görseller
xanobachewsky 

belki ilginizi çeker
  1. · joe
  2. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  3. · çıksa best seller olacak kitaplar
  4. · merak gıdıklamak
  5. · yaran diyaloglar
  6. · kırım tatar türkleri
  7. · yaran postane mesajlaşmaları
  8. · büyük eşittir
  9. · sofrasında bulunmak istenilen şahsiyetler
  10. · yaran duyurular
gündem
  1. · boylumlama
  2. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · geniş aile
  7. · aşk
  8. · çocuğuna eski sevgilinin adını vermek
  9. · merve yi tavla

xanobachewsky  

1. sonu mutsuz biten şahsi bir ütopya, dayatılan bir hakikatten daha güzeldir.

(bkz: joe)
    (xanobachewsky, 26.03.2009 22:48)
  2. güzel insan (güzel derken yazar burada ruh güzelliğinden sözediyor). lakin şansı bir türlü yaver gidememiş, "aşkta kaybeden kumarda kazanır dostum" denesice, memleket ve bölge itibariyle hemşehri tanımı içerisinde kendine yer bulan aklıselim kişi.
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 27.03.2009 09:00 ~ 09:01)
  3. güzel ve zeki kadınların varlığına inanmayan, kendisine hiç denk gelmemişse durumuna gerçekten üzüldüğüm, dışardan hırçın gibi görünen ancak iki güzel kelimeyle rahatça bağlayabileceğiniz, herşeye rağmen girilerini beğendiğim ve takip ettiğim nesildaşımdır kendileri.
    (breeze84, 20.06.2009 20:12)
  4. başıma iş açmış bir yazar.

öyle sataşayım dedim yazdığı bi giriden ötürü, sonra işler değişti, elimde patladı sataşma, şimdi burdan ayrıntıları vermeyim. sonra tanıştık falan, sonra selam yolladı birilerine. benim yazar sınıflandırmada ilk kriterim nickinin yazıldığı gibi okunmasıdır, nicki yazıldığı gibi okunmayan yazarla pek yüz göz olmamaya çalışırım, bu yazarın nicki bırak okunmayı yazılmaz bile, ezberleme olayına girmiyorum bile, yazamadığım şeyi zaten nası ezberleyeyim. ama konuşmasını bilen, kibar ve efendi biri benim gördüğüm kadarıyla. burdan da sıkılıp gitmez umarım. yani geri gelecekse gidebilir aslında hem eli yüzü düzgün bi nick alır belki, bu yaşlı çocuğu da yormamış olur. (msnde olsaydım çok pis gülen surat kordum buraya, normalde burda da gizli bakınızla koyuyodum ama uzun zamandır bıraktım, yanlış hatırlamıyorsam gizli eş cinsellik belirtisiydi o da)
    (yaşlı çocuk, 05.07.2009 03:03)
  5. uzunca sayılabilecek bir süre nick tartışması yaptığım yazar.
    iyi bir kişilik sanırım.
    nicki tuhaf bisey ama benimkini kötü bulmuştur halbuki nickim felsefemin eseridir. biraz erkek işi ama;
    basit iş, temiz iş..
    yolu açık olsun.
    (eliiffff, 13.09.2009 23:46)
  6. sağ gösterip solundan geçiceğim sonrada ronaldinho hareketi yapıp afallatmayı planladığım olmadı hagi hareketi ile kendisini geçeceğim yazar.
    (sleepyhead, 28.09.2009 22:50)
  7. ne güzel günlerdi be..

kütahyadaki en güzel içki sofralarımızın baş konuğu, seferoğullarının yılmaz savaşçısı, rahmetliyle* beraber kaldığım evin önüne spreyle hakkımda küfürlü sözler yazmış olan, gazili aslanların en aslanı, uzun bir süre sonra sözlükte bulduğum canım kardeşim..

ulan anlatacak o kadar çok şey var ki. özledim be o günleri...

keşke...
    (psndyz, 03.10.2009 02:36)
  8. herşey hem zeki hem güzel olmamla başladı. uzunca bir süre inanmadı buna ama nihayet tatlıya bağladık olayı. sözlüğün vazgeçilmezi o benim için. muhabbeti ve girileri güzel insan en yakın zamanda bir zirvede buluşmak dileğiyle...
    (breeze84, 09.10.2009 15:47)
  9. doğum günü çocuğu olan, bu nedenle dünkü zirveyi satmasını kısmen affettirmiş yazar kişisidir. nice mutlu yaşlar geçirmesini dilerim, sakaryada karşılaştığı arkadaşlarıyla.

(bkz: kız tribi)*

(bkz: zirvede daha güzel kutlardık)*
    (buzdan yıldız, 10.10.2009 14:34)
  10. doğum günü tebriklerini ne kadar sevmese de, buradan pas geçemeyeceğim yazar. iyi ki doğmuş, ön yargılarından kurtulduğu, herşeyin gönlünce olduğu güzel bir yıl onun olsun.

(bkz: bırak gel herşeyi ben kaçmaya hazırım)
    (breeze84, 10.10.2009 14:59)
  11. yollarını dört gözle beklediğim yazar. artık açılsın şu neti lütfen.
    (breeze84, 30.10.2009 20:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil