|
|
- genelde güzide ülkemizde yeni akım yarattığı sanılan, değişime uğradığı düşünülen birçok şey için tanımlayıcı söz öbeği. misal;
a: evet sayın seyirciler. bugün yanımızda aloe vera var. aloe vera albümüyle bu yaza damgasını vuracak.
av: evet. gerçekten üzerinde çok çalıştık. emek harcadık. 2 yıllık bir süreçten geçtik. güldük, ağladık. blendax, dove gibi bu sektördeki duayen isimlerle çalıştık. onlardan birşeyler öğrendik. bu yaz albümüm bodrum sahillerinin vazgeçilmezi olacak..
a: umuyoruz aloe vera.. evet az sonra aloe vera'dan bir şarkı dinleyeceğiz. ama önce bir bakalım; seyircilerimiz neler diyor bakalım?
b: vallaha ben aloe verayı 2000den beri takip ediyorum. bana sorarsanız aloe vera kendini çok geliştirdi. artıdan maganzin haberlerine hiç konu olmadı. sessiz sakin bir yaşamıyla 70 milyonun sevgilisini kazandı.. bik bik bik bik!!
veya;
x: lan halil. olm şu arabaya bak. 3 saniyede 200 km hıza çıkıyormuş!!
y: oha lan dur bi bakayım. şahin değil mi bu?
x: evet abi. e tofaş kendini çok geliştirdi. bu sektörde duayen oldular. her motorlarında fabrika çıkışı turbo injeksiyon var. 80 derecelik yokuşu saatte 260 km hızla çıkabiliyor bik bik bik!!!
olmadı bu;
c: oha göte bak!!!!
d: hey yavrum hey bee..
c: olm bu melis kendini çok geliştirdi. benden sana söylemesi.. kaçmaz bu hatun.
d: kaçmaz abi. ben de kendimi çok geliştirdim. kikiki..
(bkz: gider)
|