yanlış saymış olabilirim ama galiba 46 adet w harfinin yanyana gelmiş halidir. başka da açıklaması yoktur. buna açıklama yapmak bile en az kendisi kadar saçmadır. hay allah beni kahretmesin emi. şu sözlüğe inanılmaz bir bilgi kattım ağzıma tüküreyim.
ek: bu inanılmaz engin bilgimi sizinle paylaşırken küçük bir hata yapmışım, zaten başta da söylemiştim yanlış saymış olabilirim diye, dünyayı kurtaran adam uyarısını yaptı, boşluklarla beraber 49 karakter oluyormuş. 45 w imiş.
eğer yanlış hesaplamadıysam; geçen haftanın en kötü girilerine rezervasyon amaçlı açılmış sözlük sikertecidir. geçen haftaya rezervasyon mu olur lan, ne şirin bir anlatım bozukluğu bu böyle. yirim.
eğer hesaplasaydım, şunu da bulurdum; "bir daha görmeyeyim" özelliğini en çok kullandıracak şeylerden biri olacağını da bulabilirdim. neylerden? onlardan, senden benden bizden.
biraz daha sıksam, farklı tanımlar da getiririm. boylumlarım, enlimlerim.
örnek verip rencide etmek istemem, ama; vuvuzella tınısıdır.
kara sinek vızıltısı da olabilir. bok sineği de iyi aslında.
eğer yanlış hesaplamadıysam, allah belamı verecek.
doğru hesaplandıysa neyse de eğer yanlış hesaplandıysa sözlükte başlık yapılması halinde boku bokuna sol frame'in amına koyacak hededir en çok ona yanarım.
edit: son gelen haberler doğrultusunda doğru hesaplansa da koyuyomuş.
içindeki tek v harfini bulanların üstün zekaya sahip olduğu iddiası ortaya atıldıktan sonra; deneklerin %89 unun başlığa tekrar bakıp v harfini bulmaya çalıştıklarını ortaya çıkaran bilimsel araştırma.
"\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/" serisinin küçük harflerle yazılmış hali. çoğenteresan.