belki ilginizi çeker
  1. · bulsaraa
  2. · trişka
gündem
  1. · yılmaz özdil
  2. · ugg
  3. · 100 opera
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · contrat premiere embauche
  9. · bunka

yılbaşına kişe zirvesi  

1. adından da anlaşılacağı gibi zirvetöre konurken yanlış yazılmış zirve. ama biz yine de katıldık. bu imla hatasını gözardı ederek.

mekana gittiğimde maglor ve cisim tamlaması'nı gayet sakin sohbet ederken buldum. ama 1-2 saat sonra yanlarına power of the right'ı da alarak headbang yaptıkları zaman bu sakinliğin fırtınadan önceki sessizlik olduğunu anlamamla biramı yudumlamam bir oldu. palmira ve trişka ile masada oturduk biz. "biz biliyoruz da mı kafa sallıyoruz abi" nidalarına kulak asmadık. mekanın neden soğuk olduğunu da o arada anladım. millet sap gibi oturmasın en azından ısınma ayağına ayağa kalksın karakediye eşlik etsin diye bir ufoyu çok görmüşlerdi bize.

bu metal ağırlıklı zirveyi dengelemek adına haftaya "ibrahim tatlıses bizim için söylüyor" zirvesini açıcam. ibo ile pazarlıklar sürüyo. getirtemezsem ben söylerim.

edit: bu arada kişe ne lan ?
    (bulsaraa, 27.12.2007 20:56 ~ 21:48)
  2. (bkz: süper olay)
    (power of the right, 27.12.2007 21:02)
  3. üç deli üç akıllı zirvesi aslında.

alkolün de etkisiyle az az görüntüler var aklımda. bir ikisini yazmadan duramıyacağım.
    bir, bulsaraa ile yanyana otururken "abi bu kadar ses sistemi için para harcayacaklarına, bir ufo alsalarmış mekana" deyişi, bu arada cisim tamlaması kişisinin palmira'ya "hadi abi kalk sen de kafa salla, aaaa valla olmaz, biz de bilmiyoruz ki." serzenişi.
    ayrıca biz * * evde devam ettik, absolut vodka ile...
    (trişka, 27.12.2007 21:20 ~ 21:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil