wykka   

adana çık aradan

1. wicca sözcüğünün ortaçağ ingilizcesi'ndeki yazılışı.
    (wykka, 05.03.2007 00:42)

2. dördüncü nesil yazar, hoşgelmiş.

-saygı mode on-

evvela boating for beginners adlı roman ile ilgili girisi dolayısı ile, bu romanın geçtiğimiz günlerde, hacettepe ingiliz dili ve edebiyatı öğrencileri tarafından sahnelenmesinden yola çıkarak, kendisi ile bölümdaş olduğumuz kanısına vardım. daha sonra; kendisinin girilerini inceleyediğimde ise, bölümdaş olmaktan öte, bizzat saygıdeğer bölüm hocalarımızdan biri olduğunun idrakına varmış bulunmaktayım.

oysa, ne güzel, "öğrenci arkadaş" düşüncesi ile "hacettepe'den mi?" gibi laubali bir mesaj atmıştım kendisine, korkuyorum.

ek: hatta, daha gittikçe, bizzat bu romanı uyarlayan kişi olduğu kanısına varmaktayım.
    ek2: tahmininde yanılmışım, fakat kendisi bölüm mezunlarımızdan birisi imiş.
    (thedewil, 14.05.2008 20:04 ~ 20:48)
  3. yardımsever, şeker bir sözlük insanıdır.
    girilerini ilgiyle takip etmek istesem de hızına yetişememekteyim. durunuz lütfen ey yazar!
    (carpathia, 14.05.2008 23:36)
  4. süper bir dost olan dördüncü nesil yazardır kendileri. şu sıralar eserlerini yayınlamakta olduğu blogunu, kendi web sitesine taşımanın heyecanını yaşamaktadır. tahmin edilebileceği üzere çok sağlam bir yazım yeteneğine sahiptir. sinirlendiği zaman insanların yüzünü hiç tınmadan cimcirebilir. ayrıca çok iyi ingilizce konuşması, ingilizce öğretmeni olmasından değil, dile karşı çok yatkın olmasından kaynaklanır. sağlam bir johnny depp hayranı olan gotik bir kardeşimizdir.
    (syntaxerror, 17.05.2008 17:59 ~ 18:02)
  5. ruh ikizidir, sevgi pıtırcığıdır, telepatik güçleri olduğundan şüphe edilmektedir.
    (madam sosotris, 27.05.2008 14:43)
  6. bir kere gördüğünüzde aklınıza kazınan, birkaç cümleyle içinize dokunan, tesadüfi bir şekilde hayatınıza girerse çıkmamasını umacağınız güzel insandır. she is suddenly beautiful diyeceğim. daha ne diyeyim? *

(bkz: mr jones)
    (zinkafnun, 27.05.2008 23:15)
  7. ruhumun "süfriz" yumurtası, hapis ol'dan hafsol'a giden yolda koluna girdiğim gökkuşağı kıraliçesi, kavunlu vin cent ortağım ve ironik yengeçle kinayeci deniz yıldızının aşkına en çok sevinen sevgi kelebengim.
    (tyra desalvo, 09.06.2008 02:59)
  8. "öğretmenim canım benim
    seni ben pek çok pek çok severim
    sen bir ana sen bir baba
    her şey oldun artık bana"

demek istediğim canım insan. gerektiği anlarda öğretmen sesi ile müdahale etmekten asla çekinmez, tokat bile atabilir. otokontrollü ve mantıklıdır. yanınızda olduğu takdirde kurtarıcınız olacaktır.

yeniden görüşmek temennisi ile...
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 22.06.2008 12:45)
  9. hayallerimdeki mesleği yapan insan... iyi ki tanışmışızdır...
    (hypnotica girl, 22.06.2008 12:47 ~ 12:48)
  10. mesafeler şöyle dursun, gönüller bir olsun diyerek ince mesaj göndermek istediğim yavrucaktır. "yahu wykka, ben niye her olana bitene bu denli şaşırıyorum? ne olacak benim bu halim?" diye de sormak istiyorum kendisine; belki bi yardımı dokunur.

(bkz: medet ummak)
    (bkz: bana bi yardım etseniz)
    (bkz: suçtan arınmışlık)
    (zinkafnun, 22.06.2008 16:36)
  11. canımın* canı,sevdiceği... mutlu olmasını yürekten dilediğim ve tanışabildiğime şükrettiğim ayrıca* hoşgelmesinin yanısıra uzunca bir zaman yakınımda kalmasını da istediğim. hoşgeldin...
    (toşdidi, 22.06.2008 18:45)
  12. meslektaşım, canım arkadaşım. ilk tanıştığımda benden bu kadar farklı bir insanla bu kadar iyi anlaşabileceğim aklıma gelmezdi hiç. ama onu tanıdıkça o kadar da farklı olmadığımızı anladım ve o kadar çok şey paylaştım ki... iyi ki tanımışım seni. cheers baby...
    (gail, 22.06.2008 19:31)
  13. bir insan yaptığı işle bu kadar mı bütünleşir dedirten insan. bazen anlayışlı/sevecen bazen sert...tanıştığıma memnun olduğumdur.
    (power of the right, 01.07.2008 20:53)
  14. en zor anların en sağlam dayanağı. "sevgi neydi? sevgi emekti!" sözlerini bunca yıl sonra anlamamı sağlamış, sevginin gerçekten emek olduğunu bana ispatlamış kişidir. sertliğinin altındaki masumluğu, ağırbaşlılığının altındaki karakteri, cadılığının altındaki melekliğiyle her zaman aranılan kişidir. (hoş ben aramıyorum zira kendisi yanıbaşımdadır. siz de benim aranılan kişidir dediğime bakmayınız. aramayınız, sormayınız! *) zekası ve yazdıklarıyla zor şaşıran beni bile şaşırtmış: "ulan bu kelimeler bu kadar ahenkle nasıl bir araya getirlebilir ki?" diye sormama sebebiyet vermiştir. *

scrabble ve tavla oynamayı beceremeyen, dart konusunda ise direkman şahsımı tarumar etmiş kişidir.

(bkz: sevdiceğe giri girerken heyecanlanmak)
    (bkz: yirim yirim)
    (bkz: bi öpiim lan)
    (syntaxerror, 02.07.2008 12:10 ~ 06.07.2008 15:45)