belki ilginizi çeker
  1. · fallout 3
  2. · terazi burcu sözlük yazarları
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  5. · thierry henry
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · ismail yk
  8. · cosmopolitan okuyan erkekler
  9. · son bir sigara

xaladin  

1. yabancı diziler hakkında uzuuun uzuun yazılar yazabilen, oyunlar hakkında engin bilgisi olan dördüncü nesil genç yazar. ve çok iyi bir arkadaş.
    (korialstrasz, 23.03.2007 21:16)
  2. (bkz: paladin)
    (damned, 25.03.2007 15:26)
  3. nintendo ds hakkında yazdıklarını okuduktan sonra bir sony fanboyu olmadğı açıkça belli olan yazar. her iki konsol üreticisine de objektif yaklaşabilen ve hangisinin daha iyi olduğunu kendince tartabilen yazardır. nintendo ds üzerine yaptığı yorumların sonuna kadar arkasında olup bir gaz ile ds * almamak için kendimi zor tutuyorum. ayrıca beraber oynamaya çalıştığımız resistance: fall of man'de * easy'de olmasına rağmen çok kötü bir şekilde madara olmuşuzdur. anca nba 2k7'da acısını çıkarmıştır.
    (korialstrasz, 25.03.2007 20:29 ~ 20:31)
  4. (bkz: taste-o-meter)
    (steel, 27.03.2007 13:00)
  5. kendi başlığına bir şeyler yazabilecek kadar megaloman insan. hatta şu ana kadar en uzun giriyi yine kendi yazmış. çok ciddi bir şahsiyet olmakla birlikte bulunduğu ortamların müziğini tek bir bakışla değiştirebilme yeteneğine de sahiptir aynı zamanda. manowar çalan bir cafede, herkes gülüp eğlenirken bir anda müziği anathema'ya çevirip "ben eğlenmiyorsam siz de eğlenemezsiniz" felsefesini yaymıştır. böyle de garip bir insandır işte.
    beri yandan da korkulası bir kişidir, zira yazdığı bazı senaryolar gerçekleşmiştir, gerçekleşecektir, gerçekleşmemelidir ama gerçekleşmektedir. kendisini rdx'e havale ediyorum.
    (steel, 03.04.2007 02:11)
  6. yazar mazar değildir. insanı eminönü iskelesi önünde diken bir insan yazar olamaz.
    (steel, 03.04.2007 21:10)
  7. her konuda ezdiğim adam. oyun yaparız, kodunu ben yazarım. site yaparız; yazılarını ben yazarım, logosunu ben yaparım. ne bileyim, bir şey yaparız fikir benden çıkar. ama gel gör ki sağda solda xala lehine propagandalar sürmekte. ben de genelde çırak konumunda kalıyorum tabi.

ortalamanın üstünde bir yazarlık yeteneği bulunmakta. şu an webden dağıtılacak olan bir çizgi romanın fikir kuruculuğu ve senaristliği görevlerini üstleniyor. ayrıca hpnin reklam konulu yarışmasında da ilk ona girmeyi başarmış.

yine de eziyorum.
    (falanca, 20.03.2008 23:06 ~ 23:07)
  8. her şeyden önce, o bir profesyonel oyuncu...
    (itülmüş, 15.07.2008 13:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil