belki ilginizi çeker
  1. · oray eğin
  2. · ermeni
  3. · malatyalı ibrahim
  4. · ştım münteha gülsu
  5. · çocuklarla girilen komik diyaloglar
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · kemal kılıçdaroğlu
  3. · uykusu olup da uyumayan insan
  4. · rasim ozan kütahyalı
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · colin kazım richards
  8. · waking life
  9. · aha şimdi siki tuttum denilen an

wueseps  

1. çerkesçe/ kabardeyce bir kelime. "kırağı" demektir. hani şu sabahları otların, çimenliklerin üstünde, ince bir örtü halinde beyaz beyaz görünen karımsı şey. ve aynı zamanda wueseps, buraya pek bir hoşgelmiş altıncı nesil yazarı ifade eder. henüz öss'ye hazırlanmakla meşgul bir adet abla kuzusu olan bu wueseps kişisinden, yeni nesil liseli ve az biraz sonrası çocuklarımızda olduğu gibi reptir, hiphoptur adlarını dahi yazmakta zorlandığım müzik türlerinde emek sarfeden kişilere dair verilebilecek güzel eserler beklemekteyim. hani arada siyasete de dalabilir körle yatan şaşı kalkar hesabı. ya bakalım.. görüciyz.
    (meramise, 08.02.2009 11:38)
  2. geleceğin şairi. aha burya da yazıyorum. sonra meramise dediydi dersiniz.

not: wueseps'in müstakbel imza gününe giden yol benim paşa gönlümden geçecek. bu da ekstra bilgi olsun.
    (meramise, 03.04.2009 15:06)
  3. altıncı nesil yazar.
    (ahead full, 06.05.2009 15:13)
  4. abla olan ben miyim o mu bazen feci karıştırıyorum. önce doğan abla oluyordu değil mi? altı yıl önce doğduğuma göre evet abla olan zannediyorum benim. öyle de bu kız ne demeye bana akıl hocalığı yapıyor arada? huff.. aklım karıştı*.
    (meramise, 10.07.2009 16:35 ~ 16:37)
  5. "kolbastı oynar evi başınıza yıkarım istediğimi yapmazsanız!" diye beni tehdit eden zararlı kişilik. imdat diliyorum tüm ilgililerden*.
    (meramise, 25.07.2009 18:33)
  6. bidenecik dadlı mı dadlı dünya iyisi benim bi tanecik rehberim...kendisiyle itüsözlükte bulunmaktan onur duyuyorum...
    (rapunzel, 16.08.2009 22:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil