belki ilginizi çeker
  1. · yaprak dökümü
  2. · eti cin
  3. · bencillik
  4. · çirkef
  5. · ayrılık
  6. · kalbinde yer yoksa farketmez ayakta da giderim
  7. · türk insanında yemek paylaşma mecburiyeti
  8. · seni seviyoruma verilmemesi gereken cevaplar
  9. · ortamda istenmediğini anlamayanlar
  10. · sevinç in önünde buluşup içine oturmayan izmirli
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · uykusu olup da uyumayan insan
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · author gibi erkekler
  4. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · sözlük yazarlarının hayalleri
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · kandaki alkol oranı
  9. · fear factor sosu

yüzsüz  

1. tdk fena saydırmış: utanmaz, sıkılmaz, çekinmez, arsız.
    (aqua, 27.10.2004 17:28)
  2. (bkz: pişkin)
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 27.10.2004 17:29)
  3. (bkz: @2211863)
    (seçtiğiniz nick 50 karakterden uzun olamaz molamaz, 03.02.2008 21:59)
  4. bazı ilişkilerde, "galiba beni değil, halâ onu seviyor" diye düşünmeyen insandır. öylesine yüzsüzdür ki, kendisinin sevildiğine, kendisini inandırmaya çalışır. yüzsüzler, aynı zamanda aptaldır.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 27.05.2008 20:25)
  5. sen to chihiro no kamikakushi filminde vardı bir tane yüzsüz die karakter. açgözlüleri yoldan çıkarır, sonra herkesi yerdi.
    (zarpandit, 19.09.2008 14:02)
  6. ttnet sayesinde benim olduğum şey. bir baktım kotayı güzelce delmişim, "yahu zaten 62 lirayı aşmayacak, sömür sömürebildiğin kadar" dedim kendi kendime ama faturayı anneme açıklama basamağını unutmuşum. sonuç şöyle:

- bu ne bu?! ne yaptın sen? allahım sana geliyorum, bu çocuk beni öldürecek!
    + yea anne yea sana kaç kez limitsize geçelim dedim, değil mi? geçirmezsen böyle olur işte!

"evlatlarından bul" diyor bana. ttnet'in olduğu bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum!*
    (alternatif maliyet, 27.09.2008 14:46)
  7. bütün sınıf gülerken benim d hafif gülümsemem karşısında matematik hocamın bana terbiyesiz yüzsüz çık dışarı diyip dersten kovduğu söz.
    (adrasteia, 08.01.2009 00:11)
  8. ters bir davranış akabinde "sen nabıyosun yea" dediğiniz adam "iyiyim, sağol sen ne yapıyosun" derse; kendisine literatürde yüzsüz denir.
    (mevlüt şekeri hüznü, 24.06.2009 11:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil