belki ilginizi çeker
  1. · ona gag buna gug hatun modelleri
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · aşk
  5. · okan bayülgen
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · geniş aile
  8. · çin seddi duvar yazıları
  9. · büyüyünce ne olacaksın sorusuna verilecek cevaplar

yıkanmayan hatun modeli  

1. pis kokan ve itüde bile olsa erkek arkadaş bulması çok zor olan hatun kişileri
    (agust bocuu muittin, 11.05.2004 03:25)
  2. olamaz derdirten olay. düşünüldüğünde saçları karışmış yağlar içinde daha makyajını bile silmemiş, koltuk altından terler görünen iğrenç olay. kesinlikle çekilemez.
    (impera, 30.03.2006 17:41)
  3. insan mısın sen diye sorulması gereken yaşam formu.
    (kolpatusubasa, 30.03.2006 17:46)
  4. yıkanmayan erkekten farkı olmayan hatun.

(bkz: model kadar taş düşsün başınıza)
    (leplebi, 17.06.2007 18:26 ~ 18:36)
  5. bizim üniversite de vardı böyle bir kız. yıkanmazdı ama kolonyalı mendil ile kendisini silerdi. kendi çapında temizliğe önem veren bir yapıya sahipti işte.
    (mırın kırın, 07.11.2009 11:29 ~ 09.11.2009 10:59)
  6. benim bir tanıdığım vardı üniversiteden böyle. arkadaşım demeeye utandığım için tanıdığım diyorum.
    yıkanmayı sevmiyormuş, saçlarını falan yıkıyormuş her gün ama yıkanmaktan nefret ediyormuş.
    bir kere banyo yaptığının ertesi günü görümüştüm de kızı, rengi açılmış bildiğin.
    ne tuhaf insanlar var ya, saçını yıkamakla uğraşana kadar giriver banyoya, su yüzü görsün vücudun.
    (herkese 10 bana 0, 07.11.2009 11:35)
  7. bizim mahallede vardı böyle bir hatun (modeli). bir gün kıstırıp zorla yıkadık. çekti. meğersem sadece kuru temizleme oluyormuş hatun.
    (tembel, 07.11.2009 11:47)
  8. banyo yapmaya üşenen,kışları çok ta yadırganılmaması gereken hatundur
    (tozpembehayallerdenardakalantoz, 07.11.2009 16:00)
  9. bizim kışlada da vardı böyle hatun modeli (!). yok lan ne diyorum ben..
    (desmodus rotundus, 07.11.2009 16:02)
  10. fönü bozulmasın isteyen hatun modelidir.
    (parçın, 07.11.2009 16:03)
  11. sırf yıkanmadığı için göbeğine piercing yaptırmayan insan var, aynı insan fönü bozulmasın diye 40 derece yaz sıcağında bodrumda denize ve havuza da girmiyor, vücudu sokuyor da kafa ördek gibi hep dışarda, gel gelelim havuza soktuğu vücudunu bir sudan geçirme ihtiyacı duymazdı. kendisi akrabam olduğu için biliyorum, annesi büyüdüğü için onu yıkamayı bıraktığından beri, takriben 10-12 senedir, ayda veya 2 ayda bir yıkanır, saçları haftadan haftaya kuaförde yıkanır, fönlenir bir hafta veya 10 gün sonra tekrar aynı kuaförün eli değene kadar saçlar ellenmez, bildiğin yağ kokar bu insan. yüzünde sivilceler olmaması mümkün değildir elbetteki, onları da yağ içeren fondötenlerle kapatır, yıkandığı günden 3 gün sonra, diğer yıkanma zamanına kadar geçen zaman yani kalan 45-50 gün yağ kokar. birde süpersonik bir evde jakuzili falan bir banyosu vardır.
    yıkanmamasının sebebi çözülememiştir gerçekten ama var böyle insanlar, vücudu, saçları her daim yağ kokuyor malesef, ve 10 günlük fönlü yağlı saçlarını koklayarak "canım sevgilim benim" diye o yağlı saçlardan öpenleri gördüm. erkekler pekte takmıyor bu durumu sanıyorum ki. çünkü aşk hayatı gayet aktif bir insan kendisi.
    (delinin zoruna bak, 07.11.2009 16:11)
  12. postijlerını cıkarıp takmak zor geldiği için sürekli olarak deodorant tüketen ve kozmetik dünyasına maddi olarak katkıda bulunan kişi
    (yeşilbiber, 07.11.2009 16:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil