belki ilginizi çeker
  1. · x yaz y ye kısa mesaj gönder z cebinize gelsin
  2. · dünyanın en mükemmel üçlüleri
gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · yaran diyaloglar
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · öğretmenler günü
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · beşiktaş
  8. · ertem şener
  9. · o

x y z  

1. nasıl ki türk eğitim sistemi ali'ye topu tutma görevini vermiştir, bu arkadaşlara da bilinmeyen olma, denklemlerde bulunma görevlerini yüklemiştir.
    (bkz: ukteydim doldum)
    (hanspeterberigel, 05.06.2006 01:44 ~ 15:41)
  2. görürsem ağzını burnunu kıracağım, tekme atıp kaçacağım ve densiz densiz gülerek koşa koşa uzaklaşacağım arkadaş grubudur bunlar...
    (skuba, 05.06.2006 04:37)
  3. kendileri mr and mrs brown'ın matematik öğretmenliğinde okuyan üçüz kızlarıdır, üçü de aynı bokun suyudur.
    (chaghdash, 05.06.2006 04:45)
  4. y ve z'yi bir nebze anlardım ama x'e bir türlü alışamadım, burada ibnelik kokan x harfidir, evet ...
    (skuba, 05.06.2006 04:51)
  5. koordinat sisteminin üç ekseni.
    (chrystal, 05.06.2006 08:10)
  6. (bkz: r fi teta)
    (bkz: r teta z)
    (azwepsa, 05.06.2006 10:27)
  7. lokal kartezyen koordinat sisteminin bileşenleridir. bunların bebekleri vardır, birim uzunlukta, i-j-k diye. her vektörün içine girer, mutlu bir aile portresi çizerler. bu vektörcükler kavga ederler arada bir, i ile j çarpılır, bi bakarsınız aradan k çıkmış, k ile j çarpışmış aradan ters dönmüş i çıkmış filan. ilginçtir, baş belasıdır. (bkz: vektörel çarpım)
    sonradan küresel koordinatlar çıktı tabi, bunlar alındılar, küstüler... son demeçleri "siz misiniz bizi kullanmayan, başınıza küresel koordinatlar düşsün e mi" olmuştur.
    hakikaten de küresel koordinatlar 3 atom bombası etkisi yaratır bünyelerde. görüldüğü yerde vurulması gerekir.
    (bkz: gelen gideni aratır)
    (misuf, 13.11.2006 11:12 ~ 11:13)
  8. denklem kurulacagı zaman en cok yazılan bilinmeyenler.
    (sailormoon, 04.02.2009 21:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil