gündem
  1. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · dersim katliamı
  4. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  5. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · bir hadise var
  9. · maymunlar cehennemi

yıllanmış öğrenci  

1. öğrenim hayatını bitirmesi gereken normal sürede bitiremeyen öğrencidir. yıllanmış şarap kadar makbuldur. deneyimlidir.
    aynı zamanda 4. nesil yeni yazardır kendisi.
    (papazzz, 01.04.2007 11:53 ~ 11:54)
  2. okulun (üniversitenin) 4+3'lük öğrenim döneminde;
    4'ün üzerine +1,+2,+3 ve daha sonrasında da aflarla +sonsuza doğru uzanan öğrenci kısmı için geçerli olabilecek bir tabirdir.

not:
    şahsım için 4+3-->+3 kısmına bu sene imza atılacak ve opsiyonlu olarak uzatmalarda 3. senemi okuyacağımı kamuoyuna duyururum.

bir de doktorluk; 6 sene okunur mu diye tercihler arasına yazmayan, neyse bir şey demiyorum. 7 oldu zaten.
    (94143243431512659321054872390486828512913474876027, 18.08.2008 17:15)
  3. öss'ye hazırlandığım sıralar çalışır durumda olan boşaltım sistemi hala çalışıyor mu diye denemek için dershanenin tuvaletindeyim. bir yandan boşaltım işlemini yerine getirirken bir yandan da tuvalette dönen bir muhabbete kulak misafiri oluyorum

+ lan oğlum. şu soruda bütün denk kümeler eşit kümelerdir diyor. ben buna doğru dedim.
    - lan neresi doğru. yanlış ya işte
    + lan oğlum bütün eşit kümeler denk kümelerdir o zaman bütün denk kümeler de eşit kümelerdir.
    - bu össye kaçıncı girişimiz olacak.
    + valla unuttum artık. beş oldu galiba
    - ne dördü ne beşi altı olacak
    + lan hakkaten yaşlanmışız artık. sikerim dengini eşitini. zaten akılm başımda değil. kelime oyunu yapıyor bi de şerefsizler.
    (jit, 18.08.2008 17:28 ~ 18:09)
  4. askerlikte üçüncü ayını devirmiş olsa da sanki üçüncü yılını devirmiş gibi hisseden şahsiyet...
    hadi öğrencilik hayatında hakkını vere vere yıllandıkta, burda zaman hakkaten bi başka geçiyo...
    einstein meinstein,izafiyet mizafiyet yalan askerlikteki zaman kavramı hakkaten başka bişey... anlatılmaz yaşanır cinsinden...
    (yıllanmış öğrenci, 22.11.2008 14:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil