ya delilik bu ne demek yahu. faşizm zaten çılgınlık, üstüne bir de bu adamlar eklenince iş çığırından çıkıyor. bire de yükseliyormuşmuş.
haa, hükümetin suçu sonuçta. ileriyi görmedikleri için (daha doğrusu görmemiş gibi davrandıkları için) bu belayı sardılar başımıza. her "ab kriterini" domalarak dilleri sarkmış bekledikleri için, uyuyan belayı uyandırıyorlar. sen "al" dersen adam da sana "ver" der. göz göre göre çıkaracaklar imralı'daki "karbon çuvalı pzvnk"'i, üstüne bir de kahraman yaparlar. hatta hızlarını alamayıp "haritada şurayı sınır olarak kestim,aşağısı bizim" demeye getirecekler açık açık.(babayı alırlar)
(bkz.
3 ün 1 i)
herkes adam gibi dursun yerinde. sonra "biz mazlumuz,ezilmişiz,insan hakkı nerede" diyorlar. eğer hayali bir yerin kurulması gibi çalışmalara(hadi biz içinde olmasak neyse) bizi de dahil edersen tabi ezeriz adamı!! bunun ne faşizmle ilgisi var ne de nefretle.o terimler,onların suçlama için kullandığı maske sloganlar.
şimdi sen benim evimin orta yerinde halay tepeceksin, sonra "biz burayı beğendik,ya senin şu oturma odasındaki duvarı yıkıp bizim daireye eklesek" diye teklif sunacaksın(bu adamlar bu apartmanda bile ikametgaha sahip değil ne dairesi), sonra ben "hassiktir ulan ordan" deyince acımasız ev sahibi olacağım. hatta gidip senin halay mendilini(imralı'daki ....) elinden alınca gidip karakola (aihm) şikayet edeceksin.
eh kusura bakma ama (bkz.
bi sktir git) artık istersen.