elemanın annesi, çocuğun world of warcraft hesabını silmiştir ve çocuk bunun farkına vardığında tamamen kendinden geçer, ölse daha iyiydi heralde. bağımlılıktır, haklıdır, herşeyi anlıyorum, tüm tepkileri... hatta olanca höykürmeleri ve kendinden geçişleri... ama... ama... bir insan neden götüne uzaktan kumanda sokmak ister, biri bana bunu anlatsın...
olay sonrasında, bu video kardeşi tarafından internette yayınlanmış ve çocuk rezil olmuştur bu durumdan ötürü. ve yine ileri derece mallığını göstermiş, üstü çıplak halde ağaca tünemiştir... kardeşi,"artık internette heryerdesin." , "3 milyon insan neden kumandayı götüne sokmaya çalıştığını merak ediyor...".
tepkisini kumandayı götüne sokarak göstermesi, bu oyun için ne kadar götünü yırttığı anlamına gelmektedir. yani bu çıldırmalarımdan ne kadar uğraştığımı anlamadınız, bari götüme kumanda sokup anlamanızı kolaylaştırayım demiştir. ya da hazır saçmalıyorum, şöyle de düşünmüş olabilir: madem hesabım silindi, niye götüme bi'şeyler sokmuyorum?
soda şişesini götüne sokarak intihar etmek fiilini gerçekleştiren amcayla bir kan bağı olduğunu düşündüğüm çocuk. artık nasıl bir sinir derecesiyse o an, insanlar demek o seviyeye gelince makattan bir şeyler alma ihtiyacı hissediyor. incelenmesi gerek bu iki vakanın.