el ve yüz hareketlerinden ötürü "ben daha on sekizim" derken nil karaibrahimgil'in suratına güm diye yumruk indirme isteğine sebep olan bir klibe sahip şarkıdır.
(venom, 05.03.2007 22:10)
- türkiye'de reşit olma yaşı.neler hayal edilir,neler planlanır o yaşa dair.ama her 18'ini geçen insanın düşündüğü şeyde aynıdır.''bi bok yokmuş be''...barlara diskolara bilumum yaş sınırı olan mekana girebilmenin dışında getirdiği başka da bir artısı yoktur.zaten 20 den sonrası çorap söküğü misali durmak bilmez.en kıymetli zamanlar.
- (bkz: 18 yaşında olmak)
- bireyselliğin ön planda olduğu batı ülkerinde kendinizi kapının önünde bulduğunuz yaştır 18.
- benim şuan içinde bulundugum durum
- nil karaibrahimgil'e sınav filminin senaryosundan bahsetmişler.1 hafta içinde şarkı yaz demişler.o da bir hafta içinde bu muhteşem şarkıyı yazmış.
|