xuqa   

adana çık aradan

1. her gün yağan maillere bakılırsa hi5'ı geçiceğe benzer sanal komünite.
    (culdesac, 05.06.2006 22:38)

2. baya baya üye edindi kısa zamanda. yalnız peanut kalmayınca kasanızda baya bi kötü oluyor. dileniyorsunuz elalemden. üretmeyen, kendi kazanmayan sömürgeci durumuna düşüyorsunuz.peanut kazanmak için davetiye yollamak gerekiyormuş, tabi davet edilenlerin de kaydolması.
    bi de tickle denen bi tuş var ki kısır döngüden başka bişey değil. ayıptır söylemesi bi sen tickle yapıyorsun bi karşındaki. devamlı sürüyor bu.

bu kadar bahsettikten sonra adresi de yazalım.
    http://www.xuqa.com
    (culdesac, 29.06.2006 01:07)
  3. (bkz: zoka)
    (bkz: serbest çağrışım)
    (the nova, 30.06.2006 21:48)
  4. poker olayıyla şenlenmiş site.
    (apoptosis, 04.09.2006 16:23)
  5. (bkz: suka)
    (azureel, 04.09.2006 16:34)
  6. ne zamandı hatırlamıyorum ama geçenlerde bir gün "itü abazan yuvası" gibisinden bir başlık açılıp ayrıca bir de anket eklenerekten itülülerin hepsinin abazan olduğunu savunan bir sürü tiple upraştırmak zorunda kalan site.
    (skyish, 04.09.2006 16:54)
  7. yonja'nın eline veren sitedir, konsept konusunda şu anda 1 numara olan arkadaşlık sitesi aynı zamanda.
    (nejoe, 05.09.2006 02:03)
  8. pokerde kaybettikten sonra sinirlerinize hakim olamayıp diz üstü bilgisayarınızın ekranını kırmanıza neden olabilecek bir arkadaşlık sitesi.yaşanmış bir olay konsept olarak diğer arkadaşlık sitelerinden pek farklı bulmadıgım ama poker olayıyla bu tarz sitelere yeni bir soluk getirmiştir.
    (ikincimertebe, 14.12.2006 20:26)
  9. yakında yonjadan farkı kalmayacak olan arkadaşlık sitesi.
    (cyan, 01.01.2007 18:45)
  10. yonjada gold üyelik gerektiren online insanları ve profilinize kimlerin baktığını görme, sınırsız sayıda fotoğraf yükleme ve mesaj çekme gibi özellikleri ekstra bir sey istemeden sunan arkadaşlık,eğlence ve oyun sitesi. level 10 olanlara da 1.000$ verdi gerçekten. yakında pokerin yanında tavla da gelecekmiş.
    (1 ocak 2006, 01.01.2007 18:58 ~ 19:00)
  11. insanları arkadaşlık sitesi bahanesiyle kumara* teşvik eden sözde yer. sitede bulunan reklamların tamamının kumar sitesi reklamları olması da cabası.

kişilerin peanut * kazanmak amacıyla deli gibi poker oynaması sonucu, bak olum ben bütün peanutları kazandım, gerçek parayla da oynarım kazanırım tarzı diyalogların dönmesine sebebiyet verir.
    (bonjurkes, 01.01.2007 18:58)
  12. kesinlikle bağımlılık yapan bir site.fıstığına kumar oynamaktan zevk alamayan arkadaşlar için bir üst seviye gerçek parayla oynanan kumardır.kullanıcıları reklamları izleme karşılığında ödül alırlar.mıt den böyle lüzümsüz bir fikir çıkabileceği aklıma gelmezdi. türkçe karakterlerle problemi vardır fakat kullanıcılarının çoğu türkdür.uzak durulması gereken bir site.
    (paragraf, 13.01.2007 20:46)
  13. haftalık 2 ytl ye silver account olayını getirmiş sitedir. bunun getirileri:
    -hesap alındığında 5000 fıstık, haftalık
    -doksan çeşit madalyadan üçü
    -üzerindeki yazıyı belirleyebileceğiniz madalya
    -%25 daha hızlı level atlama

kumar sitesi olma yolunda bir adım daha atmıştır. yine de net üzerinden poker oynamanın eğlenceli yoludur.
    (bedford, 26.04.2007 22:45)
  14. an itibariyle çok da güzel gittiğim iki bin küsur peanut kazandığım bi oyunda, tam da full house luk bi elim varken yani tam kazanmışken birden oyun oynanılan odadan "tesadüf eseri" düştüğüm site..girdim tekrar odanın sahibi oyuncular diyo "olur öle şeyler" . ulan ulan..
    (bkz: öfkeyi sözlüğe kusmak)
    (janhuntelaar, 08.07.2007 02:09)
  15. poker oyunuyla kişi çeken,insanların fıstık almak için adeta dilendiği,birsürü abaza ve tikinin bulunduğu arkadaşlık sitesi.
    (sleeping with ghosts, 14.08.2007 19:18)
  16. fıstıklarla poker oynanan yonja kıvamında bir site...
    (seqtomik, 28.08.2007 16:26)
  17. öyle berbat bi site ki all in yok diyo kuralda, ama adam all in yapıyo çat kartlar açılır açılmaz ve bu şekilde insaı çıldırtmayı başarıyo.
    not: all in yaptım ben de tabe gaz adamım ya, fıstıkları sıfırladık iyi mi.
    (tashicardi, 17.09.2007 02:19)
  18. ilişki bitiren, yuva yıkan site. erkekler "poker oynuyoruz" diyerek, peanut kazanmak amacıyla gece yarılarına kadar ne idüğü belirsiz dişilerle fingirdemekte, love, hug, kiss, vs. yollamaktadır. hele bir de ilişkide olmasına rağmen sırf daha fazla arkadaş edinebilme amacıyla profilinde yalnızım seçeneğini işaretleyen erkekler vardır ki onlara söyleyecek laf bile bulamıyorum. bunların bir üst modeli olan erkekler ise kız arkadaşlarının kişisel bilgilerini, resimlerini, vs. kızdan habersiz kullanıp sevgilisinin üzerinden peanut kazanmaya çalışırlar. kızlara tavsiyem, eğer sevgilinizin ya da sevgili adayınızın xuqa hesabı varsa ya hemen kapattırın ya da kaçarak uzaklaşın o ortamdan. zira bu site tüm çiftlere hayırdan çok şer getirmiştir.
    (morwen, 17.12.2007 19:05)