bu devletteki seçimlerde en önemli seçim vaati sizin için herkesle seks yapacağım olur. normal devletlerin aksine devlet başkanının bayan olma ihtimali çok yüksektir.
(camel, 13.01.2009 22:57)
"para birimi de
meni olsun bari olmuşken" dedirten ütopya.
"
sermaye mülkün temelidir" mottosuna sahip olasıdır.
içişleri bakanının seçiminde çok kan dökülür bu memleketin.
kimsenin vergi borcu yapmak istemeyeceği yönetim sistemidir.
tc anayasası için suç teşkil etmektedir.
resmi gazete olarak da (bkz:
playboy dergisi)
(soyut, 13.01.2009 23:25)
yönetimdekilerin devleti sike sike yönetmesine sebep olacak girişimdir. seçimlerin ne türlü yapılabileceğini düşünmek bile istemiyorum.
*
bayrağı beyaza bulanmış bir şekilde; ======0
şöyle dialoglara yol açabilcek bir hadise olur;
memur çocuğu ve arkadaşı...
+oğlum yönetim şekli değişiyor lan yaşadık huhuv!
- aa nasıl değişir ya durmadan parayı da değiştiriyorlar zaten...ne olucakmış?
+ya sikitir git! seksle yönetilcekmiş bu devlet artık!!
-ahah valla hiç şaşırmadım hiçbir değişiklik olmaz merak etme... benim anamı yıllardır sikiyolar!!
+...
edit:memur çocuğu olanlar yanlış anlamasın bu giri devletimizin bizi soktuğu durumun ne kadar trajikomik olduğunun kanıtıdır.
insanlar bu yaratıcılıklarını derslerinde kullansalar eminim daha iyi yönetilir o devlet.
(eolys, 13.01.2009 23:31)
"kırbaç mı istiyorsun, al sana kırbaç" - millet
bahçeli, bir miting
(camel, 13.01.2009 23:32)
türk! öğün, çalış, güven, seviş
cumhurbaşkanı da manukyan olurdu heralde
(bkz:
orgy)
(bkz:
orgistan)
halkı sike sike yönetmeyi amaçlan bir devlet kurmaktır. ki biz buna
diktatörlük de diyebiliriz.
çabuk kurulmasını arzu ettiğim devlet.zira türkiye'deki abaza kitleyi de buraya ihraç eder para kazanırız...
flaş flaş flaş sizi avrupa birliğine almayız diyen avrupa birliği dönem başkanı merkel e sike sike alacaksınız lan diye tepki gösteren başbakan recep tayyip erdoğan merkeli tuttuğu gibi odaya atıp .....
2 gün sonra;
flaş flaş flaş türkiye'nin resmi olarak avrupa birliğine kabul edildiği açıklandı. açıklamada söz alan merkel türliye'yi seve seve kabul ettik dedi....