yağmur altında beklemek 

adana çık aradan

1. önünü kapatacak bir dükkan bulamazsanız, şemsiyesiz veya yağmurluksuz zor anlar geçirmenizi sağlayacak aktivitedir. bekleme boyunca erken geldiğinize veya beklediğiniz insanın geç geldiğine küfreder durursunuz.
    (çarut, 09.08.2005 00:24)
  2. pek takdir ettiğimiz lise hocalarımızdan birtanesi "ben sevdiğim kız için altı saat yağmur altında bekledim" gibi bir laf etmişti. ne ilginç adamdı. acaba kız mı altı saat geç kalmıştı, adam mı altı saat erken gitti?

(bkz: olmadı)
    (çarut, 09.08.2005 00:27)
  3. yağmur altında yağmurun dinmesini beklemek platonik aşkınızın sonunda bir karşılık bulmasını beklemek gibidir.
    yağmur diner.
    güneş açar... ve anlarsınız ki mutluluk yağmur damlalarındadır ve tek teselliniz burnunuzu okşayan ıslak toprak kokusudur...
    ki o da zamanla dağılır.
    (tenement funster, 09.08.2005 02:57)
  4. (bkz: yıldırım çarpması)
    (selenge, 09.08.2005 13:23)
  5. yanınızda sevdiğiniz kişi varsa hele ki platonikseniz ya da sizin sevdiğinizi biliyor ve hiç birşey demiyorsa o yağmurda onunla ıslanmak ölesiye bir zevktir...yağmur damlalarıyla beraber gözünüzden yaşlar süzülür ama o farketmez...bir sigara yakılır ve derin bir nefes alınır...denize damlalarını serpeleyen göğe kaldırırsınız başınızı ve sorarsınız neden ben?... yağmurla beraber soğuk içinize işlediği için mi, onunla ama onsuz olduğunuz için mi bilinmez, bir titreme hasıl olur...
    (bkz: hay ben böyle aşkı)
    (palantir, 09.08.2005 13:34 ~ 13:35)
  6. (bkz: today is a good day to die)
    (gxix, 11.11.2006 22:06)