yıldo 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. bodrum'da kolunda rolex'iyle yarıçıplak halde koşarken gördüğüm ve o dumur haliyle selamlaştığım televizyon şahsiyeti,namı-ı diğer beyaz atlı prens..
    (doaaa, 13.05.2004 14:16)

2. geyik ve iğrenç esprilerin dibine vurmuş bu yoldan şan, şöhret para kazanmış yüce insan. sonra da doğru yolu buldum islam, tasavvuf falan diye ortadan kayboldu. arada gözüktüğü bir-iki programda sakin, aklı başında imaj vermeye çalışsa da arada patlattığı laflarla formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi.
    (spyder, 13.05.2004 17:01)
  3. ergun gürsoy benzeri sunucu tip.
    (where is my mind, 01.06.2004 18:38)
  4. kıldo diye de bilinir
    (nesseja, 30.07.2004 17:34)
  5. aldonun kardeşi
    (makaveli, 03.10.2004 14:17)
  6. (bkz: kafadan kopmak)
    (bkz: kafadan koparmak)
    (chaconne, 26.11.2004 04:11)
  7. rumelihisarüstünde oturur.börekçide görülmektedir arasıra.
    (stars giggle meh every nite, 26.11.2004 04:38)
  8. kadının biri: ay yıldo bey, programınızı çok seviyorum, yalnız sabah erken kalktım, malum iş güç. çok da yorgunum ama programını da bırakamıyorum. artık 01:00'e kadar seyredeyim sonra yatiyim diyorum.
    yıldo: (saatine bakarak) yavrum sen istersen biri geçirmeden yat. hahahahaha!
    (hansvoralberg, 24.03.2005 23:06)
  9. tatlıses radyo'da yaptığı programda, londra metrosu'nda 52 kişinin ölümü ile sonuçlanan bombalı eylemlerden* sonra "metroda bombalar patladı, bizim metroseksüeller öldü" diye espri yapmış, aynı günün akşamı işinden kovulmuştur.
    (balta, 13.07.2005 23:03)
  10. yavşaklığın kitabını yazmış adamdır, harbiden güldürüyordu beni.

alooo aloooo ?
    kocan kızmıyo muuuu ?
    aloo ha ha ha ha

o dönemde milletin o kadar kıllanmasına, histerik kahkahalarına rağmen hala yaşıyor, enteresan.
    (skuba, 27.08.2005 03:37)
  11. zamanında galatasarayda top koşturmuş,ilginç kişilik.
    (sycrone one, 25.12.2005 19:13)
  12. televizyon makinası adlı programda teşvikiye imamı gibi konuşmasıyla afallamama ve dahi koltuğumdan şöyle bir doğrulup hayatın anlamını sorgulamaya başlamama sebep olmuştur.
    (teorist, 25.12.2005 20:10)
  13. ne zaman duysam dondurma markası sanıyordum bu adamın ismini küçükken.şimdilerde anladım ki öyle değilmiş kazın ayağı.
    (elalem, 25.12.2005 20:13)
  14. vakti zamanında süpermen kıyafeti ile turnike denen güzide (!) yarışmayı sunmuş, "ne? ahahahahaha!" nidaları hala kulaklarımızda çınlayan, uzun süredir sufizm'in büyülü akımına kendini kaptıran ve acayip bir değişime uğramış şovmen, yazar, ünlü türk düşünürü...*
    (dunya zikime eyfel dotume, 29.07.2006 13:07)
  15. sürekli sırıtan adam.
    (venom, 19.11.2006 01:31)
  16. an itibariyle buzda dans adlı programda salya sümük ağlayan adam.bir de buzun üzerinde sadece partneri olan bayanın sürükleyerek götürdüğü adam.elendi sanırım.
    (fitnefücur, 09.01.2007 00:16)
  17. buzda dans yarışmasının ilk bölümünde elendi.gençlerin önünü açın diye tüm türkiyeye seslendi...
    (luthien, 09.01.2007 00:20)
  18. gecelerin beyaz atlı prensinden.
    programa bağlanan bayan: ay yıldo çok geç olmuş. biri geçirmişim yatmam gerek
    yıldo: biri geçirmeden yatamıyor musun? (gözler her zamanki gibi fırıl fırıl. ve ardından yavşak kahkaha)

bu yıldo'yu yıllar sonra okan bayülgen'in makina programında görüp de, sufizm'den, mevlana'dan, tekamülden filan bahseder halde bulunca; "yıldo'ya ne olmuş kafasına saksı mı düşmüş" demedim değil.
    (tekmeleyen kuş, 09.01.2007 03:39 ~ 03:40)
  19. etkilendiği sufizm akımından çok yakında çıkacağını düşündüğüm,çok fazla komik olmasada insanı eğlendiren bir garip medya canlısı.en çok da turnikeyi süperman kılığında sunduğu zaman eğlenmiştik arkadaşlarla.gerçekten çok komik bir programdı yıldo ve superman konsepti "ne-hahaha"
    (vade retro satana, 09.01.2007 08:36)
  20. son zamanlarda hıncal uluç gibi her programda ve birbiriyle alakasız her konuda b.k gibi bitmesiyle göze çarpan kişi.
    (ipo, 13.02.2007 19:16)
  21. yıldırayın kısa formu olarak kullanırız biz
    (ellisande, 13.02.2007 19:18)
  22. süper muhabbetiyle koparan bir insandır.
    -kocan uyudu mu? sana bi parça koyayım mı?
    (gocmelinus, 27.07.2007 23:49)
  23. gecelerin beyaz saçlı prensi.
    o döneme bakıyorum da, okan bayülgen ve televizyon çocuğu. huysuz virjin. cem özer'le laf lafı açıyor. bunlar arasında biraz daha birebir tarzıyla farkı duran yıldo abimiz çok garip bir şekilde insanları etkiledi.
    fenasi kerim olayı da, insanların içindeki laf oyunlarıyla laf koyma dürtüsünü ne kadar iyi tetiklediğini gösterir aslında ki, burada moraran taraf olmaktansa, gurur duyan taraf olmalıdır.
    kendini tasavvufa verip, "benim dedem de tasavvufla ilgiliydi, biz ailecek engin bir kültürden geliriz" demesiyle kitlesini çok acayip şekilde değiştirdi.
    bir ara mehmet ali erbil'in show tv'de son zamanlarda yaptığı programa çıkıyordu. orada kafadan koparıyordu. yine aynı performans, yine aynı espriler. ancak biraz daha durgunluk var üzerinde. tasavvufun etkisi diyorum.
    onun dışında gayet şık bir adam. şu anda piyasada bulunan pek çok televizyoncudan daha bilgili, daha geniş görüşlü ve halka daha çok hitap edebilen birisi. terbiyesiz diyeceksiniz belki, ama düşünüyorum da bu adam laf oyunları yapıyor ve anlayan anlıyor. çoluk çocuk anlamaz mesela.
    yine düşünüyorum da, sabahın köründe başlayan kadın programlarının sunucuları bize göz ziyafeti sunarlarken, ergenlik öncesi abazan adayı çocuklara neler sunuyorlar bilemiyorum.
    (şiirbaz, 28.07.2007 00:06)
  24. asıl ismi ahmet yıldırım benayyat olan ve en kısa zamanda ekranlara tekrar dönmesini istediğimiz kafadan kopartıcı şahsiyet. neeeee ahahahahaha
    (benikoyupgitmeneolursun, 12.12.2007 13:03 ~ 13:16)
  25. galatasaray lisesi'nde okuduğu zamanlar okulun bitirimlerinden/dayılarından biri olduğu ve diğer öğrencilerin ondan oldukça korktuğu; kendisi hakkında yapılan bir programda aynı okulun mezunu ünlüler tarafından anlatılmıştı da ağzım açık kalmıştı o zamanki aklımla. program yaptığı dönemlerde kadir çöpdemir radyoda 'canlarım'' demesi ile, yıldo ise televizyonda kafadan kopartmakla kendilerini insanlara sevdirmişlerdi.
    (damda deli var, 15.01.2008 21:26 ~ 21:26)
 sayfa  / 2