belki ilginizi çeker
  1. · sevgiliyi güldüğü yerden öpmek
  2. · duyuru ve nick uyumu
  3. · yaran duyurular
gündem
  1. · prison brake
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · electro harmonix
  9. · divx indirilen siteler

x sonsuzdan dönerken  

1. yepyeni, bir altıncı nesil yazar.

(bkz: hoşgelmiş)
    (mücrim, 14.04.2009 04:35 ~ 04:36)
  2. 1/x te döner. dönmezse de dönderttiririm ben. döner. sonsuzdan dönerken sıfırda durursa eleman 1/x=0 olar. hoşgeldin bi' de.
    (8yaşındaysanızveaşıksanızhayatgerçektençokgüzel, 14.04.2009 05:16)
  3. gece gece muhabettiyle şenlendiren altıncı nesil yazarımız. hoşgelmiş diyorum ve 1999uncu girimi kendisine nickaltı olarak yazıyorum. çok heycanlandım lan, 2000 olcak bi sonraki giride.

sildiğim girileri sayarsak 2000. girimi gireli aylar olmuş yalnız. böyle de malım ben. neyse altıncı nesil yazarımız diyordum, evet hoşgelmiş. the big bang theory takipçisi bir de. beni izlemeye devam edecek gibi duruyür.

(bu da yazdığım en tırt nickaltı giridir heralde, editlerim bunu ben gündüz gözüyle)
    (yata yata paslandık, 14.04.2009 05:42 ~ 05:43)
  4. (milkyway, 14.04.2009 08:22 ~ 08:23)
  5. bello mu bella mı karar veremediğim yazar.. nesildaşım.. kısmetse yazın ev arkadaşım olacak şahıs.. bi de çok güzel..
    (suursuz, 18.04.2009 23:05)
  6. ikinci kez başlık altına giri yazdıran şahsiyet.. öyle ki çok uzun aylar sonunda buluştuğumuzda etrafımızdaki arkadaşları siz nerden tanışıyorsunuz dediklerinde ve de cevabı öğrendiklerinde ağızlarının açık kalmasına kıkır kıkır beraberce güldüğümüz biricik arkadaşım.. hayatımızda ilk kez yanyana karşı karşıya gelmiştik belki ama 3-4-5 ay içinde o kadar çok şey paylaşmıştık ki (ki bu tamamen samimiyetinden kaynaklanıodu bu şahsın) arkadaşları bizi senelerdir arkadaş olan iki insan sanmışlardı.. gerçeği öğrendiklerinde ise ağızlarına sinek girmişti.. ayrıca resimlerden çok daha güzelmiş.. çok da güleryüzlü.. çok da sevimli.. çok da başarılı.. bir de yazın ev arkadaşım olacak kişi.. massimoya selam ilet benden, sonsuz..
    (suursuz, 17.05.2009 19:09)
  7. vermiş olduğu duyuru ödevi içindir.. lütfen yardımcı olunması gereken arkadaşımızdır.. hocası da yabancıdır.. ona göre adam akıllı bilgiler verilmesi gereken ödeve sahip erasmus gencidir..
    (suursuz, 08.06.2009 00:48)
  8. matematikte sıkça kullandığımız bir deyimi güzel yorumlamış nickine koymuş. tekrar gelsem alacağım nicklerden biridir efendim, selam ederim.
    (cd temizleme bezi, 05.07.2009 17:42 ~ 17:42)
  9. aslında dün yani 11 kasımda doğumgünüsü olan canım arkadaşım.. affeder mi acaba dün kutlayamadım diye, bilemiyorum.. ama onu tanıdığım için mutlu olduğumu bilmesini istiyorum.. nice nice mutlu yıllar sonsuza ulaşabilmiş x'im..biz giderken sen o yolları geri dönüyordun değil mi?!

buon compleanno!!
    (suursuz, 12.11.2009 22:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil