|
|
- (bkz. itü otomasyon sistemi)
- her yıl kayıt dönemi ziyaret ettiğimiz güzide(!) site.şu an arka plan olarak (bkz. galileo galilei)
- (bkz: http://www.sis.itu.edu.tr)
- itüde verilen tüm derslerin kodlarının ve içeriklerinin öğrenilebileceği bir internet sayfasıdır.
- kurtlar vadisinin puslu havasının yanında günlük güneşlik kaldığı sis...
(skuba, 30.01.2005 02:21)
- sisteme giriş linkinin çalışmasının tamamiyle şansa bağlı olduğu site
- önce www.itu.edu.tr adresine gidip, oradan öğrenci işleri otomasyonu linkine tıklanarak sisteme giriş linkinin çalışma ihtimalinin arttırılabildiği site.
- itü nün ders seçmek için tasarlanmış ancak asıl amacı kişinin hız, strese dayanıklılık, kimi zaman kadere boyun eğme gibi yeteneklerini ölçmeyi amaçlayan sitesi.
(siradisi, 22.09.2005 15:14 ~ 29.09.2005 17:57)
- mezun olduktan 1,5 sene sonra da sisteme giriş yapabildiğiniz itü sayfası. gece gece "ulan yoksa mezun olmadım mı" kaygısı ile, mezuniyetime ne kaldı sayfalarında dolaştırır genç mühendisleri. kalpten gidecektim neredeyse.
- adamlar şöyle ayarlamışlar: adres çubuğuna her defasında baştan adresi girmek lazım. historyden adresi tamamladığınız zaman sisteme giriş linki açılmıyor. bu arada kayıt şenlikleri hayırlı uğrlu olsun.
- saat 16.40 civarlarında birden bütün derslerin kontenjanlarının artmasının ardından kitlenen adres. o sırada klavye başında bulunan bir çok mağdur itü öğrencisi şaka mı lan bu diyerek 4-5 dersini birden değiştirmiş, ancak sistemin göçmesiyle o derslerin akıbetinin ne olacağını beklemeye başlamıştır.
- 4. kaydımı ilk defa kendim yaptım dün.sanki hayata karşı karşı galip gelmişim gibi mutlu etti beni bu.oto kayıt programları yüklenir.sisteme 1 saat önce girilir, yenile tuşuna bile basılmaz ki sayfa gitmesin geçen dönemlerdeki gibi.sabah kaydı beklerken, msnde arkadaşla konuşurken şöyle bir konuşma geçmesine sebep olmuş çiledir :
arkadaş:heyecanlı mısın?ya kahvaltıya gittim hiçbir şey yiyemedim, midem bulandı.
-ben de iki gündür rüyamda sisteme giremediğimi görüyorum.
böyle bir yerdir, işte.össde böyle stres yapmadım.valla.
|