belki ilginizi çeker
  1. · icewind dale
  2. · ayı bal yapay
  3. · itü sözlük
  4. · thedewil kadar eşit olmak istiyorum
  5. · yaran postane mesajlaşmaları
  6. · thedewil
  7. · marchus
  8. · wulfgar ve sean penn okumayı istemek
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · banu güven
  3. · aşk
  4. · onur öymen
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · ezel
  7. · ahmet kaya
  8. · viking cafe
  9. · sigil

wulfgar  

sayfa  / 2
  1. barbarlar ve insanlar arasındaki savaşta cüce bruenor tarafından esir alınıp yetiştirilen ve catti brie adlı insan kızı ile evlenecek olan kaslı dev.
    (guenhwyvar, 05.04.2004 00:02 ~ 10.10.2006 12:51)
  2. aegis fang adlı bir warhammerı bulunan sarışın kişi.
    (telperion, 01.04.2005 11:03)
  3. r.a salvatore icewind dale'i yazarken ana karakter olarak wulfgar'ı düşünmüştür.yan karakter olarak tasarlanan drizzt ise insanlara daha sevimli gelmiş,sonra dark elf trilogy yazılmıştır.
    (twinkle, 22.11.2005 21:15)
  4. barbarların icewind dale'a yaptığı en büyük akına katılmış, bruenor battlehammer tarafından dayak yemiş ve esir alınmış barbar. babası beornegar'dır. boyu 7 feet filan civarındadır (wikipedianın yalancısıyım).

bruenor wulfgar'ı serbest bırakmadan önce kendisi için 5 yıl çalıştırmıştır. bu süre zarfında wulfgar birlikte yaşadığı insanlara alışmış, demircilik öğrenmiş zaten barbar ırklarının karakteristiği olan kasları iyice geliştirmiştir. bu 5 yıl boyunca başına gelen en iyi şey ise drizzt do'urden ile tanışmasıdır denilebilir.

drizzt do'urden wulfgar'ı eğitmiş, kendisine bir dövüş stili kazandırmıştır. bundan dolayıdır ki wulfgar sıradan bir barbar gibi yaradana sığınıp saldırmaz. atak yaparken öyle görünmesi ise sadece düşmanlarını aldatır. uzun süre boyunca aldığı eğitim sonucu sıradan bir barbar savaşçının çok üstünde bir dövüş tekniğine sahip olmuştur. ayrıca kendisi sıradan bir barbarın üstünde bir kas yapısına sahiptir.

aegis fang kendisine bruenor battlehammer tarafından özel olarak yapılmıştır. sadece aegis fang'ı yapması bile bruenor'un wulfgar'a verdiği önemi gösterir. giriyi sonlandırırken unutmadan belirtmem gerekir ki kendisinin şaibeli bir dragonslayer ünvanı vardır.

karizmadır, bilgedir, öküz gibi güçlüdür; ama kalıbından umulmayacak kadar atiktir. kendisini son kitaplarda çok çok dağıtmış olsa bile toplamaktadır. kendisi ile ilgili ayrıntılara girmek isterdi bu deli gönül; lakin spoiler korkusu ile bu kadar olabilmektedir. istenirse şuradan şekli şemali görülebilir:

http://www.rpgfan.com/...
    http://cellxl.tripod.com/... (ekip halinde)
    (twinkle, 27.08.2006 23:50)
  5. bir yerlerden aşina olduğum yazar. hoş gelmiş gerçekten de.*
    (luthien tinuviel, 27.01.2009 06:36)
  6. buraya geleceğine adım gibi emin olduğum hoş gelmiş insan. selamlar, sevgiler.
    (solcu, 27.01.2009 15:41)
  7. kremalı tavuk çorbası adamı.
    meşguliyetlerin adamı.
    kötü gün dostu adamı.
    müzik adamı.
    wow sever adam.
    iyi adam.
    adam gibi adam...
    (poyraz, 29.01.2009 02:54)
  8. kendisi iü sözlük'ün en favori yazarıdır. en sevilen yazarlar sıralamasında ise üçüncüdür.
    itü sözlük'te altıncı nesildir.
    (elladan tinuviel, 29.01.2009 02:54)
  9. drizzt in kankasıdır kendisi... yazar olanı da beğendiğim yazarlardandır... her iki wulfgar'ı da beğenirim yani...
    (kiaransalee, 19.02.2009 03:11)
  10. uçmak üzere olan yazardır.

edit: hali hazırda uçmamış olan yazardır. kişisel ek olarak neslimin ikinci nesil atsiki yazar olarak değiştirilme ihtimali bulunmaktadır.
    (kurremkamerruk, 25.02.2009 22:27 ~ 26.02.2009 13:34)
  11. çaylak yazar olduğunu görüp şok olduğum insandır.
    not: neler dönüyor burada lanet olasıcalar.
    (solcu, 16.03.2009 22:02)
  12. asıl wulfgar benim edecekseniz beni çaylak edin çığlıklarımın yükselmesine neden olan kişidir.
    (suicidal silence, 16.03.2009 22:09)
  13. -hayır, benim.
    (bkz: kara murat benim)
    (solcu, 16.03.2009 22:09 ~ 22:11)
  14. (bkz: hepimiz wulfgarız hepimiz çaylağız)
    (suicidal silence, 16.03.2009 22:12)
  15. "sözlük formatı", "sözlük kuralları" vesaire konusunda ihtisas yapmış, birçok sözlükte moderatör olarak görev yapmış bir kişi olmasından ötürü, ne konuda hata etmiş de çaylaklık statüsüne düşürülmüş anlam veremediğim olaylara konu olmuş yüce insandır.
    (elpinoras, 16.03.2009 22:29)
  16. alman asıllı minik schweinchen, gerçi kimi söylentilere göre tam bir alessandrodur. (değeri) bilinmeyen sanatçıdır. tartışmasını bilir, eğlendirir, gülümsetir. oha artık bu da mı aynı dediğim bir çok şeyimiz var, bunlardan en çok sevdiğim ise bir şarkının çok minik bir kısmını çok sevip ona takmasıdır, tıpkı benim yaptığım gibi. ah bi de birazcık daha şanslı olsa, dünya onun olacak. *

not: en sevdiği lafın "bıyır" olduğundan şüpheleniyorum. bıyır şekerim.
    (charlienin dorduncu melegi, 26.03.2009 12:27 ~ 12:51)
  17. bu seçimlerden sonra ruh eşini bulacağına inandığım yazar. ayrıca gerçekten kaliteli bir yazar, ailecek severek okuyoruz kendisini.
    (la fragola dolce, 29.03.2009 21:46 ~ 21:49)
  18. ıslak odunla dövülesi yazar. hem içelim der. içelim abi şu gün şöyle falan sana uyar mı dersin cevap vermez. ayıltıp ayıltıp tekrar dövülesi adam. sinirlendim bak.

edit: girim bünyesinde odunla dövülmş etkisi yaratmış hemen geldi. öpüştük barıştık. kral çocuktur. severek izliyoruz.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 30.03.2009 23:44 ~ 23:52)
  19. erkek haliyle benim saçlarımdan daha uzun ve güzel saçları olan yazar kişi. kıskandım yeminle*
    (kizilotesi, 31.03.2009 10:20)
  20. manyak lan bu.

''gitarı kırılasıca!'' dedim '' çüküm kırılsın daha iyi.'' dedi.

öyle bir manyak işte.

not: mahremini burda anlatmak istemezdim ama şemsiyenin intikamı. bi de üstüne attığın kahkahaların. pis herif.
    (depressive polyanna, 01.04.2009 14:59)
  21. 12 nisan 2009 kadıköyde bira ayrı güzeldir zirvesi ne gelmemesi halinde " - istediğin işkence metodunu seç ben yaparım. " dediğim yazardır.
    (suicidal silence, 01.04.2009 15:21)
  22. starbucks'a starfucks tişörtüyle giden koyu metalci görünümlü rock'n roll adamıdır, kral adamdır, azcık agresiftir, çokça heyecanlı, genellikle sakindir, her boktan anlar, kral adamdır demişmiydim.
    2012 büyük avrasya metal festivalinde sahnede 2 tane jackson kırması olasıdır, seyircilerin üzerine atlamaz, ama tazyikli su sıkabilir.

edit: hemen de yediniz hee, starbucks'a uğramaz, mc donald's kovucudur, burger king ve bilumum emperyalist odakların savuşturucusudur. heh oldu şimdi.
    (elpinoras, 04.04.2009 23:56 ~ 05.04.2009 00:06)
  23. malımızı mülkümüzü satıp( artık ne varsa işte) birlikte küba ya yerleşeceğim kişilik. eş durumundan ülkeler arası seyahat edeceğiz biz bunla.

(bkz: kpss ile küba ya atanmak)
    (bkz: eş durumundan küba ya tayin çıkması)
    (mental retardasyon, 07.04.2009 12:20)
  24. depresyonları sebebiyle neredeyse tüm drizzt serisinden soğutmuş karakter...
    (three hours, 07.04.2009 12:25)
  25. insanlara yardımcı olmayı seven yazardır. sohbet edilesidir. teşekkür edilesidir. *
    (kalihora, 09.04.2009 00:37)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil