belki ilginizi çeker
  1. · wtcc
gündem
  1. · 14 mart 2010 bursaspor manisaspor maçı
  2. · 1 karadenizli kaç kürt eder
  3. · kadınları sinir eden erkek davranışları
  4. · sözlükten hiç kimseyi tanımıyor olmak
  5. · pelin batu
  6. · lady gaga
  7. · erkeklerin birdenbire sevgilisinden soğuması
  8. · seni seviyorum deyince susup kalan sevgili
  9. · flip flop

world touring car championship  

1. dtm'e çok benzeyen ve almanlar haricinde başka üreticilerin de katılabildiği, fia tarafından düzenlenen touring yarışı. formula 1'le aynı pistlerde koşulur, dünya genelinde formula 1'den sonra en çok izlenen otomobil yarışıdır. futboldan başka sporların da varolduğunu yavaş yavaş anlayan ülkemize wrc, formula 1 ve wta'dan sonra gelmiştir. takvimdeki 8. yarış, 18 eylül'de istanbul'da koşulacak.

resmi sitesi http://www.fiawtcc.com
    (aqua, 14.05.2005 22:16 ~ 22:18)
  2. arabaların yollarda gördüğümüz arabaların modifiyeli hali olması yarışı daha da ilginçleştirmiştir. fakat araçların büyük bir kısmı bmw 320i dir. bunun yanı sıra alfa romeo 156 , seat toledo cupra en çok kullanılan araçlar. ayrıca erkut kızılırmak adlı pilotumuz bu yarıştadır. sponsoru lgdir
    (ben de öyle biliyordum, 17.09.2005 21:20)
  3. istanbul ayağını pek beklemeden çıktığım yarıştır. nedense 600 beygirlik o canavar gt lerden sonra zevk vermedi bunlar. ayrıca pek de benim bindiğim arabalara benzemiyorlardı. bir de pisti süpüren insna modeli vardı ki, ne iş yağtığını anlayamadım, start-finiş düzlüğünü bok götürürken virajlardaki rüzgarda uçuşan gofret çöplerini süpürüyorlardı.
    (bkz: f1 pistini süpüren insan modeli)
    (bkz: http://www.yourimagelink.com/...)
    (comatose, 19.09.2005 00:09)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook