gündem
  1. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  2. · okan bayülgen
  3. · the twilight saga new moon
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · babaların garip huyları
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  8. · photoshop ile güzelleşmek
  9. · dolma

yüzsüz eski sevgili  

1. tüm çabalarınıza rağmen eski olmayı kabul etmeyen sevgilidir.

kibarlık yapıp hoş sözlerle hayatınızdan çıkartmaya çalışırsınız yüzsüzlük yapar çıkmaz, biraz sert davranırsınız yine anlamaz, hakaret edersiniz duymaz bile.. shift+del işe yaramaz, hep geri dönüşüm kutusunda gönüllü olarak kalır ve arada bir, zamansız anlarda çıkar tekrar saklandığı yerden..
    darlar sizi, boğar....
    kabul etmese de yüzsüzdür, eskidir, sevgili değildir..
    (evolet, 28.06.2009 17:53 ~ 18:48)
  2. değişik bir cinstir. yeni sevgilisi olduğu halde mesaj atacak kadar şerefsizdir. ne sana, ne de yeni sevgilisine saygısı yoktur. seni midesiz, gurursuz, haysiyetsiz bir insan olarak gördüğünün en büyük kanıtıdır bu. sevgi mi? yoook canım. sevgilisi olan bir yüzsüzse bu, vardır başka bir isteği.

yeni sevgilisi de bunun tüm pisliklerini duyduğu halde, bir bok sanmaya devam edecek, kanacak kadar kudurmuşsa, yeni sevgilisinde de sevgi yoktur gerçi. ego tatmini, bilmem ne tatmini işte. bu çıkarcı yüzsüzün her mesajında miden bulanır. sevdiğinden arasa eyvallah, saygı duy ama işin ucunda menfaat vardır ve seni zavallı, karşı cinse çok muhtaç kalmış bir aptal zanneder. aynı kendisi gibi.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 28.06.2009 18:02)
  3. hala eski sevgilisinin annesiyle, kardeşiyle iletişen sürekli kendinden haberdar eden ve sürekli eski sevgilisinden haber almaya çalışandır.
    aradan geçen 1,5-2 yıl yüzsüzlüğünden hiç bir şey götürmez.
    eski sevgilsinin yeni sevgilsiini de araştırıp iyi biriymiş mutlu eder x'i * yoksa ben peşini bırakmazmışmış.

terbiyesiz ahlaksız eski sevgildir bu. nokta.

edit: maalesef kahramanlar ve hikaye hayal ürünü değildir.
    (aklımda hiçbir şey yok, 28.06.2009 18:08 ~ 18:08)
  4. eski sevgili olduğunun farkında olmayandır, farkına vardırılmayandır. hoş sözlerle uzaklaştırılmak istendiğinde o hala yanıyor olduğundan sizin söndüğünüzün farkına varmayandır, farkına varsa da buna bir anlam veremeyen ve ne olursa olsun çabalayandır, bazen herkesten fazla sevendir, önemseyendir, yanınızda olmak isteyendir. net bir şekilde git denmediği takdirde her gün ölendir. oysa bir kez öldürülmesi gerekendir, sonra zaten kendiliğinden gidecektir, istemediği halde yüzsüz olmuştur. eski de olsa bir zamanlar sevgilidir, hiç yokmuş gibi davranılmayı haketmeyendir.
    bazen etiket vurmak, yaftalamak yerine empati yapmak gerekir.
    (joeykeys, 28.06.2009 18:08)
  5. sifonla gitmeyen

(bkz: coupling)
    (aksamustune dogru kis vakti, 28.06.2009 18:51)
  6. asla vazgeçmeyen sevgilidir. hep umutludur. en küçük olayları bile kendine bahane edinip varlığını kanıtlamaya çalışır.
    (eristhabella, 28.06.2009 18:53)
  7. zamanında kızın annesi ile yaptığı samimiyeti akrabasıymış gibi kızın haberi olmadan devam ettirir.sanır ki kız annemi çok seviyor acaba o na dönsem miki diyecektir.ya da kızın annesi belki kızı ikna eder diye düşünen yavşaktır.
    (salerno, 28.06.2009 18:54)
  8. (amphitrite22, 28.06.2009 18:54 ~ 18:54)
  9. istemiyorum demene rağmen arayan sevgilidir. yeni bir sevgiliniz olmasını hazmedemezler. 'benden vazgeçemezsin.biliyorum ben seni' demeler, efendime söyleyeyim 'hani beni sevecektin sadece' demeler. niye seveyim. sen beni sevmemişsin ki ayrılmışız. ben seni niye seveyim artık. bir de şu tür insanlar(!) vardır. ayrılırsınız. yılda 2-3 kere yoklar. kesin boşta kalmıştır. istediğini eldeedemeyince de telefon sapıklığı yaparlar. nefes alıp vermeler, garip garip ses çıkarmalar, anırmalar vs vs...
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 28.06.2009 18:58)
  10. (sinirliyim ezelden, 28.06.2009 19:00)
  11. yanlış anlamışsınızdır..bayram ,doğumgünü vs. için aramıştır..
    özel bi gün bulamadıysa, günleri karıştırdığındandır.
    ama yüzsüzlük değildir,bayram coşkusu falandır.
    sorun böyle söyler.
    (insanca, 28.06.2009 19:35 ~ 19:48)
  12. hem terkedip hem de arayıp mesaj çeken olmadı facebookta ekleyip yılda bir sizi yoklayan hiç bir şey olmamış gibi davranıp sana çok değer veriyorum arkadaş olmak istiyorum triplerinde dolaşan küfür engel anlamayan eski sevgili çeşidi.

(bkz: çok doluyum be sözlük)
    (slave of pain, 30.08.2009 19:20 ~ 19:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil