|
|
- lazca da zayıf manasına gelen, ximxili diye yazılsa da himhili diye okunan, zayıf bi insan olan benim, yeni nickim.
- pastayla ve fotoğraf makinesiyle zirveye* gelen, maçtan önce "oyna oyna" diye tempo tutmama rağmen kenarda kırmızı burunlu üşümüş genç modeli çizen bayan.
- (bkz: @306832)
- dost. sağlam insan.
susarak tanımlamak istediklerimden...(siyah, 20.12.2006 19:41 ~ 19:41)
- (bkz: üşenik kaçık)
- zirvede bana düzenlediği surpriz doğumgünü organizasyonu ile(ilk kez olmamasına karşın) birkez daha şaşırmama neden olan değerli,beyaz,zayıff,akıllı,sanatsever insan..
acımız oldu çok oldu
iyiki oldu
iyiki oldu
iyiki varsınn(pilat, 04.01.2007 20:17 ~ 05.05.2007 01:41)
- yanyana geldiğimizde,dünyayı baştan aşşağı rengarenk boyayabilecek enerjiyi hissettiğim,ilginç insan.kardeşim...
- kızdırmaktan zevk aldığım (sanata bilerek bok atarak) , ablası ve kardeşinin işi gücü bana laf sokmaya çalışmak olan,cadı ve tatlı harbi şahsiyet.çok severim kendisini.ok tmm öptüm byes.anladın sen onu*
edit:kızgınlığım geçti.psikopatın önde gelenisin ayarmatik sözlük gankam.ley ley smi smi smiley..
- nick altımda bana seri halde ayar vermesini istediğim yazar.(bkz: noluuur)
- hayatımda tanıdığım gördüğüm en iyi kalpli en güzel en mükemmel insanlardan bir tanesi * .yeri geldiğinde çok olgun bir insan olup fikir alabildiğiniz yeri geldiğinde yaramaz afacan bir kız çocuğuna dönüşen(paspasın altına sakla çabuk çabuk * ) ufacık tefecik ama içi bi dolu turşucuk yüce insani varlık.
(bkz: kelimelerin yetersiz kalması)
- kendi saçını pek bi güzel kesebilme yeteneği olan gerçekten arı**
(siyah, 03.03.2007 04:34)
- organize ettiği zirvelerde bir başka heyecanla koşuşturan, aman yerdi, aman resimdi, aman gelenler gidenlerdi diye eli ayağına dolaşan güzel insan. evet, evet öyle.
(dna, 24.04.2007 22:46 ~ 22:47)
- zimzili dendiğinde benim nickimin söylenişi himhili diyen annesinin kuzusu kardeş arı.
- 1000 giride kendini sınırlamış sinemacı arı.
- istatisklere göre aksiyon dolu ilginç bir şahsiyet,şöyleki;
[-] katıldığı zirveler (13)
[-] katılacağı zirveler (1)
[-] organize ettiği zirveler (4)
bir diğer ilginç yönü ise şu vakit itibarı ile;
toplam giri : 24
kendi sildiği : 1036
son 1 ay : 1
son 1 hafta : 1
son giri : 5 gün önce
edit;2007 mayıs ayı istatisklerine göredir.
- beni en iyi şekilde tarif etmiş kişidir, tebrik ediyorum (bkz: @908673).
- hep gülmesi gereken yazar. *
- kendisiyle bugün tanıştığım biraz suskun, biraz konuşkan, kahkahası çok şeker olan güzel yazarımız.
- en sevdiği işin, en iyi öğretilen bölümünde, evine çok yakın üniversitede öğrenecek kişi, çok şanslı, çok yetenekli. başarılarının devamını diliyoruz. ordan da atılma bak.
(milwaukee, 19.09.2007 11:14 ~ 06.04.2008 23:59)
- hanım hanımcık yazarımız. nargile zirvesine geç katıldığı için tabu oynarken kuru fasulye oldu ama halinden memnun gibiydi
- nickini ne zaman görsem, nasıl okunduğunu merak ettiğim yazar nickiydi ki nick altına bakmak aklıma gelmemişti öğrendik. öğrendik dediysek şimdi sorsanız telaffuz edemem.
- lomo dan habersiz fotoğrafçı. *
|